<3= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
Dibs na video koljaže s Linkin Park muzikom! :D
Printable View
<3= Citat =:
Dibs na video koljaže s Linkin Park muzikom! :D
Da taj, ali ubit ga bez glitchanja 1 na 1 s mačem.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
jel vi mozete staviti u lijevu ruku blade kao sto je steel , orc , dwarf ili bilo koji drugi osim onog najslabijeg ?
da mele je bas fora , zapravo nzm sto meleu uopce fali , ok ja igram kao mage , ali da nemam gore iznad navedeni problem bio bih 100% dual blader ( jer volim brzinu + gledat razno razne nacine ubijanja koje se kako kada pojave ( kao npr skocit zmaju za vrat/na glavu i ubadat ga blade/nozem 5-10puta prije nego sto crkne ) sto nazalost se nemoze vidjeti kod archera i magea!
Ponovo pitam, nakon što smo ustanovili da druge igre imaju fajt sa skriptiranim zmajem koji sjedi na tlu i ne miče se s mjesta, jesu li te igre bolje od Skyrima u kojem te zmaj može napasti bilo gdje i bilo kada, i u kojima se zmaj ne ponaša skriptirano, slijeće na krovove obližnjih zgrada, trči po zemlji, itd.? Izuzmimo na moment zastarjeli hardcore RPG-aški rat brojeva koji se prodaje kao combat sistem u doba kad poznajemo combat sisteme koji ovise i o igračevim reakcijama i karakteristikama lika. Je li zbilja činjenica da okreti zmaja u letu izgledaju preoštro dovoljna da se zmajevi ocijene kao loši?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
I btw, igrajući Witchera očarao me krasan setting i odlični likovi, ali me itekako odbila borba koja je po meni još gora nego u Skyrimu.
Jebo vas zmaj
Napredujem dalje u main questu i dođem u Blackreach :pray:
Kao nekakvo prekrasno dijete Septerre Core i Underdarka :3
http://i.imgur.com/noGRsl.jpg
http://i.imgur.com/2B1fWl.jpg
http://i.imgur.com/yT0Gml.jpg
U Blackreachu se nalazi i jedno malo iznenađenje za alkemičare :D
@cham3leon
Ako ti je zbilja važno moje mišljenje (što sumnjam jer što god ja rekao, Skyrim rulz), sami zmajevi su mi super izmodelirani i dizajnirani, ali mi borba s njima nikako ne valja. Po definiciji, radi se o beštijama koje su veoma opasne po životSi s kojima se tokom igre sukobiš jednom, eventualno dva puta i koje ti ulijevaju strah u kosti (rekao bi Geralt, s njima se ne boriš, od njih samo bježiš). Dark Souls to fenomenalno dočarava, Witcher 2 također, u Skyrimu ih ubijaš kao zečeve što automatski, barem meni, ubija pojam definicije zmaja. Nije uopće u cijeloj priči važno jesu li te borbe skriptirane ili nisu, bitno je samo iskustvo igranja dok se boriš s zmajem. U Skyrimu sam imao prvi sukob sa zmajem nakon 3 sata igranja, ubio sam ga sa 20-ak strijela, i to bez ikakve muke.
FAIL
Borba je jedno 10 puta bolja od ove u Skyrimu.= Citat =:
I btw, igrajući Witchera očarao me krasan setting i odlični likovi, ali me itekako odbila borba koja je po meni još gora nego u Skyrimu
Je'l ima kakav quest vezan za nirnroote ili ih bezveze skupljam?
Za obične nirnroote ne znam (ja sam ih već podosta skupio bez aktiviranja questa), ali ima jedna posebna sorta nirnroota (Blackreach khm*khm*) koja ipak aktivira quest :D= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Ja igram na apprentice. Beat this bitches.
Glupo mi je uopce spominjati tezinu na kojoj igras. Tezina se bira prema nivou mazohizma u pojedinca. Nekom je lagano na najvecoj tezini, a netko se pati na najmanjoj.
