Igram NOLF na preskokce. Najviše Starcraft II i Warcraft III u zadnjih par dana. Fear sam počeo prelazit nakon mučenja sa patchanjem i padanjem FPS-a.
Printable View
Igram NOLF na preskokce. Najviše Starcraft II i Warcraft III u zadnjih par dana. Fear sam počeo prelazit nakon mučenja sa patchanjem i padanjem FPS-a.
završio sam portal upravo... mogu samo reći -> ROFLMAO @ kraj, a i cijela igra... :rotfl: svaka čast na humoru... ona pjesmica na kraju je prejebena...
To ti je glupavo geekovsko isfuravanje. Nema DoW nikakvog Emperora, niti ikakvu priču.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
ja trenutno gubim živce na PES 2010 master ligi
Da, savršen mi je robot. Isprva mi je bio naporan sa svojim glasom, ali onda je krenuo sa humorom :D= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Završio RA2, sad idem malo na jedinicu. Znam da je blesav raspored, ali jebiga. :I
Evo totalno sam se uživio u Portal,baš je strava igra.
Prošli tjedan počeo Bioshock.
Imam osjećaj da ćeš i mene natjerati da ponovo odigram... po n-ti put. :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Igram Prototype, evo zadnja bitka(nadam se pošto je bilo previše zadnjih borbi do sada), ima sasvim ok priču, onako klasična stripovska, nema sjećanje ima moći i svi ga hoće mrtvog, zatim par preokreta i to je to, jako zabavno
Battlefield: Bad Company 2 (Xbox 360)
Baš sam malo igrao Dawn of War i pre komplicirano mi je to :D Ne da mi se razmišljati i hvatati nova pravila, C&C sam generacija tako da mi je to vrh "kompleksnosti" strategija. Jebiga, nije žvaka za seljaka :( Tako da su jedine strategije koje mi odgovaraju - C&C, RA, Warcraft serijal te Starcraft. Ono, jednostavno i klasično.
Tako da ću si snimiti Tiberium Wars i možda dati novom Red Alertu novu šansu te pokušati preći preko odvratne grafike.
Jesi li probao Universe at War? Koncept je tamo identičan C&C igrama.
Nadam se, jao ga se tebi ako ću morati upotrijebiti mozak :killyou:
Dobro, mislim... svaka je rasa skroz drugačija i ima svoj princip igranja, ali je sam koncept identičan C&C. (zapravo, ovo je vjerojatno jedina igra sa istim konceptom koja mi je pasala nakon davnog Red Alerta jedinice) :P
ot:
World of Goo, Umineko, Cute Knight - Kingdom i Air Pressure.
Dreamside Maroon.
@Raz
Baš sam pogledao trailer o rasama. Odlično izgleda, čisti eye candy. Ali isto mi izgleda komplicirano :D Jedna rasa je mobilna baza, druga rasa ima White i Dark mod, treća rasa putuje pilarima koje valjda moraš prethodno sagraditi i konstantno braniti....
Ja želim most sa turetima oko njega tako da zaštitim ulaz u bazu gdje štancam jedinice koje na kraju satru neprijatelja :D Ostalo mi je sve svemirski. Strategije zbilja nisu moj žanr.
Universe at War je odlična strategija, igrao sam je čim je došla. Tri rase, različiti stil igranja, zanimljivo i iznenađujuće u svakom slučaju uz pokoju manu i sl, niš bitno.
Inače, igram DoWII: Chaos Rising, jednostavno predivno, kompleksno, bogato sadržajem, nabrijano do jaja što bi rekli. Prava manly igra xD
Eda Bartuc, jesi li igrao kad Star Wars: Empire at War?
Skirmish ti je isto na sličnu šemu... svemirske bitke (koje su epske btw) imaju taj princip da zauzmeš asteroid i platforme za obranu koje su pokraj tvoje baze, a zatim štancaš unite u napad, dok su kopnene na foru da imaš samo unite, dok su zgrade već sagrađene i jedino što sa njima radiš je nadograđivanje i građenje obrane oko baze.
Naravno ima još modova, poput osvajanja kompletnog svemira, no to je već malo kompliciranije. :)
Nope :D
Ne brini, bit će dobar Tiberium Wars xD To je tako i onako sekundarna igra, primarna će biti GTA 4, napokon.
GTA 4. Na mojoj kanti radi u 20+ fps-a, al' bas me briga.
Meni se čini Bartuče moja da si ti vrlo malo igara igrao :) Probaj Star Wars taj i dodatak Forces of Corruption, čak i ja koji ne volim SW sam igrao tu igru. KOncept je sličan TW-u, imaš real time dio, standardni rts-ovski te mapu na kojoj gradiš po planetima, špijuniraš itd...dosta izazovno.
A inače, bogme čekam novi c&c, živo me zanima šta su smislili.
Auuu, ako nešto nisam, to je malo igara odigrao :D Ali od strategija sam igrao samo C&C serijal, Red Alert serijal (izuzev trojke), Warcraft serijal i Starcraft. Tako da sam očito igrao samo "mainstream" strategije...
Hehe, kužim te. S moje pak strane ne postoji strategija koju nisam igrao, a da je vrijedna spomena. Ipak, najviše sam se opet našao u ovim mainstream al igram sve pomalo.
Završavam Saboteur i kanim se dati novu priliku Crysisu. Sviđa mi se kako izgleda Crysis 2 pa nekako mi je bedasto preskočiti kec.
što završavaš sabotera kad ti se ne sviđa?
PES 10
Zato što sam došao na 80+% igre i sada treba da odustanem? Uostalom, završavao sam i gore igre. Problem je što nemam vremena da toliko igram koliko bih htio pa kradem od sna. Jedino sada kada sam bolestan :(= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Igram Napoleon TW i planiram poceti Batman Arkham Asylum.
[quote=Sgt. Bull]Zato što sam došao na 80+% igre i sada treba da odustanem? Uostalom, završavao sam i gore igre. Problem je što nemam vremena da toliko igram koliko bih htio pa kradem od sna.[/quote:35e9lcde]= Citat =:
Izvorno postao "baldrick_":35e9lcde
haha, dobro što si došao do 80 od 100 kad ti se igra ne sviđa?
za vreme te apsolutno kontam, plus je meni mnogo veliki problem što moram da spavam 10 sati inače ne mogu da funkcionišem ili me boli glava.. nadam se da će možda taj period potrebnog spavanja da se smanji kad porastem.. baš bih voleo da ne moram da spavam, mada uživam u trenucima baš pre nego što zaspim, al nije vredno toga.