-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Meni idete na kurac jer svaki prokleti film koji se smatra nekim klasikom ima jednake, ako ne i još gore nelogičnosti od ičega danas, ali to se ne smije spomenuti jer onda kreću žestoke obrane. Back to the future, Star Wars, Indiana Jones. Možeš pročitati jebene disertacije što sve u tim filmovima nema smisla. Jesu zbog toga loši, bez mozga? Samo ako si autist valjda.
Poanta je da ako nemožeš podnijeti klišeje i plot elemente koji su u tim filmovima desetljećima, nemoj ih gledat I ocjenjivati po tome. Ja valjda za svaki superhero film nađem bisere koji analiziraju kako film saka jer neki detalj koji nitko normalan ne primijećuje nema smisla, ili nedajbože tvrde kako fizika nema smisla. Zlo mi je od toga.
-
Ne znam kad sam ja to reko da se ne smije srati po starim filmovima, dapače. :^)
To što je nešto generalno zabavno ili ima sentimentalnu vrijednost ne znači da nema rupa. Ipak doduše, vrijedi napomenuti da postoji granica broja rupa koje film može imati a da se preko njih može prijeći i da ostane zabavan za gledanje. Kad se prilikom filma doslovno kreneš facepalmat, ta granica je prijeđena, nekad i preskočena. Naprimjer ne znam, Pacific Rim isto ima svojih budalaština (lol analogni Gipsy), ali u dovoljno prihvatljivom omjeru da ne požalim što sam platio ulaznicu.
Izuzev toga, onak, sori što želim da se scriptwriteri malo više potrude umjesto da im je glavni doseg zadovoljiti mase. :'(
To što film cilja na široku publiku, ne znači da mu to mora biti maksimalni doseg.
-
Tko je to iznad mase i kako da se filmovi rade za takve iznimne pojedince?
-
U najmanju ruku tako da nemaš rupe veličine Saturna u radnji. To bi bilo lijepo. :^)
-
-
-
-
Molim jedan pljesak za Sonica i Predatora koji su nakon dugo vremena uspjeli pričat 69(hehe) minuta bez da su jedan drugog nazvali pederom/budalom/debilom/jebenim idiotom itd...
-
newfags cant triforce
▲
▲ ▲
kako paše na ovaj avatar :pray: :pray: :pray:
-
Ja bi volio da se oni opet pomire i nose ona srca u sigovima sto linkaju na uzajamne profile, to je bas bilo super
-
i da zive skupa u sreći <3
ali predator je otišajo drugim putem
-
Sonic_Moronic + PR3DAT0R 2007-2011??
RIP in peace.
-
-
The Way Way Back, 7/10
The Kings of Summer, 6/10
Monsters University, 7/10
Despicable Me 2, 5.5/10
Man of Steel, 7/10
-
Lord of War
http://upload.wikimedia.org/wikipedi.../Lordofwar.jpg
Valjda jedan od rijetkih filmova gdje je Nicolas Cage a da nije neko smeće od filma. Odličan, napet, zanimljiva tema i radnja, odlični likovi i sve odlično posloženo. I onaj uvod u film je dosta upečatljiv, ne vjerujem da ga budem skoro zaboravio. Ima nekih sitnica, al nemam veće zamjerke.
9/10
The Internship
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...hip-poster.jpg
Žešće smeće. Bilo bi 0/10 da nije bilo 2 scene koje su mi izmamile polusmješak.
1/10
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Meni idete na kurac jer svaki prokleti film koji se smatra nekim klasikom ima jednake, ako ne i još gore nelogičnosti od ičega danas, ali to se ne smije spomenuti jer onda kreću žestoke obrane. Back to the future, Star Wars, Indiana Jones.
Zato je Star Wars najgori film ikad.
= Citat =:
Ja valjda za svaki superhero film nađem bisere koji analiziraju kako film saka jer neki detalj koji nitko normalan ne primijećuje nema smisla, ili nedajbože tvrde kako fizika nema smisla. Zlo mi je od toga.
Jedino šta je gore od Star Warsa su superhero filmovi.
-
Joj al' ga kenjate :hangin:
-
-
Smatram da ljudi imaju pravo na izražavanje svojeg mišljenja, isto kao što ja imam pravo izraziti kako mislim da kenjaju. A off-topic daje poseban šarm temama.
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Aerial no.2
ŠTA BRE?!
-
Riddick 3. Riddick/10
Uvik se zabavno vratit u njegov svemir.
-
American Mary
I još jedna bolesna boleština koje iz ne znam kojeg razloga gledam.
Ok je.
7/10
Ne kužim zašt tolko filmova ima American u imenu?
-
-
American Splendor je pak odlican
-
American Ninja je ipak najbolji film.
-
Taj barem ima smisla da ima American u imenu.
-
The Lone Ranger
http://www.impawards.com/2013/poster..._ver12_xlg.jpg
Ne kužim kako je film mogao biti toliki flop, pošto postoje puuuuuno gori filmovi. Film je sasvim dobar, Armie mi nekak malo iritantan, Depp je gg.
7/10
-
Je, sasvim je dobar film.
Ne znam što tolko kenjaju.
-
-
Pogledao opet Trick 'r Treat. Zabavan k'o i obično.