Uživaj dok ti je smiješna.
Meni je problem što nakon borbe sa Izzardom anime masivno gubi fokus i previše se razgrana radnja, a ništa se ne riješi.
Printable View
Uživaj dok ti je smiješna.
Meni je problem što nakon borbe sa Izzardom anime masivno gubi fokus i previše se razgrana radnja, a ništa se ne riješi.
Bumo vidjeli, tek je prošla jedna epizoda od toga... A i istina je da ću uživati dok mi je smiješno. :)
S druge strane, ovo ću definitivno pogledati do kraja čisto da ne upadam navrat-nanos u gledanje Certain Scientific Railguna...
Btw...
*awesome smiley kojeg mi se sada ne da tražiti*
Hehe, sjećam se da su nam u dječjoj knjižnici, koja je uvijek sadržavala novo izašle brojeve raznih časopisa, uključujući legendarni PSX, tu rubriku istrgnuli nakon par dana :)= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Zanimljivo, stavili su i Bondage Fairies, meni jedan od dražih uradaka. Sadrži razne radnje sa insektima i slično. :)
Uuuu, pocinjem gledat One Outs, konacno da je i to doslo na red ^^
E da, zaboravih a vise nemogu editirat, ovaj Aoi Bungaku, kaj je Arby prije spomenuo, izgleda dota zanimljivo, pogotovo zbog likoa koji vuku na DN i sl. Vidjet cemo, tek je prva epizoda vani.
Netko ce me ubit zbog triple posta al kad nemogu editirat.
Ovaj To Aru Kagaku no Railgun, odnosno A Certain Scientific RailgunSbi mogao biti jako dobar anime, malo sciencea, hi techa, ludih tehnologija i razlicitih izraza i definicija, neke sore, malo slice of lifea, superpowera, humora i sl. Ima 12. epizoda a vec su tri vani.
Ne može to tako Aral, prvo trebaš pogledati parent story, Toaru Majutsu no IndexSiliti A Certain Magical Index. :)
Znam, to sam se kasnije sjetio i htio tu editirat al nisam stigao. To je vec u procesu nabavljanja ^^
Pogledao epizodu 11 Indexa... Me likes. Ne znam u kojem je treminu ovo išlo u Japanu, ali doza gorea je puno veća nego što sam navikao u TV serijama...
Btw, OMGZ SPOILER :O
I da, SOSMUCHSMOE!S :)
Prva je epizoda Aoi Bungaku bila odlična. Ima prekrasan art i animacije, a zvuk jako paše sa mračnom atmosferom i tim vremenskim razdobljem. Likovi su realistični kako dizajnom tako i ponašanjem, a količina drame je dobra. Nisam očekivao vidjeti već u prvoj epizodi dvostruko samoubojstvo i takvu (ne)želju za ovim svijetom i životom u njemu.
Uz Kimi ni Todoke moj favorit ove sezone, jedva čekam sljedeću epizodu. Pitam se... ako će anime biti zbirka 6 novela, kako će to ugurat u 11-to epizodni anime. Vjerojatno će svake 2-3 epizode biti nova priča :s
Pogledao epizodu 12 Indexa. Talk talk talk epizoda, ali to mi uopće nije smetalo, pošto dobijemo dosta podataka o Mikoto i njenim ''sestrama''... Također, Komoeino objašnjenje Schrödinger's cat experimenta, lulz. :)
Počinje mi lagano ići na živce što ekipa s MAL-a vajna na svaku epizodu koja nije cijelo vrijeme SHIT GOES BOOM ili INDEX BEING MOE...
Double post, yay!
