Umetni.
Printable View
Umetni.
Pogotovo što je modem kratica koja kad se izvuče u originalnu formu i dalje zvuči jednako kao i na hrvatskom :))= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Gnjavaško jebote:))
Ne koristim osobno, no nije baš da imam puno izbora kad dođem na komp od faksa na kojem ne smiješ niti možeš išta mijenjati. Pa sad ti riješi ispit s ovim našim pizdarijama.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
imaš ispit iz ofisa lol?
Imao sam i ja ispite u Wordu na geoinformatici... Zajebana stvar, trebali smo mijenjati font, poravnavati tekst, slike ubacivati čak. Šou.
To su meni praktični kolokviji na osnovama informacijskih tehnologija.
Excel nas je prošlo 15 od nekih 80 lol.
Wtf pa šta radite u excelu?
Sortiranje tablica, formule, izračune, grafove i koješta.
Mada ovo 15 ljudi što kažem, to je predkolokvij, to jest ja sam cijeli office prošao na predkolokvijima na koje dobar broj ljudi od tih 80 nije ni izašao, a dobar broj ih je i pao, tako da sad moraju ić na vježbe iz toga do kolokvija a nas 15 fino chillamo.
Pa to je gradivo iz prvog srednje :|
Kako di, mnogi dolaze na faks a da se gotovo nisu susreli ni s tim jednostavnim stvarima, a da ne govorim i nekom programiranju.
Jeben vam je taj faks onda, Predo.
FFZG, bome.
Ekipa, niste vidjeli što se sve u Wordu i Excelu može... To pričam kao osoba koja je demos na tom području već 3 godine :))
Ovo. Još smješnije je što sam na FOI-u, a laboratorijske iz informatike (excel, access, python) mora kompletno ponavljati dobrih polovica.= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Imate demose za Office :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Erm, da. Ne vidim tu ništa čudno.
Iz Worda se radi sve, od onih osnovnih stvari iz paragraf izbornika do cirkularnih pisama i formi.
U Excelu se radi maltene sve osim makroa i Vlookupa (to se radi na predmetu Tablični kalkulatori).
Mi radimo hardcore statistiku iz matematike u excelu i matlabu, a negdje na početku studija čisti matlab, a demose jedino na programiranju i algoritmima.
Doduše, mi za projekt dobijemo pisanje programa koji zovu prastare FORTRAN libraryje i nikome ništa ne radi :(
Kad je u dosta srednjih i osnovnih škola informatika gotovo potpuno zapostavljena, ja sam došao na faks i u prvom semestru me dočeka programiranje koje je najteži kolegij i onima koji znaju o čem se tu radi, a kamoli ostalim. Ne treba ni napominjat da ga nisam položia.= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Pa velik dio ljudi smatra da je Excel samo nešto za izradu tablica.
Mi smo na faksu imali dosta posla s excelom iz kvantitativnog menadžmenta. To mi je bilo prvi put da ozbiljnije radim s njim i što je da je, fantastičan je komad softwarea. Raditi bilo šta s većom količinom brojeva nema nikakvog smisla bez excela.
Kod nas su demosi na skoro svim predmetima di imamo labose. Programiranje, HTML, Jezik i računalo (regularni izrazi) itd.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
anal fantasy :D
(um, mislim na one product fails, ne na ove dvije/jednu, to mi nije nikakva fantazija, barem ne za sad, nije nikad ni bila i nadam se da nikad ni neće biti, ali ne znam, možda ako zbilja poludim pod stare dane pa onda možda, ali ne inače, nikad)
Wow. Samo wow.
Baš me zanima, kad pišu test jel pišu isti ili svaka svoj?