Istina. Saka i svi trče s 2h oružjima i 1hitaju te kroz plate.
Printable View
Istina. Saka i svi trče s 2h oružjima i 1hitaju te kroz plate.
Aaa, to i Cube su mi presuper bili.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Što se mene tiče može taj War of roses, zaintrigirao me Monty Python part.
badave je zato :P= Citat =:
Izvorno postao Xero
BF3?
Meni je odlično jer je prelako naći server, i pingovi su odlični. Igram s amerom, preuzmemo neki serv koji dopušta temp admina i nema uopće nekog laga. U usporedbi s popularnim igrama poput UT-a, tamo je puno veća tlaka zaigrati s nekim.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Ajmo tko je sve uzeo Humble Origin Bundle?
Burnout je strasno zabavan, valjalo bi da nas se skupi bar cetvoro za neko utrkivanje
http://i.imgur.com/MOf0dia.jpg
Pa dajte nesto besplatno za nas koji smo siromasni :(
Aj ne kenjaj, ja ću ti to kupit za 5 dolara.
Ma netreba ,hvala :D
Nemojte igrat to dva dana pa ostavit. Strpite se za raju koja čeka pineze.
Sta su pineze?
nemam pojma
Btw. sve igre mozete aktivirat i na steamu i na originu.
Ne možeš Dead Space 3, Battlefield 3 i The Sims 3.
As always, nikad se nećemo dogovorit :D
Dobro da, osim toga. :D Ja sam uzeo, pa ako ocete nesto igrat, DS u coopu ili Burnout, da nas se skupi.
Ja čekam lovu, balans mi je kunu i nešto na kartici haha. Tužno, znam.
Baš, očekujete da ljudi kupe neku igru pa onda prestanete nakon par dana. "Samo 5 dolara lol", pa već bi tako potrošio dosta dolara da uzmem svaku igru zbog par sati s forumašima. Zato bolje nešto besplatno i ljudima poznatije.
Cuj ovog zidova.
Sori što nisam kolekcionar digitalnih igara na steamu.
Admire hoćeš mu pustit da tako priča o tebi?
Pa ne moraš igrat ak nemaš, vjerujem da će ljudi preživjet ako ti ili ja ili bilo tko ne možemo igrat nešto.
Kolekcionar ili ne, za 5 doalra uzet igre vrijedne 150€ se iplati kakav god da jesi.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Pa samo kažem, većina "ajmo svi ovo uzet i igrat" akcija ovdje prođu nikako, osim kad se radi o TF2 ili nešto.
lel~
diekurwe ?
Ajmo svi uzet i igrat Burnout.
xarabasID mi je nick u Burnoutu
ESC pa F1 dok ne vidite u dnu friends>add friend
I da, morate napravit EA acc za mp al to se moze preko browsera ili ingame, ne morate uopce skidat Origin. Ja i Storm se utrkavamo od jutros
EDIT
Crysis 2, Burnout i Medal of Honor imaju mp pa skupite nekako tih bijednih 5 kuna do kraja tjedna (moze i do iduceg al ako kupite ovaj tjedan HIB za minimum dobijate kasnije bonuse svejedno) Btw Burnout je svega 3 GB
Par viska Origin keyeva:
AACU-XA6U-JZA7-VZRM-JGF3 Burnout (mozete igrat mp s nekim tko ima igru na Steamu, nije uopce bitno)
D8G8-RK66-286N-VA4Y-93EY Crysis 2
5ZN6-RB34-7SWA-7RFF-RTQ6 Mwedal of Honor (vrijedi isto kao i za Burnout)
Redeemate na https://help.ea.com/article/how-do-i-re ... gin-bundle
Jel ima DS3 coop?