q0J4JqDZcDIS- Turisas
tojWt4BdazES- Trollfest
evo da ti priblizim
Printable View
q0J4JqDZcDIS- Turisas
tojWt4BdazES- Trollfest
evo da ti priblizim
finntrol je jedan a ima minimalno 30 boljih o finntrola samo se finntroll brze probio na glavnu scenu.= Citat =:
Izvorno postao Jerry
ne da smao ja kazem pa to je ocito...poslusaj ga kako prica i kako pjeva.
simulira glas da mu bude vislji i gladji.
takav glas zenske imaju.
ne brini se čuo sam ja trollfest...
edit
ev preslušavam na yutubu pjesme od turisasa...sviđa mi se =)
inače imaš dolje moj last.fm profil pa ćeš viditi što ja najćešće slušam
evo nesto od sentenceda dok su svirali death.= Citat =:
Izvorno postao Jerry
vy2VfUgIvDs
meni je ova obrada 5 puta bolja od maidenovog originala.
brza je, agresivnija i cuje se muski vokal.
ista ti je stvar i sa in flamesima..ima dosta boljih bendova od njih bar meni.= Citat =:
Izvorno postao Jerry
Recimo Norther koji mi je bolji i od bodoma i in flamesa zajedno.
xjEXb5hKRek
RCc1AhdXKJY
al tako bih mogao do sutra dok ne ispucam sve sto sam preslusao i ono sto je ostalo u repertoaru sto josh uvijek slusham.
daj nek neko bena Barathruma jer se ocito doso ovdje flejmat..
nisam se dosao flejmat jer to bi skuzio po postovima da si citao.= Citat =:
Izvorno postao -.-
samo spominjem neke bendove koji su opce poznati, nijedan od tih bendova nije sotonisticki nastrojen ali ima jedan koji je stvarno odlican imaju dost metafora i slicnih detalja pa ni ne kuzis d aje rijec o sotonistickom bendu.
najgore je oslanjat se na slusanje samo jednog benda ili 10...
ja sma poceo sa zz-topom i whitesnakeom a eto sad slusam sve i svasta i uvijek kad mi netko spomene neki bend, pogledam popis i ako ga nemam na listi "kupim" i poslusam nevidim problem.
Decku se svidio Turisas i smao sma mu dopostao da osim Maidena ima jos milijuni bendova koji su originalni i ne moraju biti metal smjera.
ili recimo bend koji nije dobio toliko zasluga a nadmasio je metallicu i slayer zajedno prije neg su se pojavili, ujedno i suosnivaci thrasha.
Dv6g-T3QsiE
:pray:
gle ovako, postove sam cito i nemozes reci da nisi izazivao kada jesi, i maidenima si se rugao...iako te nitko nije provocirao nit nista al oke..
ovako, ja sam metal poceo slusat sa Maidenima, i znam ih dan danas poslusat...preslusao sam sve od Blind Guardiana,Ac/Dc,Steel Attack,Nightwish,Hammerfall,Demons&Wizards,Ensifer uma,Finntroll,Korpiklaani i masu drugih bendova koje necu niti nabrajat.Mene iskreno vise zaboli dal je neko sotonjara ili nije, kako je Hanzaplast jednom reko...sve slusam dok je dobra mjuza.
e da, probaj ne double postat jer ce te se admini dohvatit :D
Uzivaj.
onda procitaj post jos jednom da nisam nikom nista lose govorio od korisnicima vec se sve odnosilo na maidene a provocirat nisam nikog namjeru imao vec ste se vi svi osjecali smaopozvani da mi "razbistrite" glavu o tome da su maideni zapravo bog i batina i onda na kalup svega toga jos kazete da svatko ima pravo misljenja a mene pocnete zatisavat jer se ne slazems avecinom.= Citat =:
Izvorno postao -.-
ostatak posta uputi drugima koji su se osjetili smaopozvanima i nazivali se štovateljima i fanaticima. :killyou:
super za bendove ja sam privrzen starijim bendovima nisam novopeceni metalac niti sma ikad metalac bio jer moj ukus je daleko siri i smao metal ga nemoze upotpuniti. :pray:
posluso ovaj norther i dobri su, al su mi bodomi bolji...