Pogledao epizodu 13 i 14 Indexa, SHIT GOES BOOM, Akcelerator je na kraju ispao ''a big blah''. :/
Cute kraj četrnaeste epizode, i slijedeća je beach epizoda, yay! :3
Index RAGE:
http://img.photobucket.com/albums/v4...0111172810.jpg
:)
Moram priznat da je ovaj To Aru Majutsu no Index jako dobar. Taman njega zavrsim i onda bude vec negdje To Aru Kagaku no Railgun gotovo pa to nastavim samo ^^
edit: omg pa index rula :pray:
Pogledao epizodu 15 Indexa... In short terms... WHAT THE FUCK. :rotfl: :pray:
Ugušio sam se gotovo od smijanja na ovu epizodu. Počela je kao MOE MOE INDEX, prešla u totalni lolwutrofl mindfuck, i na kraju završila kao svijetska čarobnjačka kriza i uvod u novi arc... Wow. :)
Kuroko kao predsjednica USA, Barrack Obama style: ''Yes We Can!''. :pray:
Toumin frend kao Index... What has been seen cannot be unseen. :(
... Ali je zato bilo dovoljno moe scena da mi skrenu misli s toga, thank god. :)
Rofl... jednostavno ne kužim neke ljude na MAL-u. Razumijem davanje recommendationa i osobne ocjene na temelju makar čak i samo jedne epizode pa s vremenom varira, ali kako pobogu netko može netko napisat review na temelju jedne ili dvije epizode :(
edit: pogledao 6. ep. Kemono no Souja Erin, predobro. Obožavam ovaj anime <3
Evo gledam 3. epizodu Indexa, kul anime.
Inace, kaj sam nasao, strasno :shock:
The Dark Side of China’s Industrial Boom
Užas :(= Citat =:
Izvorno postao Aral
Inače, Kemono no Souja Erin zasada ima jedno od najtragičnijih smrti koje sam vidio. Ne po brutalnosti scene, već po samoj izvedbi, uz to da Erin sve vidi. :cry:
Šteta što su stavili OP u tom trenutku umjesto pjesme Aoi Hoshi koja ima tužniji štih.
Izasla nova epizoda shippuudena :pray:
Op, 200. stranica teme :friends:
Joj da, kul :ekipa: Nema nas niko na ovom forumu :D
Pogledao naruto, omg kako je napeto. Pain vs. Jirayia, prestrasno. Od sad pa nadalje ce bit samo uber kickass epizode :pray:
Nadam se :D Btw. ti to misliš na 131. epizodu? Jer sam se već ponadao da je 132. izašla :(= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ah, vidim da je 132. ipak izašla. Hvala Otaku na linku :D
A sad se bacam na gledanje 8)
Izašla je 0. epizoda Winter Sonata... skoro 400 Mb, pretpostavljam da je dobre kvalitete. ^^
O da, i vise nego dobre ^^
Inace, nabavio Cannan te Bakemonogatari, koja animacija, koja ljepota crteza, savrsen anime :pray: :pray: Cudno, ima 12 epizoda a razlika izmedju 12. i 13. je mjesec dana o.O Al enivej, glavno da izadje svih 15 ili kolko vec ima. Anime me totalno odusevio.
Uz to nabavio jos Shin Mazinger Shougeki Z-Hen, te poce pratit Needless i Aoi Bungaku. I pratim Cowboy Bebop, to mi je od prije par dana sluzbeno broj1 anime na mojoj top5 listi, pravo pravcato remek djelo.
I jos jednom, svaka cast Bakemonogatari :thumbs2:
Vidim ne gledate baš ove nove animeje? Šteta, ima ih par koji su apsolutni hitovi. Fairy Tail, Letter Bee... Ja za sada gledam ovo: Aoi Bungaku, Fairy Tail, Kampfer, Kanokon Manatsu no Daishanikusai, Kiddy Girl-And, Kimi ni Todoke, Kobato, Letter Bee, Nyan Koi, Seitokai no Ichizon, Shin Koihime Musou, Sora no Otoshimono, Winter Sonata i Yumeiro Patissiere.
Uz Cowboy Bebop deI bolje ti je :P Meni se Samurai Champloo i Cowboy Bebop tuku za prvo mjesto :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
Skida se Peace Maker Kurogane na prijedlog jedne likice sa MAL-a, nadam se da će valjat.
Gledam pomalo ovaj Ninja Scroll, ali čuo sam da je film bolji od serije tako da i njega skidam.
Završio Toaru Majutsu no Index. Istina je ono što je Arby rekao, nakon borbe s onim alkemičarem, priča se pomalo razvodni, u biti, nema neke ''glavne'' radnje, nego hrpa miniarcova, uglavnom potpuno nepovezanih... Ali koliko sam pročitoa na MAL-u, to je samo zato što anime vjerno prati light novele, i ova, prva sezona, je samo uvod u priču i generalno upoznavanje s likovima. I to pokriva prvih 5 novela, a u trenutku završetka animea bilo ih je izdano 18, i još su se izdavale, i bile jako popularne u Japanu. [Neznam da li su i sad. ]
U svakom slučaju, mislim da možemo očekivati drugu sezonu negdje u ljeto/jesen 2010., ali prije toga je na redu Toaru Kagaku no Railgun, koji je upravo sada airing.
