Savršenstvo postoji, u krivu si.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Printable View
Savršenstvo postoji, u krivu si.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
I ja sam to mislio...do nedavno 8)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
netko me spomenio? :D= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Vjerojatno imaš neke nerealne standarde ljepote. Svaka žena je lijepa na svoj način.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
To ružne žene govore.= Citat =:
Izvorno postao Medolina
[quote=Arbiter of Change]Ovo... ali ajd' ti nađi pravu gamericu, a ne ove što probaju igrati ove chick igre i to svake prijestupne godine (cure sa forume se ne ubrajaju, mora biti RL otkriće). Mislim da ćete ih jedva naći malo više od toga koliko ćete puta u mjesec dana mene vidjeti na MSN-u. Ukratko, crno nam se piše ako se taj trend nastavi.[/quote:3rrkb9f9]= Citat =:
Izvorno postao "McPingvin_v2.0":3rrkb9f9
Ja sam naletio na smartass a + je znam i u RL da je bar takvih više :cry:
= Citat =:
Ili one koje misle da su ružne,makar mislim da je 1. točnije.
Nitko nije savršen, ali postoje stvari koje ti se više sviđaju i koje ti se manje sviđaju. Sve je i dalje u ukusu.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
@Grim - to pogotovo puno Engleskinje govore.... Da nemaju plave i zelene oči koristili bi ih kao poltronske mostove.
Ne, to Dove govori...S:D= Citat =:
@Pingu -SHej, hrvatske žene su među najljepšima na svijetu, biram hrvatsko. :D
dobra medolina
svi ste vi muški isti
Ljepi i pametni.
zašto Dolores Labaša ima salmonelu ? Voli stara jaja¨¨!!!!
Zna tvoj stari što valja :>= Citat =:
Je, gleda se samo da imaš dobre sise i dupe i da si dobra u krevetu. Možeš bit glupa i ne znat ništa o ničemu, ali je bitno da ih zadovoljiš. E, onda valjaš. Samo da znate da je ljepota prolazna. A ostaje osobnost i karakter.
Da, ali ono, ti spadaš u kategoriju glupih. :(
Uvijek ima mladih cura. :/= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Kada se istroši, zamijeni ili kupi novo.
Word :D= Citat =:
Ne želim nikoga vrijeđati s time ili nešto, ali to je jedan od onih urbanih mitova koji se vrlo vrlo često pokazuju istinitima.= Citat =:
Izvorno postao Medolina
@Deadwalker:
Si siguran? Da nije možda fan Davida Ickea i svemirskih guštera?
Nismo, neki od nas zapravo i nisu kreteni nadam se da ce to neke zenske spoznat na vrijeme.= Citat =:
Izvorno postao smartass
Govori u svoje ime... Možda nisam totalni debil, ali krasi me dovoljno mana da bi me itko podnosio duže vrijeme.
Administracija moli žene da prestanu bit loše i brijat o stereotipima.
Dobro, JA molim.
Dio administracije se pridružuje.
Misliš da prestanu biti loše ne loši.
E opet mi neko poginuo ispred zgrade.
:(
'ebo ih bog,neka prestanu već jednom.
Jedan lik s drugog foruma je jeo jogurt na balkonu, a lik nekoliko katova iznad je skočio.
Jel zakačio okom za antenu?
Ne, ali beton mu je ublažio pad.
hehe
Benajte medolinu, stalno prica nesto o zenskim pravima, i o razmisljanjima prosjecne zene..."zene imaju osobnost, zene pricaju, zene odbijaju kuhati, dobra sam kada mu se digne, ali inace nisam, kme, kme, depresivna sam, ruzna sam" Dosadna je :(= Citat =:
Izvorno postao Medolina