Zaklao kokoš i sada me svi mrze :(
Thief's Guild mi ima do sada najzanimljiviji "main quest". Ima zanimljivu radnju, twistova, gro epike, ma svega. Dok su side questovi tipični za lopove. Imaš 2 lika koji ti konstantno generiraju questove - krađa, provala, podvaljivanje lažnih dokaza, falsificiranje poslovnih knjiga i sl.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Imaš quest. Mislim da je u Markarthu... Pomoćnica od alkemistice te zamoli da joj nađeš 3 sastojka, svaki po 20 komada. Tak da quest nosi 20 nirn roota i još neke 2 biljke. Mislim da se shop zove Hag's Cure ili tako nešto...= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Ali osim toga, nigdje drugdje se ne koristi, tak da ih možeš koristiti za alkemiju.
PS: Ako nije u Markarthu, onda je u Windhelmu xD Ako nije u niti jednom, znaj da u jednom gradu u alchemy shopu ima quest :D
EDIT: E da, ipak je u Riftenu, provjerio samS:rotfl: Dolje, uz vodu ti je alkemijski dućan, razina ispod tržnice.
Prvo...
Drugo...= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Poceo rjesavati A Daedra's Best Friend. Svida mi se kako quest prvo djeluje kao neka laganica, a onda preraste u nesto totalno drugacije.
Igram već skoro 10 sati i ubio sam samo jednog zmaja. What am I doing wrong? :(
Odi malo po Main Questu, da aktiviraš zmajeve...
SVIMA preporučamSda igraju Main Quest do trenutka kada vratite Sivobradima onaj item (The Horn of Jurgen Windcaller) po koji vas pošalju odmah nakon što prvi put odete njima! OBAVEZNO odite po taj item i vratite ga pošto dobijete jedan od najkorisnijih, ako ne i najkorisniji shout u igri!
Nakon tog questa stanete na kočnicu i odete istraživati svijet, rješavati frakcije i sl.
EDIT... Dobijete...
Ok, kada sam vidio da dolazi skyrim, rekao sam da će ovo bit smanjeni i još više retardirani oblivion. No nemogu opisat koliko sam se zajebao :D Je mehanike su i dalje dosta drugačije od morrowinda, ali preko toga se pređe jer atmosfera i igrivost igre je naprosto nevjerojatna :D Kao da igram morrowind ponovo, samo bez mnoštva skillova i nekih stvari (da i dalje mi fali ta kompleksnost). Nemogu opisat mindblow koji sam doživio kada je počelo, gubljenja, istraživanja i sve što je krasilo TES III je ponovo tu, još da su za questove dali opise kamo treba ić umjesto da ti se odma pojavi na mapi igra bi bila pre savršena.
Sad sam level 11, još uvijek se motam po whiterun-u, količina questova je nevjerojatna i svi su zanimljivi, a dok riješavaš nešto, barem ćeš još jedan nać negdje na putu :D
Počeo sam za Companione radit questove sad, pa riješit još par ovak i onda na drugi grad i okolo, a main quest čuvam za kraj, mislim da će to doć negdje slijedeće godine uzme li se u obzir opširnost i količina :D
Super je kaj su dungeone i ostale stvari sredili i nije više kao u mutavom Oblivionu da kad vidiš jedan, vidio si sve. Bethesda svaka čast ovaj put.
Pročitaj post iznad svoga, kreni do te točke na Main Quest inače nećeš doživjeti Skyrim punim plućima. Prije toga ti se aktiviraju zmajevi, tak da ne moraš baš do one točke doći, ali zmajevi su MUST u ovoj igri!
I da, Skyrim mi za razliku od Obliviona, u niti jednom trenutku nije ostavio dojam da je svijet generičan. Sve mi izgleda kao da je posvećeno dosta pažnje.
@Bartuc Hvala.
Baš na tom questu stao, pa otišao malo prelazit questove za onu akademiju magije. Čim završim ovaj quest prelazim to.
Ja sam već dva sata u Blackreachu i ne mogu izaći iz tog mjesta... što zbog toga što je ogroman, što zbog toga da jednostavno ne želim izaći jer je dizajnirano savršeno :D
Sad kopam po ogromnom dwemerskom gradu u Blackreachu i mislim... ček, Falmeri se stalno drže nekakvih špilja i podzemlja, a vidim ih u svakoj dwemerskoj ruševini. Ako se zovu FalmerSonda su vrsta vilenjaka.
