-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
[quote=THUNDER_DINIX]
= Citat =:
Izvorno postao "###DK###":3cbwc88l
Pogledao 300.
Film je fenomenalan. Stvarno odlične akcijske scene. :pray:
nemoj zezat da ti to valja? meni je to toliko smece od filma da ne mogu opisat.
ja pogledao sad Piđama party-neki djecji fillm, nije bilo nis 2.[/quote:3cbwc88l]
s obzirom na tvoj vrlo loš ukuz vezan za glazbu i film, tvoje mišljenje o filmu 300 ne znači ništa
-
Meni je 300 bio odličan.
Mislim, dakako da to nije najvjernije preneseno s obzirom na povijest, ali sumnjam da je to bila uopće namjera.
A stvarno ne znam kako su vam borbe tako loše.
Kad Leonida svekne štitom nekoga, to jednostavno ne može biti jadno. :D
-
ma sav film je legendaran, prelegendarne scene, predobar kraj :pray:
-
= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Meni je 300 bio odličan.
Mislim, dakako da to nije najvjernije preneseno s obzirom na povijest, ali sumnjam da je to bila uopće namjera.
A stvarno ne znam kako su vam borbe tako loše.
Kad Leonida svekne štitom nekoga, to jednostavno ne može biti jadno. :D
radena je po stripu ako se sjecam
-
-
^^ ja isto. sta 22.5 izlazi?
btw, 300 je shit ako ga gledas kao povijesni film, a ako ga gledas ovako ne vezano onda je dobar (tj. meni nije ni onda jer je film izrod)
-
Čitam da bi u HR trebao doć negdje 4.6.2009.
-
-
Christian Bale - John Connor, to mi je dovoljno ^^
Btw, trailer mi je ZAKON!
-
= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
^^ ja isto. sta 22.5 izlazi?
btw, 300 je shit ako ga gledas kao povijesni film, a ako ga gledas ovako ne vezano onda je dobar (tj. meni nije ni onda jer je film izrod)
pa po tome bi i gladiator trebao biti shit, manje-više :)
-
Gladijator je puno, puno kvalitetniji. Troja rakodjer. to dvoje nemos ni usporedit sa 300
-
300 je meni odličan film
kada sam vidia da izlazi 300 film pročita sam strip i očekiva sam puno nasilja , legendarne scene kao i u stripu,odličan soundtrack i vizualno nabrijan film
dobia sam sve
i to definitivno nije povijesni film
-
= Citat =:
Gladijator je puno, puno kvalitetniji. Troja rakodjer. to dvoje nemos ni usporedit sa 300
A u kojim segmentima je troja bolja od 300 ?
Po meni je troja jedan od najlošijih povijesnih filmova ikad napravljenih. NEma ništa, dosadne borbe, slab soundtrack, grozni glumci ( osim Erica Bane )...
-
Koji edit, e. :)
Inače, pogledao Could MountainS(Studengora), ne baš moj klasični film, ali dobra drama sa ljubavnim zapletom, a i privlače me filmovi smješteni za vrijeme Amerskog građanskog rata. Da ne spominjem odličnu filmsku postavu, naravski.
-
300 je povijesno gledano poprilično točan film. Pastirsku stazu čuvale su dodatne jedinice poslane iz drugih krajeva Grčke. Nakon što su Spartanci saznali da su okruženi (tj da će biti u roku od par sati) poslali su nazad sve jedinice, cca 5000 a oni, "naslijeđeni" (oni koji su imali mušku djecu da šire lozu dalje) koji se prema zakonu (spartanskom) ne smiju vratiti su ostali da se brane. Na bojištu ih je bilo 298 i kralj Leonida. Ona dvojica su bila u stacionaru, jedan je povrijedio oko, drugi je bio bolestan. Jedan od njih će umrijeti u stacionaru a drugi će po povratku u Spartu biti prozvan kukavicom i u borbi kod Plateje (godinu dana nakon borbe kod Termopilskog klanca) on će dok se postrojavaju Grčke jedinice, odlučno jurnuti na neprijateljska koplja i poginuti u borbi jer prema zakonu i religiji nije smio da izvrši samoubojstvo...
