Jep, uglavnom su negdje oko 17:00 to sredili pa se moglo igrati.
Printable View
Jep, uglavnom su negdje oko 17:00 to sredili pa se moglo igrati.
dobro da jučer i onako nisam imao vremena igrati sc2 tak da mi je svejedno... :P
Imao si srece, ja se budim popodne, vani pljušti kiša i boli me glava.
Reko da bacim koju da se razbudim kad ono kurac.
Napokon sam imao jedan od zanimljivijih matcheva u zadnjih mjesec dana. I onda mi pred kraj matcha pukne konekcija. :thumbs1:
Stavio sam replay na http://www.gamereplays.orgSali im trenutno nešto sa serverima nije u redu.
:pray:
Suze radosnice... Hell, it about time...again.
Napokon, bilo je i vrijeme da vidimo fight između Kerrigan i Nove... u blatu.
Maaalčice sam sumnjičav pošto nema ništa još na official SC2 forumu, al dobro, budemo vidjeli.
Kažu da je leakano, pitanje je samo kad će maknut sa youtubea. Tak kažu barem :)
Znač da odmah skidam sa youtuba...dobro... :D
Šteta što je leakano, sad se necu moci iznenaditi kad budu pokazivali na E3 ili na BlizzCon-u.
Tu je znači Nova nestala. :)
TAKE MY MONEY! TAKE ALL OF MY MONEY!
Eo bio jucer u Zagrebu, bilo u profilu snizenje na Sc2 (369 kn) pa sam pozurio kupit. Znam igrat jel sam bio u beti, pa ako itko zeli zaigrat koju partiju slobodno dodajte...
Nick:trotok
Pored nicka jos postoji i onaj code, moras nam i to reci da te mozemo dodati= Citat =:
Izvorno postao sakondo
Joj da, stalno zaboravim eo ga
trotok.168
dodajte ako ste za gejm
lol, trebalo ti je rusenje rgc-a da te natjera u zg po sc2. :)
Ne :D Otiso sam po sc2 prije rusenja :D. Nisam igro godinu dana, sad su me rejpali prvih par gejmova dok sam to sve pohvato...
Onako, ocito je bilo da ce Sarah opet poludjeti i furati svoj đir nakon transformacije.
Ali da, napokon Nova <3
Igra tko Storm of the Imperial Sanctum mod, to je Dota za SC 2.
Igram ja vec jedno par mjeseci, pa ako igra neko nek se javi.
Ja sam igrao par puta i nije mi baš nešto. btw jel to sluzbena DOTA za sc2?= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Ne. Službena će biti Blizzard All Stars kada izađe.
StarCraft II: Heart of the Swarm Debut trailer
Hohoho :)
StarCraft II: Into the Heart of the Swarm
Kerrigan's in control in Blizzard's new campaign.
:(= Citat =:
It sounds like Blizzard is leaving the mid-mission exploration element behind entirely.
Al ajde, ako su to nekak drugačije posložili, dali naglasak na neke druge stvari, onda možda i nije tak strašno. Ipak su to Zergovi.
Jel to misle na komunikaciju između likova kao što smo imali u Hyperionu?
Šteta. :(
:D Dovoljno sam star da znam na šta je mislio.= Citat =:
A jumping Zergling, called a Raptor, gets a giant fin down its back like Mohawk from Gremlins 2. And in case my Gremlins 2 reference went over your head, I apologize for being old.
Čini mi se da bi ovom ekspanzijom mogli dobiti snježne mape. :thumbs2:
Odoh jesti, a onda se bacam na čitanje.
Cek ako sam ja dobro procito, jel to znaci da ce Wings of liberty i Heart of the swarm imat drugacije multiplayere?
Pa tako nešto. Objasnio sam što bi se najvjerojatnije moglo desiti par stranica unazad.
A isus kako su postali jebeno pohlepni... znaci bit ce 3 igre i 3 multiplayera? ma katastrofa, a ja u subotu kupio sc2, mislio da ce mi trajat iducih 10 godina, a morat cu kupovat expanzije ako cu htjet normalno igrat...kako su jadni jebem ih...
receno je to jos davno.
Gledaš iz perspektive Zerga. Donio je dobro tebi koji ćeš gledati PVP ali nećeš igrati kao Protoss. 2 rax timing u 4 minuti s 4 Maraudera i 5-6 Marinaca je teško izdržati sada kada je 160 sekundi potrebno za Warpgate. Blizzard kao da ne kuži da kad mjenja taj dio Protossa da ne mjenja samo PVP nego i PvT i PvZ.= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Forge expand? U PvP? Odkud ti to? Postavljam se ovako jer si i sam rekao "mjenjaju radi PVP". PVP se uopće ne ide FE i ne kuzim kako onda to moze biti relevatno? Zajebali su. PVP se trebao mjenjati tako da se mjenja metagame, dakle način igranja, a ne da se mjenja nešto što je postavljeno. Ljudi su već počeli nailaziti na kontre protiv 4 Warpgatea PVP kao što je 2 gate Robot sa 3 Stalkera koji ubijaju 1 Zealot 1 Probe za proxy Pylon i 1 Stalkera. Ali ne... Blizzard umjesto da pusti kao prije 12 godina da se malo mučimo njubovima odmah daje neko kvazi "rješenje" koje nema veze s vezom. Sad su sjebali ostale matchupe pa samo pogledaj lijepo kada će Protoss osvojiti GSL. Warpgate je sastavni dio svake strategije Protossa. Dok je researchaš moli Boga da ne igraš vs nekog pametnog Terrana koji će napraviti solidan timing attack ili Zerga koji će bez beda epxati po mapi.
Tajna Protossa je sad da mora biti veoma jak igrač da bi parirao slabijem Zergu ili slabijem Terranu. Terrana nikad ne igram, jučer sam igrao vs dečka koji igra Protossa mjesecima, igrao je i BW. S Terranom i 0 iskustva sam ga pomeo ko' panta pitu. Nije li tu nešto čudno? I da, svaki put sam ga timingom koji znam da me ubija - ubio.
Ne kužim ove žalopojke s ekspanzijama? Želite li ekspanzije? Nove stvari itd.? Šta misliš da ćeš ih dobiti besplatno? Ja sam gladan danas volio bi jesti neki biftek dobar. Mogu doći kod tebe na ručak? Besplatno ili to moram meso i prilog platiti? Pa neće raditi bez da im se plati ne kužim gdje je problem.
disi. :)
Nebi se štel mešat previše Reiko, ali u mom slučaju (2v2) 2toss vs 2terran nemaju šanse protiv proxi-ja. (Zasad nisam naišao na tim terrana koji se uspio obraniti od ovoga.)
Napraviš two gate push i staviš terranu pylon kod njegovog ulaza da ne može popravljati zid. Izvadiš zealota i kolješ pylon kojeg SCV ne može popravljati. Poslje uletavaš u bazu i gotovo. Instant win, manje-više.
Na ovu taktiku uvijek idemo ako igramo protiv dva terrana pošto nam tenkovi predstavljaju prevelik problem poslje.
Blizzard Insider Interview with Dustin Browder
Wallpaperi
http://www.pohrani.com/t/1z/F2/4Vwih...erran-logo.jpg
http://www.pohrani.com/t/2S/Aa/olpZz...otoss-logo.jpg
http://www.pohrani.com/t/25/k4/1tBu3...-zerg-logo.jpg
http://www.pohrani.com/t/38/Hr/4GSyW...otoss-logo.jpg
Ako se nekome da izgladiti ove dvije crte kod terran wallpapera sa Photoshopom bio bi mu jako zahvalan.