vajda pise, sumnjam da krivo pise, btw. jesi instalira wotlk?
Printable View
vajda pise, sumnjam da krivo pise, btw. jesi instalira wotlk?
2.4.3 -> 3.0.2 ima oko 1.1 GB
Ne znam zašto piše 3.27 .. :/
Btw WOTLK se instalira na obični TBC bez problema, tako da ne trebaš patcheve između.
Ne kažem da će ti stalno laggati, ali malo sačekaj, vidjeti češ kakva je gnjavaža. A uostalom pogledaj onaj drugi dio posta. Ako planiraš ozbiljnije igrat i raidat, satnica će te ubijati. =)= Citat =:
Izvorno postao RaptorFang
Nemoj ni slučajno igrati na US serverima,nije zabavno igrati sam.
Pa ima i tamo ljudi :killyou:= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
druga strana svijeta...kad je tamo peak population, ti spavaš...kad ti igraš, tamo većina osim onih par stotina no lifera igraju...
[quote="Hellboy v2.0"]druga strana svijeta...kad je tamo peak population, ti spavaš...kad ti igraš, tamo većina osim onih par stotina no lifera igraju...[/quotJ
JA ionako cesto igram oko 8 pa do 11.
Pitam covjeka koliko je kod vas sati kaze 4 ujutro (nisu normalni) :shock:
Zna li iko je li moguce da me kako da kazem "prebaci" na EU servere? :(
Moze li ovako?LS3LNA3Vlcs
Prebacivanje sa US na EU servere je nemoguće...
y kupi novu igricu= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Isplati li se kupovati BC i lvlati lika do 70og lvla iako WotLK planiram kupit dogodine? :D
Jos nemas bc ?= Citat =:
Izvorno postao bananac
Ako nemas kupuj isplati se ^^
ma glup je post :D
ugl. ispalti li se kupovati wolk? nekako mi je zamro ovaj podforum od izslaska wotlka i sumnjam da je to zato sto se ljudi ne odvajaju od igre :P
wotlk je pre dobar .. meni puno bolji od BC-a , i definitivno se isplati ... toliko ima tog sadrzaja da mislim da nova eksp. nece izaci jos najmanje 2-3 god..
Ako igraš DPS klasu, nabavi obavezno. Ako si healer, biti će ti jebeno dosadno :)
Ovo ti je nepotrebno uvijek se mozes respektat :D= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Al nema mjesta za DPS-ere :(= Citat =:
Izvorno postao BeHolder
[quote=Aerial_51]Al nema mjesta za DPS-ere :([/quote:h4yey1db]= Citat =:
Izvorno postao BeHolder
Nekužim misliš za raidanje?
Da, za PvE, 90% ljudi je DPS...
pa može igrat pvp
Znaš da mi je pravo došlo da napravim nekog troll rogue ili mage i samo ubijam je*ene gnome po battlegroundima :)
Dosadio mi PvE, a i komp mi je katastrofa, tako da nema tog raida u kojem mi FPS skoči iznad 2.
kod instalacije BC-a javi se problem kad stavim cd 2...ubacim cd i stisnem OK i nakon toga se instalacija zamrzne i nemoze se ugasit tako da moram restartat komp
prije nije bilo nikakvih problema
to se i meni dogadjalo kao i mnogima , kopiraj cijeli sadrzaj cd-a 1 na hard a s ostalim cd-a samo installer tome i onda pokreni s harda ..
rejpat ce te DKovi i paladini =) ... frend mi kaze da je rogue slab dps i da nije nesto previse pozeljan u grupama ... neznam jel to 100% istina .. takodjer sam cuo da su elemental shamani pozeljni tako da se mozes respecat bez frke =)= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Ele shamani su trenutno najgori DPS :D Ako u 25man raidu probiješ 3k dps, consider yourself incredibly lucky...
ma da ? a zasto su svi onda ele? nemoguce .. =)
Zato jer Enh anvodno suxa (ne znam zašto baš, meni se čine ok), a resto je ubibože dosadan :)
budi prist i nema toga raida u koji neces moci ici, svjedno holy ili shadow, cak vise shadow priestova fali, svi pristevi u zemlju propali
sad ce 3.0.8 i buff ele shamana =)
kad nema Beaster-a više da napravi dmg
Imaš ti Beaster velik e-peen, jel? :D