Nadodao bih još Star Wars - Empire at War, Sword of the Stars i Freelancer.
Printable View
Nadodao bih još Star Wars - Empire at War, Sword of the Stars i Freelancer.
Imam pitanje igro sam jednu igru prije otprilike 2-5 godina mislim da se zove maped, nisam siguran, ovak je izgledala : ide se s nekim autima, skupljaju se oružja i pucaju na druge protivnike, pa ak mi možete pomoć. Za pc je igrica.
Mashed se zove:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mashed
Hvala
trazim neku igru za pc koja je najslicnija Final Fantasy XII - ki...
Grandia, Breath of Fire, Final Fantasy VIII, The Last Remanent
Trazim neku strategiju tipa DOW ili Lord of the rings the battle for middle earth.
Unaprijed hvala.
Razlika u pristupu igre u DoW i LOTR:BFME, je malo veća, malo pobliže to pojasni. :)
Znam da je malo veća ali sam mislio ili dow-nov stil ili lotr-ov stil pa kako ko kaze t.j. želim igru u kojoj ima nekih biđa poput orka,viljenjaka,a moze biti i neka u novom dobu ali da se odvija na tlu,a ne u svemiru.
Warhammer : Mark of Chaos [to ti je Warhammer kao DOW, samo u drukčijem okruženju].
I po mogućnosti sa gradnjom baze.
Ovak pošto nadolazi ljeto, mogu se počet pripremat... E mene zanima neki RPG s 2D grafikom, iznometrijski dakle(ne mora biti nešto razvikan).. TNXAČ
Onda probaj Warlords Battlecry, imaš svu silu rasa, base building itd...
@anton156: Imaš više njih, od Armies of Exigo do LotR: War of the Ring... i sve između. :)
@Death By Sexy: Rekao bi Septerra Core; Legacy of the Creator, ali pretpostavljam da si to već odigrao. Osim toga, stariji i superiorniji naslovi; Arcanum, Planescape: Torment, Baldur's Gate, Icewind Dale, Temple of Elemental Evil, Siege of Avalon... klasika, jel'te.
:o
Moram priznati da za Septerra Core nisam čuo... Al prema skrinzima kul izgleda - isprobat ću svakako.
Sve ostalo sam igrao, osim Siege of Avalon kojeg ću probati.
Tnx Arby
Može još preporuka :wink:
Nemoj reći? Zakleo bi se da sam pročitao tvoj post o igri negdje... nema veze. :)
Pored toga mi još na pamet padaju starije stvari, ali nisu izometrijske pa ih nisam spominjao (ako te zanima; Eye of the Beholder serijal, Anvil of Dawn, Lands of Lore serijal i slični).
Ne znam zašto, ali ne podnosim rpgove iz prvog lica, naročito ne ove nove s nešto jačom 3D grafikom...
Ustvari može i preporuke 3D rpgova :) , al ne iz prvog lica
Ne pada mi ništa na pamet osim ovih koje je Arby nabrojio pa ću reći još par indie naslova:
Eschaloon Book 1 (uskoro 2 izlazi), Aveyond 1 & 2 (uskoro 3 nastavak izlazi), Arhiman's Prophecy, Eternal Eden, Avernum (1,2,3,4,5), Fast Crawl. Neću tvrditi jel su dobri ili ne jer nisam još imao prilike igrat... tek sam sada Aveyond 1 instalirao :)
Hvala na preporukama.
Tražim igru,odvija se u meksiku ili tako negdje,ti si neki agent,možeš se bacati u stranu kao max payne,i prva misija je negdje na nekoj pisti(ja mislim),treba mi za brata pa da ga se riješim za ovo ljeto :D.
Total Overdose
E hvala ti puno.
Nemaš frke^^.
Probaj i Lionheart: Legacy of Crusader zadnji Black Isleov RPG u Fallout 2 engineu, odličan je sa lagano steampunky atmosferom+ radnja se odvija u srednjem vijeku na zemlji ali sa fantasy elementima, jedina zamjerka mu je bila sto nije na poteze...
potpis= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
ako neko moze preporucit neku zbilja dobru igru za psp......tema nije bitna moze pucacina ili rpg ili arkadna ugl neka zbilja dobra i da je igriva znaci da se ne prede za 1 sat
Medal of Honor : Heroes 2 i probaj još Medieval
Jade Empire
Malo drugačiji combat sistem, no isti engine i tipično biowareovo razvlačenje u nedogled.
Zna li ko gdje mogu naci kakvu vampirsku igru,za PC.
Hvala unaprijed!!!! :pray:
Vampire the Masquerade : Blodlines i Vampire the Masquerade : Redemption, to su 2 RPG-a. Razlika pristupu gameplaya kod jednog i kod drugog je zamjetna, mada je to isti serijal, ako nisi to igrao obavezno probaj svidjet će ti se. Redemption je stariji od Bloodlinesa, i u Bloodlinesu si možeš napraviti charactera, za razliku od Redemptiona, u kojem nemožeš no imaš "ekipu" sa sobom, koju u Bloodlinesu nemaš, ali je Bloodlines više akcijski orjentiran u odnosu na Masquerade, tj. više ćeš u Masqueradeu se oslanjati na miš nego u Bloodlinesu.