Hmhm, da Falmeri nemaju nekakve veze s Dwemerima? :D
ne želim ni saznati još tako da nemojte ništa spoilati, samo razmišljam na glas (na pismeno?) :D
Tražim nekoga da mi obriše Bounty, ali nema nikoga. Ili sam nešto propustio!?
Ako ne nađem nekoga, Sithis će me koštati 1500 septima, hrpu Health potova, Glass Bow i još štošta :|
Qwest sa ukletom kučom je najbolesniji qwest koji sam odigrao dosad u igri ,dok me onaj duh bez glave na konju razočarao.Dobijes samo kovček sa par itema.Ima zbilja svačega u igri samo treba nači.Ovo če baš potrajati do prvog prelaska.Zadnje što sam obavio od main qwesta jeste kada sam se popeo na hram da popričam sa neka 4 mudraca.
Ali sam storyarc govori o tome da si ti ubojica zmajeva (kao što je geralt ubojica sveg nadnaravnog i neki prosječan tip bi imao problema sa Strigom, Geralt je sredi u 2 poteza), i osim toga u sebi imaš krv zmajeva. Kako očekuješ da se priča ''hej budi dobar pa namo pomozi ubit zmajeve koji nas napadaju'' odigra bez da ne ubiješ barem 50-ak zmajeva. Sam taj odnos da ti je medvjed veća prijetnja od zmaja je relativno ok pošto nisi ''bearborn'' poslan na zemlju da je liši najezde medvjeda.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Što se tiče ovih komentara o letenju i taktičkoj prednosti rekaoh bi samo 2 stvari, zmajevi tokom borbe lete u 80% slučajeva(što ovi koji nisu igrali nemogu znati), osim ako ih ne uspješ prizemljit nekim lucy shotom ili pak shoutom, jako rijetko slijeću i rađe te pale iz zraka, a i kad slete često slete na neki povišeni plato di ih nemožeš baš dohvatit mačem. A i osim toga zmajevi su bića iteligentnija od ljudiju (tako kaže lore), a da ja imam 15 metara, 2 tone i sposobnost bljuvat vatru topliju od lave i inteligenciju višu od bilokojeg čovjeka koji hoda zemljom, sigurno nebih smatrao prijetnjom da sletim i pojedem nekog lika u najobičnijem izrazbijanom iron armoru i starim iskrzanim mačem...
Doduše mogli su napravit da kad zmaj kuži da je prilično izubijan, i da je skoro mrtav da pokuša uzmicati, barem odtrčati ako je već toliko uništen da nemože letjeti.
Što se tiče melee borbe, perk za udarac is sprinta i critical hit je presexy izanimiran (a osim toga svi udarci koje dobijaš perkovima imaju svoju animaciju, tako da nakon 10-ak lvl-a melee borba cak i ne izgleda toliko loše) i samo zbog toga furam third person view... :) Doduše bilo bi lijepo da se mačevi mogu clashat, kao u Star Wars igrama, a sama lošost hit detekcije se ne vidi toliko prilikom third person borbe, a i kod kaotičnijih borbi općenito.
Za kraj, TES nikad nije ni bio igra u kojoj ćeš guštat u vizulanoj prezentaciji borbe i sexy animacijama, već igra u kojoj stekneš dojam da si ti dio jednog velikog svijeta koji živi i koji je dovoljno unikatan daje samo pješačenje i istraživanje toliko zanimljivo da je borba ma koliko loša bila samo bonus...
Znaci igro sam bretona, dosao sam do onog lika od kojeg moram vratit zlatnu kanđu, a njega je zarobio onaj veliki pauk, te sam doso do onog zida di naucis onaj unrelenting force shout i ubio bossa koji se spawna poslje toga i sve to na master questu a da nisam ni bio svjestan toga, jos sam gledo wtf zas je to tako tesko i zasto tako puno umirem, mislio sam si zato jel sam kržljavi mage a slucajno sam na pocetku igre stavio na master difficulty :D
Eo meni je morrowind bio super, oblivion bezveze i mogu rec da je zasad skyrim odlican, pogotovo mi se svidja ovo sa mini bossevima u dungeonima, zmaja jos nisam nijednog ubio ali izgleda mi awsum, grafiku necu komentirati zato jel igram sve na low i 800x600 rezi ali mi to nimalo ne smeta jel ne drzim do grafike.
