da, i posebno napajanje za dvije grafe... :)= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Printable View
da, i posebno napajanje za dvije grafe... :)= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
will it run crysis? *evil smile*
Ma zna povuc i 1600W.. a brijem da bi na furmarku povuao i više :)= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
ajme :D ma svaka im cast :D to je zvjer, nema boljeg od tog :D btw koja je grafa bolja? 480 od nvidie ili ATI5970?
što ti znači bolja? ako misliš brža onda je hd5970 brža od gtx480... ali nije sve crno i bijelo... hd5970 je dual gpu kartica pa dosta toga ovisi o driverima... znači može biti da neke igre rade lošije zbog drivera jer se drugi gpu ne koristi u potpunosti ili pak ga igra pravilno ne koristi... po tome je gtx480 bolja... onda opet možeš uzeti u obzir i potrošnju/zagrijavanje i još mnogo drugih stvari...= Citat =:
Izvorno postao KI KI
tak da nema jedinstvenog odgovora koja je od te dvije kartice bolja... kao i uvijek odgovor na to pitanje ovisi o vlastitim preferencijama i mogućnostima... što se tiče overall performansi - hd5970 je brža... nije drastično brža ali je brža..
brza je 5970 od single gtx480 preko/do 20%...ovisi u kojim aplikacijama i igrama,stim da je 5870 koji 200-300kn samo skuplja pa se namece kao bolji izbor
misliš 5970 je samo 200-300kn skuplja..= Citat =:
Izvorno postao Shaka
jer 5870 je debelo jeftinija..
ah di ide taj hardware... ali ugl da to sam mislio i odgovorili ste mi. a sada drugo pitanje xD posto je 5970 brze, zas sa njom nisu radili quad crossfire i radili benchmark?
Zasto sto ATI nije ni malo cool...
da ono,quad crossfire sa 5970= Citat =:
Izvorno postao KI KI
znaci ukupno 8 GPU-a spojenih na jednu maticnu,to nije normalno.
evo ti CF review od 2x5970
http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/ ... _CrossFire
max 4 gpua= Citat =:
Izvorno postao Constantine
aha znaci tu je kvaka xD a kul :D ali svejedno zasto ima tolkih odstupanja u nekim igrama? negdje je jedna 5970 bolja od x25970
driveri ili zbog same igre...= Citat =:
Izvorno postao KI KI
mali kejs sa loše postavljenim HDD kavezom
dislike
i previše rupa :thumbs1:= Citat =:
Izvorno postao Gwin
i ruzan je :?
beauty is in the eye of beholder... meni recimo nije ružan zato jer je jednostavnog, minimalističkog dizajna, što volim... meni su ružni oni neukusni ispljuvci koji svijetle u miljarde boja...= Citat =:
Izvorno postao Viper33
Chieftec i (dobar) CABLE MANAGEMENT... :thumbs2:
Chieftec CH-09B-B - solidno mainstream kućište
EVGA releases its GeForce GTX 465 lineup
http://www.fudzilla.com/content/view/18986/1/
EVGA GeForce GTX 465 1GB Superclocked Review
http://www.hardwarecanucks.com/forum/ha ... eview.html
ASUS GeForce GTX 465 1GB Review
http://www.hardwarecanucks.com/forum/ha ... eview.html
drito sa computexa
NZXT phantom
Corsair Mid-tower Graphite serija, pojede Obsidiana za užinu.. osim kaj je manji
Corsair AX napajanja.. trebala bi biti kvalitetnija od HX serije.. potvrđeno je da su AX750 i AX850 bazirani na najnovijem Seasonicu X serije, dok je AX1200 navodno njihov originalni dizajn. kažu da ga ne proizvodi niti CWT niti Seasonic.prema lemovima pretpostavljam serverska Delta, čekamo službenu potvrdu i prve testove
i da.. izgleda da su platili Ultra-i za fully modularni interfejs..
Ala kako je 600T fora... Kapa dolje Corsair, napokon jedno savršeno kućište. Moram ga imati! xD
crko sam od smejha kad je reko da 600T pomalo sexipilan :rotfl:
pa necu furat komp u grad da barim trebe, a ako išta dovedem kući neću joj pokazivati kejs nego... nešto drugo :D
ugl puno zanimljivosti ali ništa me nije previše inpresioniralo, osim možda onih "zakvački" za optikanere na nzxt kejsu :D
računaj 1200kn ili više :D za te novce i nije neka fora :scared:= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
ovaj 600T je najseksi kuciste ikad napravljeno :pray:
Izgleda svemirski,jednostavno i izvrsno,ako cijena bude 1k prodajem svog odvratnog HAF-a i uzimam ovo.
600 T je fenomenalan...ali soma kuna nedam .Očekujem neku jeftiniju kopiju .Ali da je izvrstan , jednostavan i super funkcionalan , je .