nego, sto se tice maidena i te ekipe, slazem se s Barathrum...
i ne, njegovi postovi nisu flejm...
aj ti idi slušaj behemoth....
ionak sam to slušaš :P
sva sreca pa zivis sa mnom ili ides u skolu pa znas...
i behemoth pwna, tak da, zajebi, okret i nastavi setnju...
ej spemeru,spemeru dragi :)
Daj nemoj srat o kršćanskom masovnom pokrštavanju, to se događalo prije 1500 godina, činjenica da se netko danas osvećuje za nešto prije toliko godina je apsurdna. Ko da mi sad idemo ratovat s Mađarima.
evo napokon sam izvukao cd koji nisam slusao od 7.mj, niasm ga mogao nac :)
Radi se o bendu Blitzkrieg, stari britanski bend koji svira NWOBHM, fantastican covjek na vokalu, Brian Ross.
Iskreno njegovi screamovi us Halfordove su mi najjebeniji koje sam cuo. Pogotovo na stvari Pull the trigger :)
respect zbog ovoga.nabijem etikete u guzicu= Citat =:
Izvorno postao Barathrum
ono, sam bih htio napomenuti da je i black i death glazba, a lirycse imaju odlične (ne svi, naravno), eh sad što ima hrpetina klinaca koji se furaju na neke baba roge i nose corpse paint subotom navečer, te im nije toliko do glazbe a ni ne čitaju tekst, druga je stvar, ali mnogi blackeri drže do lyricsa.= Citat =:
Izvorno postao Jerry
kolko god volio maidene,moram priznat da imaju neke tekstove koji nisu bas nekaj posebno.pogotovo mi nije drago kaj u svakoj drugoj pjesmi ponavljaju jednu recenicu cca 10 puta (for the greater good of god mi pada na pamet i ima jos hrpa primjera).mislim,nemojte me krivo shvatiti - harris je tekstopisac i pol,al nije najbolji.a kaj se lyricsa u blacku/deathu tice,medusa je u pravu.naravno,ima bendova ciji lyricsi ne valjaju pol qurtza,al fora je u tome kaj u blacku vecinom nemate onu kompoziciju blabla-refren-blabla-refren-bla... nist se ne ponavlja tak da tekstovi su dosta raznoliki,i treba veci trud da bi se nekaj dobroga napisalo.ok,kod vecine bendova se zbog...specificnog black vokala :) ti lyricsi nemogu skuziti,al to je vec prica za sebe
usporedite npr Emperorov An Elegy Of Icaros i maidenov Flight Of Icarus i sve bude vam jasno
An Elegy Of Icaros
Icaros, I dare you
For I possess the wings of faith
Though, heavy on my shoulders
(No measurement can prove their weight)
Still, a burden are they not to me
I am the challenger of gravity
The fear is not the fate I seek
My destiny will build upon
The mighty turbulence beyond
If I fall I will rise again
Some of envy
Some of fear
Asmonish by the graves of those who fell
Praise the fool that pure of heart
Leaps off your finger
Into grace
Icaros, your voice once melted
Into the choir of the fallen ones
I have heard, I have seen
The purity of their song
Icaros
Your fate embrace
A manifold of angels
I summon thee
From shattered graves
And call upon the wind
Recieve my bow of reverence
Then spread your wings
And fly into oblivion
Flight Of Icarus
As the sun breaks, above the ground,
An old man stands on the hill.
As the ground warms, to the first rays of light
A birdsong shatters the still.
His eyes are ablaze,
See the madman in his gaze.
Fly on your way, like an eagle,
Fly as high as the sun,
On your way, like an eagle,
Fly and touch the sun.
Now the crowd breaks and young boy appears
Looks the old man in the eye
As he spreads his wings and shouts at the crowd
In the name of God my father I fly.
His eyes seem so glazed
As he flies on the wings of a dream.
Now he knows his father betrayed
Now his wings turn to ashes to ashes his grave
Fly, on your way, like an eagle,
Fly as high as the sun,
On your way, like an eagle,
Fly as high as the sun.
nemojte me krivo shvatiti.oba teksta su divna :wink:
Danas je godišnjica smrti Dimebaga Darrella.
