>greece
Ti ljudi su bolesni. Gleda se.
Printable View
>greece
Ti ljudi su bolesni. Gleda se.
Mrzim ovo, zaintrigiram se za film i onda procitam da ima jedna sokantna scena i odmah se ustrtarim :'( Nemam previse problema sa odvratnim stvarima al horore nemogu gledat jer se previse bojim jump scena.
Gledaj kroz prste. I znaš kad će nešto iskočit po glazbi.
Ma znam uvijek kad takve scene dolaze, al imam preslabo srce.
Svi smo mi mirko.
U filmu nema glazbe, nije jump scare i nema nadnaravnih elemenata. To je i najgora stvar, scena vrlo direktno prikazuje nešto što se dešava u stvarnosti i čuči u najmračnijim dijelovima ljudske psihe, zato i ostavi takav trajni dojam.
Trailer je savrsen . Ako ga uspijem nabavit :D pogledam ga.
Super je trailer, to je doslovno prva minuta filma, ništa ne spoila. Valjda se bude pojavilo kroz par tjedana na internetu.
Star TrekS(2009)
Meh.
Film koji služi da izazove reakcije "Jao, pa to su reference iz TOS-a i Leonard Nimoy, zakon!"
Izvan toga ništa posebno. Priča me nije zainteresirala i neki glumci loše oponašaju stare likove, najviše McCoy koji mi je baš bio fors. I nije mi jasna romansa između Spocka i Uhure. Zašto? Koliko sam ja skužio timeline se promjenio kad je Kirkov otac bio ubijen što nije imalo nikakvog utjecaja na mladog Spocka... Ma koga briga za timeline, jednostavno mi je glupo.
Mogli su napraviti potpuno drugačiji setting i likove i dati nam nešto zanimljivo, ovako žalibože imena.
6/10
Men' super taj prvi. Baš taman pravi mix između posveta starome, opuštenog pristupa TOS-a i novog toucha.
Into Darkness je otišao malo previše u neku ozbiljnost i rehashanja starog materijala...
Ponavljam:
Star Trek 8/10
Star Trek into Darkness 9/10
^Ahahahha, dobra, dobra.
Čak i da zanemarimo koliko se filmovi seru po Star Treku općenito, sama količina plotholesa je dovoljna da nemre dobit nikakvu prolaznu ocjenu, osim ak si brainless majmun i drkaš na eyecandy CGI i fors reference.
Ponavljam:
Star Trek 8/10
Star Trek into Darkness 9/10
Zabavio me je donekle film, zato I dobiva šesticu sam po sebi, gledljivo je. Iz perspektive nekog tko mnogo poštuje originalnu seriju, sramota je, ali već sam to očekivao prema svemu viđenom.
Ali da je odličan film, pa lol. Bar ima boljih sf-ova nedavno.
Sunshine, Moon. Druge ne znam.
Usro si mi post.
Let me quote myself:= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Mislim da ovi momci dosta dobro objašnjavaju probleme novog Treka.
Jedini mu je problem što mi nije za 10/10.
Ali i 9 mu je dosta.
Kao što rekoh, čak i ako to potpuno zanemarimo, film je i dalje sazdan od rupa i samo je glupi eye candy.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
"Cold fusion device" iz videja gore mi je jedan od najlulz primjera, iako ni približno najuočljiviji.
Gle, zabavan je kao i nastavak. Ovaj novi serijal ni ne pokušava biti nešto više od vrhunske zabave. Uopće to ne skrivaju a po meni uspjeli su u potpunosti. Filmovi su odlični.
Ako ostaviš mozak doma, da.
Kad razmisliš o stvarima većina filmova je smeće.
Pa to sam i rekao. Film se ni ne trudi biti ništa više od dobre zabave. I u tome uspijeva.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
To što se ne trudi i u tome uspijeva ne znači da je to dobro.
Nije problem filma što ima plotholes koje sam nikad ne bih uočio bez čitanja analize nekog tko je opsesivno izgledavao film. Problem je što nije zabavan. Epizoda enterprajza je zabavnija, a toga ni ne volim.
Lol, opsesivno izgledavao film. Bar se nisam fejspalmao još u kinu. Random primjer nespomenut u videju: scena kad se Scotty ušulja u jebenu top secret svemirsku bazu tako što se odnekud priključi konvoju sa skroz različitim brodom od njihovih, da ne govorim uopće o docking proceduri, skeniranju, identifikaciji ili nečem trećem.
I onda još na brodu (na kojeg je neznamkako ušao) koji ima posadu od doslovno 5 ljudi u identičnim uniformama kakvu on nema, lik mu dođe i pita ga koji si ti šta radiš nakon što im je disejblo brod. :'>>>>>>
Film je zabavan ako želiš isljučit mozak i gledat eksplozije. Ali nije engaging.
Aerial no.2
Nemoj gledat akcijske filmove.
Zapravo, više pingvin. Neznam svi mi se slijevaju kad napišu recenziju o detaljima koje nikog ne zanimaju.
Sori što ak je nešto akcijsko ne podrazumijevam automatski da mora bit retardirano. :'(
Uostalom nez, District 9 je akcijski pa nije ovakva debilana.