Ak je to na Rabu mozes mi rec koji klinac...mozda ga poznam..iako nevjerujem,to su puno mladja djecurlija od mene.
Printable View
Ak je to na Rabu mozes mi rec koji klinac...mozda ga poznam..iako nevjerujem,to su puno mladja djecurlija od mene.
Ne to je rodibna od strane starog dakle riječanin je mali... a mozda ga poznaš jer sa našim prezimenom ima jedan cijeli klan, faking komuna/sekta ima nas ko mrava. Posalji P.M. ako te baš ful zanima.
Mislim da je on ona generacija one male koja se bacila sa zvonika prije 2 godine (antonija i mery jel tako?).
Megy...onda je on moja generacija..samo mi nije jasno zast se tako kasno krizmao...Mi smo se u 7 razredu,prije 3-4 god....zapravo ja ne jer me pop ni pustil.
Imao je problema sa starcima jer je pop nije htio krizmat prije nego što se vjenčaju u crkvi ili tako neki šit ne sjećam se... znam da je samo zvao, ja reko "OK" i to ti je to :)
Nisam 100% siguran da je točno ta generacija uostalom, možda je i mlađi...budem se čuo sa njim pa ti javim. Dečko je zaboravio na svog kuma kad je ušao u pubertet hahah :D
A Megy da...vidiš kako sve pozaboravljam. Amater sam.
:oops: , ima ih se poprilicno,al bi me ubila da stavim...= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Daj ih njoj da ih stavi.
Jel ti Dea cura?
Ako nije, onda se ovaj jako trudi da ju zbari.
Imaš 24 sata prije nego ti Pingu da "Pussywhiped" rank. :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Gaurnor
Neznam kako znam, al ona dolazi.
Di dolazi?= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Nemam pojma. Sila baš i nije previše jaka danas u meni.
aha
Jel ja smijem?= Citat =:
Izvorno postao Gaurnor
Pa kaj nema svoju sliku na avartaru?= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Ona dolazi po svoje i ne pita.= Citat =:
Izvorno postao la50
Manje price, vise mene
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._2192176_n.jpg
E da te izdaleka vidim tak iz profila garant bi te zamjenil s jednim kaj ga poznam.
Šta se nisi već slikao u takvoj pozadini?
Btw dobro ti stoji malo više kose:D
Momci, kakvi su to komentari? :nonono:
:D
ja mislio da se tamo sliko i kad je na pepperse išo, bilo je tak nekaka slika :S= Citat =:
Izvorno postao angel eye
sam što je imo manje kose
Hahahahahah hvala svene na obavjestenju danas u skoli. :D
Reiko, duboko sam razocarana. :'( Al' te Sila dobro sluzi. :$
Razgovor o forumu u drustvu, to cak niti ja ne bih radio tijekom geekfaze.
Hahahaha. Pa samo me je obavijestio da je stavio sliku na 4um, gdje sam polovicno i ja. Ofc da me brine kakvih slika mojih ima i gdje to sve.. :$ Najvise me boli kad saznam da neki lik za kojeg nisam ni cula nisam, ima moju sliku na kompu. :S
Ne zelim bas da se ovo dogodi. :$ :S
http://gamers.ba/slikadana/1271509394-19969.jpg
Prvo da se pobrinem za vlastitu guzicu... Viš da strelja sve oko sebe... :D= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
c c, sila se poigrava s nama...
A gle ovo, pri svakom izlasku van, postoji sansa da se susretnes s ljudima, koji te mogu gledati. Osim toga, ne davaj polugole slike ljudima kojima ne mozes vjerovati, i nitko nece internetski-svrsavati na tebe (doduse, ovo bi zene trebale shvatiti kao kompliment :/)
Sam što ne shvacaju... :wink:
Ma zna ona sve to,ona i racuna na to... :D
Lažeš.= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
Za nas si sve čula, često pričaš s nama i to, možeš nam vjerovati.= Citat =:
Izvorno postao dea
@strah da će netko isprintati tvoju sliku i drkat na to - ne boj se, velika vjerojatnost da će ti se to desiti u RL. Frendice pile prošlo ljeto na kupalištu i skuže da ih neki lik promatra iza nekog grma kakvih 15 metara dalje. Jedna od njih se digne i skuži da je frajer spustio hlače i drka. Čim ju je skužio da se digla odmah je počeo bježati.
Zasto nisu dopustile tipu da drka, pobogu, jadnik sigurno nije imao priliku općiti s zenama, ima pravo zamjeniti to nekako, dok god time ne cini ista nazao "metama". Inace, sto su te prijateljice radile? :D= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Nisu mu one zabranile, on je sam počeo bježati.
Pile su.
Naravno da ne može biti skroz sigurna. Kao što ni mi ne možemo biti sigurni da je žena :>
Da sam ja na njezinom mjestu ne bih postao sliku :>