Uglavnom, kad zbrojim zakon likove, preodličnu animaciju i muziku, dobru komediju i akciju... 9/10.
Eda, urnebesni DVD specialsi, Toaru Majutsu no Index-tan. :pray: :pray: :pray: :pray:
Umro sam na njih. :)
Sada krećem gledati Railgun, i epizodu 4 Kampfera. Što se manga tiče, izašli su novi chapteri Otome no Iroha!Ste Iinari!! Kyuuketsuhime, najs. ^^
Daj dođi na msn, nemam koga gnjavit. :(
Ne može, nisam na svom kompu, nemam ovdje emosen. :(
Inače, ova druga manga što sam ju gore naveo... :rotfl:
Stari deda. :pray:
Dakako da gledamo (ja barem =P)= Citat =:
Izvorno postao Otaku :3
Aoi Bungaku, Fairy Tail, Kobato, Kämpfer, Kimi ni Todoke, Kuchu Buranko, Letter Bee, Nyan Koi, Sasameki Koto, Seiken no Blacksmith, Sora no Otoshimono, Tatakau Shisho - The Book of Bantorra a tu su i Kemono no Souja Erin te Umineko no Naku Koro ni koji su se protegli i u ovu sezonu. ^^
Još ću provjerit Winter Sonata, mislim da će biti dobro. Malo ću k tome slušat korejski umjesto japanskog stalno. :)
Kimi ni Todoke je favorit zasada, ako ovako nastavi postat ću fanboy xD
Wat.
Otome no Iroha.
Nedovrsena prica vise-manje.
FFFFFFFFFUUUUUUUUUUU-
@Raz
Obavezno pregledaj Kiddy Girl - And. Neka vrsta komedije sa sf elementima, skroz uvrnuto. Yumeiro Patissiere mi je pre kawaii :D . Upravo je u toku nabave treća epizoda Fairy Taila ( YAY! ) i 4. epizoda sora no otoshimono.
Ane. Mrzim ih. :@= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Koji kurac su morali ukinuti časopis. A taman je postalo sočno. ;_;
@ Otaku
Jesi gledao Blood Lagoon...prva sezona daleko bolja-da je Holivud u pitanju rekao bih samo da je druga sezona mlacenje para na ustrb stare slave :D
@Otaku :3
Već mi se previše toga nakupilo tako da e malo pričekat. Prije Kiddy Girl - And ću još pogledat Kiddy Grade (to mu je prequel ako se ne varam).
Btw, kako je tuča u 2 epizody Fairy Tail-a bila precarska... naročito Grey koji ima sklonost da svlači odjeću sa sebe. "Miss, can I borrow your underwear?" :pray:
A tek ending iz 2. epizode Sora no Otoshimono (predator, watch this :))))))))))))))))
ZIAu5p3KyYk
Xarabase, nisam to pogledao. O čemu se radi? Koliko epizoda ima? Google mi ne pomaže baš.
EDIT: Raz, oh, jebemu divlje jagode. Početak prve epizode ovoga kiddy girla spojla kraj od ovih svih prijašnjih. Dobro, onako se baš i nesjećam što se dogodilo. Evo svega povezanog sa tim.
Related anime:
Kiddy Grade (TV)
Kiddy Girl-and (TV)
Kiddy Grade -Ignition- (movie 1) (compilation, episodes 1-11)
Kiddy Grade -Maelstrom- (movie 2) (sequel)
Kiddy Grade -Maelstrom- (movie 2) (compilation, episodes 12-18)
Kiddy Grade -Truth Dawn- (movie 3) (sequel)
Kiddy Grade -Truth Dawn- (movie 3) (compilation, episodes 19-24)
Kiddy Grade Reverse (manga) (adaptation)
Kiddy Grade Versus (manga) (adaptation)
Pokušati ću pogledati većinu.
@xarabas - misliš možda na Black Lagoon?
Da.Moja greska :D
Objasnite mu vi bolje o cemu je rijec,vicniji ste tom.