Jo, kupio sam krokodila, suckam... nejasan mi lik :D build ?
Printable View
Jo, kupio sam krokodila, suckam... nejasan mi lik :D build ?
Tanky DPS. Dobar je farmer. Sunfire, Yo'mamas, Bloodthirster, Warmog's.
zas su bas xinom ulti dmg smanjili :(
zas nisu nunuov za jedno 500-600 -.-
Zato jer je Xin OP a Nunu... nije?
pa mogli su xinu smanjit ultiev cooldown za pola min a ne njegov dmg -.- xD
wtf?
Inače, dobio sam error pri patchanju, trenutno reinstaliram LoL:(
onda cu vjerocatno i ja :/
Smanjit CD!?= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Ne. Gle. Xin ubije squisha kad mu dođe blizu. Automatski. Ovako je malo manje automatski.
DA ZAŠTO SU TAKO OKRUTNI :(
Zato da idioti poput tebe nauče normalno igrati
de mrš više nerviraš me
BTW
pa več su ga nerfali zasto sad ponovo :/
Zato jer nije bilo dovoljno? Uvjerljivo najbolji melee DPS u igri.
= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Sada znaš kako se forumaši osjećaju kada vide tvoje postove :*
Gledaj oke, Taric rula? Zasto Taric rula?
Ima heal, oke, ali taj heal je rijetko kad presudan (i jos ako uzimamo da cd ne dozvoljava neko efektivnije baratanje tim healom) i znaci dosta (barem u mom iskustvu) jedino u lane-fazi. Drugo, ulti; upotrebljiv kad čarđaš tower sa minionima ili bjezis. Jedino koliko toliko ok stvar je stun od 2 sec. Njegov dps je zanemariv, tj. on dpsa nema; u biti njegova jedina uloga je da sece medu champovima s upaljenim aurama i dijeli stunove. Svaki pokusaj da nekog ozljedis zavrsava tvojom smrcu ili bijegom. Za ovog heroja fakat treba imat zivce, i jedini koliko toliko isplativi build na njemu je onaj u kome forsirate aura iteme.
U laneu harass sa E+W+autoattack. Imbue je na ultralow CDu ako lupaš stvari, a to ti daje i manu. Mozes ga raditi i kao cistog DPSera sa fokusom na ASPD, jer mu ult daje dosta damagea. Mozes ga raditi kao tenka i offtenka, gdje biva zakon sa Frozen Heartom i 40% CD 2s Stunom. Ili kao Aurakurvu sa Aegis, knjigom, starksom itd. Samo upali ult u svakom teamfightu i mlati ljude sa maljem da brže healaš.
jel ti shvacas sa kime pricas, zasto se uopce trudis ? :D= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Jel iko ovdje osim mene mrzi teema? uvjerljivo najiritantniji lik kojeg protivnici mogu imati... -.-
Teemo ftw.
Toliko maltretiram protivnike sa njime da svaki match netko ragequita :>
Edit: A što je najbolje, svi misle da je Teemo UP pa se lijepo iznenade kada naiđu na mene:D
http://leaguecraft.com/strategies/guide ... kton.xhtml= Citat =:
Izvorno postao Lord Coldwolf
Ja isto kupio, idem na neki dps/tanky stuffs.
Isprobao sam ove nove free champove, Vlado je prezabavan i prezakon, Caitlyn je čisto ok a WW je isto tako jako zabavan :D
Moram caitly još isprobat. S vladom igrao, čisti gušt je spammat Transfuzion od mid-gamea nadalje... :D
Poppy - rabiš! Najgori i najiritantniji čemp na bilo kojem timu da igra, bilo da feeda ili uništava - RABIŠ!
Kako mrzim jebene ljude kad igraju s Vladimirom ili Caitlyn u mome timu......Toliko feedaju da je to strasno....A summoneri vladu svima heal i exaust...
Pa popi je ubojica samo takva.
evo nasao sam si nakon par igri, build koji mi se svidja, zadovoljan sam gejmom posljednjim:
http://i51.tinypic.com/2lad1rs.jpg
Nadam se da je ovo iz iskustva, a ne iz nekog tuta. Svejedno imam potrebu dalje sirit svoju rijec :D.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Tesko se moze usred miniona stajat, to mi je nakana u svakom gameu, al jednostavno nade se netko s prevelikim burstom i heal je izvan ruke cisto iz razloga sto passive presporo daje manu. Isto tako E je gotovo beskoristan ako nemas dobrog dpsa uz sebe (pod time ne mislim na instant gank, nego cisti harass) a i sama mehanika abillitija nedopusta neki dmg. S W je tesko jer dok ga razvijes na pristojni lvl vec pocinju team figtovi.
Za kraj moram se potuzit na svoju jebenu psihu koja mi nedopusta da kliknem na ikonicu nekog drugog chara umjesto njega pri picku :(, moj ocaj izazvan igranjem tog cuda je razmjeran zelji da usavrsim tu istu igru :/.
Iz iskustva, imam jedno 50 gameova sa Taricom. Počni sa E, zatim Q ako si u harassment laneu, inače W, onda uzmeš onaj koji nisi,, tako da na petom nivou imaš 2, 2, 1 u Q, W, E. E nema potrebe maxat jer stun duration ne produžuje, a AP ratio se ne mijenja.
Nego, ovaj tjedan je Vlad slobodan opet, pa ga igram opet, pa opet ownam, pa opet mogu zaključiti da je lik prokleto nebalansiran.
Ja upravo prebio vlada na midu i to sa sivir :P Toliko o tome :D
Vlad nije nebalansiran. Ako znas kako lako ga sjebes...... Drago mi je u danasnje vrijeme vidit Vlada u protivnickom timu....Sve sami nobovi sa ghostflash ili ghost exaust combo bez ignite. Moj bratic igra vlada jedno 3mj ak ne i vise.....I svaku solo q duo koju odem snjim je instant win. Vecina Vladija bezveze sjebe pool na farmanje miniona ili neki k tako da ostanu bez sanse za bijeg. Nego Vlad kolko sam skuzio ulti je za kurac vise udara Q nego ulti.....Sto i mom braticu bas nepase.. Ulti je jak ovisno u AP-u znaci jak je late game....Ono sto zelim reci ovime ako neko nekuzi je to da se Vlad cini nebalansiranim u rukama nekoga tko ga zna igrat......Netko tko je usavrsio svoj gejmplej snjime. Puno puta sam vidjo Vlada da kod tureta ubije 2-3 protivnika sa punim hpom a on s 20% ulti i ignite rdy..I to samo zato sto je sacuvo pool i izbejto boga u njima jer su isli na free kill= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Lol, utli je za tf, bacis ga i svi trebaju udarat sto vise = GG
Vlad je trenutno sasvim ok lik. ^^ igram si ga i ja malo