^ Ovo dijete je retardirano= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Printable View
^ Ovo dijete je retardirano= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
The Lone Ranger, 6/10
Only God Forgives, 5/10
Samo meni ne otvara imdb?
edit: sve valja sad :)
Spring Breakers
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ers_poster.jpg
Valjda prva asosijacija kad sam počeo gledat film mi je bio Drive, po fotografiji, muzici i cijeloukupnoj atmosferi. Srećom nije ni upola naporan kao Drive. Odlično je preslikano sve na što se mladi idioti furaju: guzice, sise, opijati i lova. Neznam kakve su budale ovo povezivale s komedijom, al to komedija nije niti se trudi biti u itijednom momentu. A bome ni Trailer nije najavljivao komediju.
Radnja prati 4 srednjoškolske glupače ( neznam kako bi ih bolje opisao) koje se zapute na "Spring Break" gdje spletom okolnosti upoznaju dilera "Aliena" (odlično osmišljen lik i izvrsna izvedba James Franca) koji mi ujedno i nosi većinu filma. Dalje radnju neću navoditi radi potencijalnih spoilera al nema tu ništa posebno zanimljivo već način na koji je prezentirana. A prezentirana je odlično, na momente je malo pretjeran i naporan, al srećom je to rijetko.
Izbor muzike je odličan i dobro ukomponiran čak i onaj odvratni dubstep nije smetao. Nekome će film možda biti čudno posložen jer ne ide nikakvim redoslijedom al mi je zapravo to i jedna od boljih stavki. Koliko god povratim kad vidim nešto tipa "e samo da je drugačiji film" ovo stvarno jest drugačiji film i jako je dobar. Najviše me razočarao kraj, moglo se to puno bolje zaokružit i imat puno efektivniji kraj. Valjda samo zbog tog kraja (možda će nekom bit odličan al meni je retardiran) mi je ocjena pala za 2. Onom kome se svidio Drive će ovo valjda onda bit remek djelo.
7/10
This is the end - 8/10
Dost' dobar
The Conjuring
Vrlo dobar, za hororac čak i odličan. Jako dobro prenesena atmosfera sa početka sedamdesetih, vrlo uvjerljivo. Film je tehnički odličan. Fotografija, zvukovi, boje...Nema kamere sa ramena, mirni kadrovi, polagani rasplet. Problem su klišeji i izlizanost radnje. Vipše puta sam pomislio, hebemu još jedan film koji gradi atmosferu na škripavim vratima, paučinom u podrumu ili propuhom. Ali fora je u tome da to radi jako dobro. Neke su scene na žalost pretjerane pred kraj filma. Da nema toga čista osmica. Ovako vrlo dobra sedmica. Kao hororac ugodno iznenađenje.
+1 na sve.= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
World War Z
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...r_Z_poster.jpg
6/10
Počne jako dobro. Napeto, zanimljivo, uvjerljivo, baš odličnih prvih pola sata. I nakon toga se jednostavno raspadne. Brad Pitt kreće na put u random države, zombiji se penju na zid, bacaju se granate po avionima, od niotkud uspije skužiti kako spriječiti kraj svijeta i dođu creditsi. Baš ostavlja gorak okus u ustima. Šteta.
Btw, je čitao netko knjigu? Valja?
koliko sam čuo, film nema nikakve veze s knjigom (koja je odlična inače)
No One Lives
Sasvim solidan slasher s cool psihopatom za kojeg cijelo vrijeme navijaš.
7/10
Pacific rim
+ cudovista
+ Charlie Day
Ostale stvari su mi nezanimljive.
Film je takav da oni koji vole eye candy filmove i robote ce svrsavat , a ostali kojima to nije toliko super i zanimljivo gledamo poprilicno isprazan film.
Ak sam transformerima dao sansu morao sam i njemu.
Eh da i gluma mi se u nekim trenutcima cini kao da gledam hrvatsku sapunicu.
Jel izašlo to za legalnu DVD kupnju?
jep, i po posve pristupačnoj cijeni
Kings Of Summer - 7/10
Argo - 10/10
Pičku što je dobar film :pray: . Nešto najnapetije ikad.
Lone Ranger ugasio nakon sat vremena. Jbt kako loše.
The Long Ranger
8/10
Mnogo dobar film.
Hexfire i Sickmanno, a da napišete razlog zašto vam je loš/dobar? :D
Inace ces im izbrisat postove?
Valentino, zadnje upozorenje.
Prvih 10 minuta je totalno smeće, pa se onda sat vremena ništa zanimljivo ne događa i onda ugasiš film.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Neću :P= Citat =:
Izvorno postao Dania
da nije potpuno predvidljiv možda bi i bio nešto najnapetije...= Citat =:
Izvorno postao Falus
Teško je mogao biti napetiji kad se zna kako priča završava. Štoviše, bio mi je iznenađujuće napet u nekim dijelovima.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
OT
Side Effects
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...2013Poster.jpg
8/10
Iznenađujuće dobar triler/drama. Priča mi je super sjela, dosta neočekivan rasplet. Rooney Mara je odlično odradila ulogu, Jude Law je solidan, a ni Catherine Zeta Jones nije još za baciti. I srećom
Bas sam htio pitat kakav je chaning :D
the lone ranger 8/10
white house down 3/10
Jobs 2/10
Mislio sam pogledati Jobsa, kaj je stvarno toliko loš?
Ashton Kutcher je glavni glumac.
jos gori. film bez glave, bez repa i bez ikakvog smisla i logike= Citat =:
Izvorno postao dugi
glumu necu ni spominjati
Da. Površan i zbrzan. Od 30 godina Jobsovog života koliko film obrađuje, barem je 25 preskočeno. Puno su bili bolji Pirati silicijske doline.
Da bi glumio Jobsa, glumac mora biti potpuni sociopat, a ne Kelso.