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Koji edit, e. :)
Inače, pogledao Could MountainS(Studengora), ne baš moj klasični film, ali dobra drama sa ljubavnim zapletom, a i privlače me filmovi smješteni za vrijeme Amerskog građanskog rata. Da ne spominjem odličnu filmsku postavu, naravski.
predobar film :pray:
pogotovo ona početna bitka i glazba koja svira u pozadini :pray:
-
= Citat =:
300 nesam gledaja, al je troja običan glupi akcić, dok je gladijator mnogo, mnogo kvalitetniji film.
-
= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Po meni je troja jedan od najlošijih povijesnih filmova ikad napravljenih. NEma ništa, dosadne borbe, slab soundtrack, grozni glumci ( osim Erica Bane )...
Indeed. Gledao sam ga opet neki dan na TV-u i baš je nekako ... mlak. Uopće nemu neku uvjerljivu atmosferu, likovi su nezanimljivi, glazbena podloga je stereotipna...
-
pa upravo u tome i ja govorim :D
300 ima baš sve da te nabrije, odličnu glazbu, odličnu akciju, odličnog glavnog glumca, kraj filma zbog kojeg je većina muškarca bez riječi i premotavala zadnjih 10 minuta ponovno i ponovno ( kad leonidas klekne ). Jest da nema neku predobru priču, ali bogami je nema ni troja, ali zato 300 owna troju na veliko :pray:
Jebemti sve, idem pogledat kraj 300-a :D
-
Yep, Gerard je totalno nabrijan :)
-
= Citat =:
SJest da nema neku predobru priču, ali bogami je nema ni troja
nema pricu? hoces reci da Homerova Odiseja (ili Ilijada sta vec) nije prica?
-
Troja (mislim, događaji u filmu) je samo komadić u cijeloj toj priči.
Inače ti prastari epovi su mi ogavni, onako, 68 strofa semantički i sintaktički nemogućeg sadržaja da bi se opisao neki najmanji detalj...
-
300 je odličan film, nemam zamjerki, a Troja mi je ok, ali istina to da je malo premlačan, 300 te baš ono nabrije i to. A Gladijator je najbolji, možda za klasu iznad ovih ostalih takvih.
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Troja (mislim, događaji u filmu) je samo komadić u cijeloj toj priči.
Inače ti prastari epovi su mi ogavni, onako, 68 strofa semantički i sintaktički nemogućeg sadržaja da bi se opisao neki najmanji detalj...
znam da je samo komadic, nisam ni mislio da je cijela prica. nego, nije birtno kako je napisano vec kakva je radnja u cjelini
-
[quote=THUNDER_DINIX]
= Citat =:
Izvorno postao "Dreamer Deceiver":1ywpta08
SJest da nema neku predobru priču, ali bogami je nema ni troja
nema pricu? hoces reci da Homerova Odiseja (ili Ilijada sta vec) nije prica?[/quote:1ywpta08]
koliko je trajao trojanski rat ?
prema svemu sudeći u filmu je trajao možda maksimalno godinu, dok je zapravo trajao više od 10 godina ;)
I ako je u filmu toliko trajao, zašto glumci nisu postajali stariji ?
Može biti knjiga super ali ako je redatelj i scenarij katastrofa, onda drek...
poglej samo nove pottere
-
Zadnje sam pogledao (u kinu): Dark Knight, X files: I want to believe i Mummy: Tomb of the dragon emperor
-
= Citat =:
sta glumci ostare mozda tokom snimanja? XD u rijetko kojem filmu je prikazano starenje lika. negdje malo umjetna bradica, ali to su rijetki filmovi
-
[quote=THUNDER_DINIX]
= Citat =:
Izvorno postao "Dreamer Deceiver":1fyd54s9
sta glumci ostare mozda tokom snimanja? XD u rijetko kojem filmu je prikazano starenje lika. negdje malo umjetna bradica, ali to su rijetki filmovi[/quote:1fyd54s9]
:fejspalm:
je sigurno je hektorovo dijete cijelih deset godina bila beba :bravo:
mogli su ih malo umjetno postariti ;) ali nisu ni to
Bilo kako bilo 300 owna troju u svakom pogledu
-
= Citat =:
Bilo kako bilo 300 owna troju u svakom pogledu
-
evo pogledal sam Eagle Eye, a ono prosječan film, niš posebno, igra mačke i miša
malo dosadan, al evo nisam zaspal ^^