Ljudi se nabrijavaju na forum :(
Printable View
Ljudi se nabrijavaju na forum :(
Kad smo jadni i nemremo u rl -u
Dosta frendačččččččč.
kk :A
Bicam po ljudima koji imaju pecto mobova, a ne javljaju se ni na jedan.
Bičam po pingvinu, jer mi je zaključao temu! Želim mu da upadne u šaht i slomi nogu!
Oh, ti mudrače. Jer moralfaganje je ipak pisanje gluposti, hehe.= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Gledaj, dobijam dojam da nemate pojma što to znači.
Ovaj tvoj post je puno bliže moralfaganju nego moj.
I da, rekao sam to iz šale i znao sam da ćete ovako reagirat.
Hranite me...samo se sve više nerviraš...preko neta :)
Briga mene.
I molim te, ako ćeš odgovorit, učini to preko PP-a, ne želim da se još jedna (kao, odgovoran sam za ono) tema zaključa zbog mene.
Pingu, neću više...zaad :)
Bičam po ljudima koji otvaraju poluretardirane teme u za to posve krivim podforumima.
Bičam po pingvinu, jerbo je posredno neposredan i krajnje pristran i nekorektan. Bičam po njegovom poimanju poluretardiranog, ali istovremeno suosječam s njegovim egom. Bičam po ljudima koji glume moralne vertikale.
Pa čoveče lockaj temu onda. Vidim, većina ljudi biča po malim stvarima, koje uglavnom samo njima smetaju. Za veće smetnje se otvaraju topici u ovom podforumu, a ove "male" smetnje, ljudi, komotno možete zaboravit, jer nisu ozbiljne. Osim toga, ova tema je i tako i tako već otišla u penis.
E da, bičam po ljudima koji ne znaju razliku između č i ć.
Nekak brijem da si ti malo krivo shvatio o čem oni pričaju. :/
On topik, bičam po vrućini. Iako u kući imam klimu, to mi nimalo ne pomaže kad izađem vani i umalo umrem zbog temperaturne razlike. >_>
viewtopic.php?f=4&t=40313S:)= Citat =:
Izvorno postao Silvery
Bez uvrede autoru teme, svi svašta otvaraju.
Ane.Meni rade na kući, bojaju, stavljaju prozore i što sve ne...nepodnošljivo.Non stop se znojim.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Bičam po radnicima koji Mirku rastavljaju kuću, po **čkama koje mi šetaju do**čnjake ispred nosa, po ekipi koja radi sklekove na poslu i po burecima sa premalo mesa...
Bičam po retajnim ženama kojima 90% ocjene filma ovisi o tome da li svršavaju na muške likove. http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif
Te se žene nazivaju Bartucene.
= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Jebemti kako je sad dobra :)
Ne bi imao ništa protiv da nam njezina prijateljica opet napravi mali update sa slikama.
bičam po je*enih DVADESETOSAM stupnjeva u DVADESETJEDAN sat navečer...
A na vijestima kažu "najgore tek dolazi"... >_>= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Pa što?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Mislim, ljeto ko ljeto, vruće, ali ovo je zapravo najhladnije ljeto kojeg se sjećam.
@loo- Prirodne slike će ti svejedno biti onakve, vidiš da je heavily 'shopped :)
Ne znam prika, ja sjedim sad večeras doma i znojim se ko hladna boca pive.
Znojim se i ja svakodnevno, ponajviše zato što mi bojaju kuću, malo renoviraju pa nemožemo upalit klimu.
Ne kažem da nekakva 33 stupnja nisu vruća, ali svakog ljeta bude i više.Dosta više.
Joj i ja bih malo bičao po programu, svaki božji dan poslije 12 sati počne ogroman broj španjolskih sapunica, ono je već pretjerano.
Bičam i po kioscima, nemaju jedva 4 različita broja Dylan Dogova :(
Ima jedna dobra stvar kod sapunica,
pogledaš jednu i lako se ubaciš u bilo koju raspravu o bilo kojoj sapunici. :D
A koja je dobra stvar?
Tko još koristi TV za bilo šta osim TV Kalendara i za gledanje crtića?
Jedva ih gledam 3 minute, da nebi jos i raspravljao o sapunicama... :hangin:= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Sta ima kvalitetnih crtica na telki? Di su oni stari crtici poput Tom i Jerry-a ili Popaja?= Citat =:
Izvorno postao Jopax
(Ne gledam telku vec dobrih godinu dana, jer nema nista na njoj, tu i tamo ako dobar film uleti.)
Bičam po sestri koja se nasrala sad u moju sobu i kaže da nejde natrag u svoju jer se boji jer joj je zatvoren ormar, jebem ti svoju familiju.
:scared:= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Iritantan si.= Citat =:
Izvorno postao Admiral
Također.= Citat =:
Izvorno postao Admiral
Bičam po novim forumašima koji se ne znaju ponašati na forumu.
Sa flat internetom više uopće nema smisla gledat televiziju. Na HRT-u forsiraju svoje trashy zabavne emisije, komercijalne televizije se natječu koja će biti gluplja i imati više retardova u više trashy reality showova popraćenog čim većim žutilom, tako da na svaki pametan program koji želim gledat moram izbjeći tone smeća. Kome to treba?
Ja sam svoj TV poklonio susjedu. Kad imaš internet, TV je sasvim nepotreban. Sam program je uvreda za inteligenciju, a ne volim kad me netko vrijeđa.
:bravo: Bas to. Cim sam dobio internet, skroz sam telku zapostavio. Samo mi je krivo sto moram placati program koji ne vrijedi ni 50 lipa.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon