Jedan košta cca 15-16 kn, ovisi gdje kupiš.
To su najnoviji i ja sam vidio samo prvi, treći i četvrti, taj Wassabi još nisam vidio.
Printable View
Jedan košta cca 15-16 kn, ovisi gdje kupiš.
To su najnoviji i ja sam vidio samo prvi, treći i četvrti, taj Wassabi još nisam vidio.
Na Žabici je 26 KN jedan. (:
Najskuplje sam vidio ovdje u Splitu za 24 kn, to izbjegavaj onda pod svaku cijenu. Odi u Tommya, tamo je valjda nekakva akcija.
Čuo sam da je u DU kuglica sladoleda 20kn, dok je ovdje (samo xD) 5.. Jel to istina?= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Kako ću ja znat, nije Dubrovnik deset metara od Splita pa da jedem sladoled kod njih :wink:
Napisao sam jel zna NETKO, nisam tebe naglasio :D= Citat =:
Uh, nisi :?
uh lol, u pravu si :?.. .al sam mislio na to :D= Citat =:
Ovaj Fiery Wasabi je očito najljući, onaj bar na dnu je skroz na vrhu, do aparata za gašenje. Moram sutra do City-a, u Muller i ubost to čudo.
Što je uopće wasabi?
Japanski/kineski hren.
Po ovome kaj piše je i ljući od ovog kaj sam jeo...neznam kak je to moguće al moram čim prije saznat ^^
I ja.
E da, maloprije kad sam se tuširao, ispustio sam "vjetar", ilitiga bolje rečeno uragan, e sad nekako je to jako smrdilo i čuo se onaj miris čilija u zraku :pray: Predobro :rotfl:
Ustao prije sat vremena, obilno doručkovao, sad čekam da se to malo slegne pa idem kod prijatelja viježbati, osjećam se jako dobro :D
skidam demo mafie 2...i da....ljecim prehladu i temperaturu :(
Sada sam se probudio i osjećam se prosječno, srednja žalost.
Sretan sam. Vidio sam mnogo ljepu djevojku u dućanu došla je kupit glavice kupusa...
btw otvaram trgovinu voća i povrća prioritet će mi bit kupus.
Pijem čaj, slušam Casha, deprimiran zbog toga što sam sjebao aukustaru. :(
Cash ti nebude pomogao da se osjecas bolje :(
Ja se jednom skoro ubio nakon Casha
Skidam Mafiu II Demo, Isusati nikad da se skine. Igram Transformice i tako.
Evo upravo pržim jezik sa Pringles Flamin Chilli Sauce.. uf, al je ljut :P
Pripremam se za na more, jedem kobas'ce na ražnju :wink:
Evo crtam, slušam pepperse i kontam s kim bi mogao gledat kišu meteora večeras
Osjećam se malo bolje.
Trenurno osmišljam kako bi radio virus koji bi ukrao sejvane passworde od Mozille Firefox. Lakše je pokrenuti neki programčić koji će kopirati/ukrasti passworde, nego otići na Tools>Options...>Security>Saved Passwords...>Show Passwords>Yes i zapamtiti sve web stranice sa userom i passwordom.
To vec ima C ^^
Daj da vidim. :P
Napio sam se i plačem frend me doveo doma
Napio si se,plačeš, frend te doveo doma i sada si na forumu?
That's just wrong.
also idem se odmoriti sutra za posao
= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
da zbog cure-.= Citat =:
Izvorno postao fear