Jedino mi se ne svidja kad lvl-upam, bolji mi je bio sistem u morrowindu i oblivionu...
Blackreach je dungeon u koji su koncentrirali svu epiku iz svih Elder Scrolls igara i stavili ju u jednu ogromnu spilju. Tri sata sam bio tamo. To je onaj ISUSBOG momenat po kojima se TESovi pamte i podsjetilo me kako sam se osjećao šetajući po Ashlandsima po prvi put. Dungeoncrawl za pamćenje.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
@Deadwalker - oke, kužimo, Witcher fenboj si. Zna se po tome šta tvrdiš da combat sistem u Witcheru nije naporan.
I da, Skyrim rulz.
O kojem nastavku pričaš? Jer je primjerice cham3leon mislio da aludiram na prvi witcher koji je totalno drugačiji od drugoga o kojem cijelo vrijeme ekšueli govorim.
Ti prethodnom rečenicom pokazuješ kako si jednako velik fenboj Elder Scrollsa, kao 99% ljudi u ovom topicu
Preciznije MW fenboj, Oblivion je mlak podosta. Skyrim vraća stvari na mjesto.
Ja recimo nisam fenboj. Točnije oduvjek mi se gadio Oblivion em zbog bugova em zbog meni "plastične" grafike i mutave priče. Morrowind nisam ni odigrao, ali Skyrim mi se sasvim dopada.
Tko prizna, pola mu se prašta :D= Citat =:
Ako vam fenboj znači da netko voli neku igru i uživa u njoj, onda da, ja sam fenboj. Ako vam fenboj znači da zanemarujem mane igre, onda nisam. Ne sviđa mi se pretjerano pojednostavljivanje, borba mi nije baš nešto, i ne sviđa mi se regeneracija healtha, ali to nije ni približno dovoljno da bih Skyrim nazvao ičim drugim nego vrhunskom igrom. Progutat ću i loše animacije jer me u igri ne vesele animacije nego gameplay.
Jebovasbogmrtvi imate pljuvacnicu....pisite o igri sta radite dje ste sta nasli ne te pizdarije...
Čoe'če, ni pod FRAPSom ne pada FPS... optimizejšn ftw. Samo ne znam zašto je ovako low-quality updatealo, kad prokleti file ima 250mb.
Ok, ok, sljedeći pothvat je fight sa 10 bandita uz Linkin Park.
(video description ftw)
Probajte shoutati (Unrelenting Force!!!), na narančastu kuglu koja visi blizu ulaza u Debate Hall :D Javite doživljaje nakon toga :P= Citat =:
:O morati ću probati... malo prije taman izašao iz Blackreacha i vratio onom luđaku "unlockanu" kocku.
Cijela spika sa dwemerima i elder scrollom (svitkom, ne igrom) je zakon :D
Ajde, idi probaj odmah :D
EDIT: Saveaj prije :D
Dark brotherhood je preloš u skyrimu.
Meni je Oblivion srednja žalost, a Morrowind nisam igrao. Svejedno mislim da je Skyrim igretina.
Dark brotherhood sam priklo jer mi se nije dalo zajebavati sa njima a i zenska me otela dok sam spavo sto ne odobravam :P.
Ugl dosadila mi malo igra nakon sto sam ubio Ulifa Stormcloaka i postao Legat. Sad samo povremeno obavim par side questova i kreiram nove charactere. I zmajevi su me razocarali, najtezi protivnik u igri su medvjedi dok kod zmaja samo moram naci neki zaklon i zasuti gada strijelama :/
Idi nađi elder zmaja i reci mu da je medvjed jači od njega.
Nađi protivnike koji bacaju one fireball spellove i reci im to.