R.I.P. Dimebag
http://img515.imageshack.us/img515/9...moryix3.th.jpg
Warhead ftw!!1
počivaj u miru
legenda, kad god čujete grmljavinu to on i cliff sviraju u raju...
Inače sluša tko Killswitch Engage, ovaj novi pjevač ( zapravo je već na dva albuma ) mi je odličan. The End of hearteche mi ej remekdijelo :pray:
rip dimebagu :cry:
meni Pantera nikad nije valjala .al RIP leđendi :(
Vulgar Display of Power from stara kazeta, prehebeni doživljaj...= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
meni super grupa, uvijek mi dobro dođe kad trebam ispucati bijes. Agresivno i žestoko.
:pray:
ni meni nije bila neš posebno,al iz poštovanja dimebagu naravno Rip..dimebag je bio car,jebote koji riffovi= Citat =:
ajde da oživimo malo temu.
Sluša ko Bathory? Evo, nabavio par albuma, uglavnom slušam album "Blood fire death" i mogu reć da mi je baš dobar ^^
AAAAAAAAAAAAAAAAAAaa
NEMOREN VERVATIIIIII !!!
meni jdan od najboljihp jevača se vratio napokon i ja se nadamza stalno u iced earth. ZNao sam da ce se vratiti samo je bilo pitanje vremena ( kao i svi ostali pjevači iz legendarnih metal bandova ) i sad je opet tu :DDDDD
i ja sam sretan... hell fuking yeah...
ali moram priznati da mi je žao rippera, mogli su snjim barem snimiti do kraja something wicked part 2...
žao mi je jer je to već drugi band koji je izbacio rippera kako bi se vratio stari pjevač :(
ali boli me kurac, MATT BARLOW IS BACKKK !!!
Once again the winds of change are upon us, and this time I can say that I am very happy about the result.
While out on the European tour I had several in depth discussions with many loyal Iced Earth fans. A common theme of these discussions was how much Matt is missed. I agreed with the fans that things were not the same and that it was a very special period in Iced Earth’s history.
When I heard several months ago that Matt was going to be doing a project in music again, I was thinking about contacting him and seeing what his intentions were. I didn’t act on this because I was so focused on the writing of the new epic, and frankly, it just didn’t seem realistic.
Well, after getting out on the road and speaking with many of you directly, I decided to call Matt and see how he was doing and if he was interested in working together again. I am proud to say that he is coming back to Iced Earth and we will be getting back to work in the studio very soon.
Matt will be singing on Part 2 of the Something Wicked concept CD and we will be looking forward to getting out on tour and delivering a series of Iced Earth shows that will rival any in the history of the band. And there will be a proper DVD filmed from this period, something we’ve all been waiting for.
Soemthing WickedI want you all to know that it was you who made this a reality. I have missed Matt’s presence onstage and in my personal life in a big way over the past few years, so I appreciate your honesty in our discussions. It did help me realize the decision to move forward with pursuing this. The fans have spoken and we have delivered!
You true fans know that I’m a straight shooter, I say what I mean and mean what I say. And though I value your opinions greatly, you must believe that this is a decision that comes completely from the heart and is not motivated by anything other than what feels the best for Iced Earth. This is the way that things have always been dealt with, for better or for worse, but always honestly and from the heart.
Tim Owens is a great and talented singer and I wish the best for him and his future on a personal and professional level.
There will be more news soon as to further developments and plans. This will push back the release of Part 2 a bit. Not because we couldn’t be ready to record in time, but because of a new addition to Matt’s family in early 2008!
I am very happy to announce that Iced Earth is truly BACK!
Have a great holiday season. We’ll be in touch very soon with more details.
Jon Schaffer
prvi album - Armageddon i Raise the dead :pray: druge nisam slusal :oops:= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Under the sign of the black mark mi je zakon album...uglavnom svi albumi do BFD (on također pwna)= Citat =:
Izvorno postao Maloki
nemam vremena za konstruktivniji post (informatika)
A te nemam :)= Citat =:
Aj FireSpirit, kad stigneš, napiši konstruktivniji post.
@Morgoth - žao mi Rippera, al jbga, Barlow je Barlow :)