-
Re: SLIKE AUTA OD FORUMASA PC-PLAYA
= Citat =:
Izvorno postao
Vedro
Mene ne jebe elektronika i te stvari. Definitivno mi je veća fora imat novi stari auto. Na posao, doktoru u dućan i te stvari idem biciklom a par puta godišnje rodbini u goste autom. Znači vozio bih što manje kilometara u autu i štedio novce tak mi ta oprema i elektronika ne bi bila od važnosti. To vjerojatno olakšava život nekome tko svaki dan provodi neko vrijeme za volanom.
= Citat =:
Izvorno postao
Vedro
Meni kakva je trenutno financijska situacija, brijem da ću ubost električni.
znaci ne jebe te elektronika i te stvari, a kupit ces elektricni auto? wtf?
-
Trenutno sam u losoj financijskoj situacij, a za 20 godina kada se popravi ekonomija u svijetu valjda i ja ne budem baksuz pa cu si moci kupiti auto, ali tada ce se prodavati samo elektricni. Lol uspio sam objasnit a nisam vjerovao da cu uspjeti. Jel kuzis?
-
= Citat =:
Izvorno postao
crnisokol
da moram birat između ta dva uzeo bi Clio, ovaj Twingo mi je baš ružan...
Meni je ovaj novi twingo super (tipa jučer je objavljen novi model, izgleda full kao fiat 500), ali koji će kurac mojoj stražnji pogon (heh), pogotovo za neznatno manju cijenu u odnosu na clia.
-
= Citat =:
Izvorno postao
McPingvin_v2.0
Stara iduće godine planira uzeti novi auto, jako voli renault (because reasons, smeće su, znam po ovom kojeg vozi trenutno). Sad baš gledam novog twinga: 1.2 motor, 75 konja, motor je iza, kao i pogon. Samo 69.000 kn, a novi clio je 78.000. Wadafak.
A ne, uopće se ne vidi kako plagira Fiat 500. Praktički je identičan. Motor otraga je fora stvar, ali sa tri cilindra i 70 konja brijem da je uzbudljivo voziti uzbrdo sa jedno 2 putnika.
Isto ne bih nikada to uzeo prije Clia. Ima jedino smisla kao sekundarni auto za one koji si to mogu priuštiti, ali da i spadam u takve, ne bih ga kupio baš nikad.
-
Ma ne smeta mi plagijatura, smeta mi cijena. Nema smisla uzeti toliko manji auto za tako malu razliku.
-
Pa zato baš kažem. Za još 10k dobiješ normalan auto sa normalnim bunkerom i dovoljno prostora, a opet nije prevelik, kvalitetu na stranu.
-
= Citat =:
Izvorno postao
McPingvin_v2.0
Benzinac, 1.4 VVTi. Troški ko Moskvić po gradu, jebiga. Čim odem van grada potrošnja je 7l/100km.
Bokte pijandura, ja sa svojim 1.6 skurim manje od 10l plina po gradu.
-
O da. Izračunao sam da mi je Boz dužan cca 309.000.000 kn za sve vožnje do Maksimira.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Razzarach
Oi ljudi,
koji polovni auto valja uzet do 1500/2000€. (Do 80KW jer sam mali još.) (I da nije neki seljački Mercedes ili Audi iz 80ih.)
Naletio sam na ovog
Peugeota 206 XS 1.6 na Njuškalu ali nekako mi ova zatamnjena stakla i spojler (lol?) izgledaju seljacki i slupan je sa svih strana.
Jel to na staklima neka tamna folija pa da se moze skinut ili su fakat tamna? I jel se moze ovaj blentavi spojler skinut nekako?
Moguce da bi se zaletio do i do Slovenije po auto ali neznam niti jedan njihov oglasnik...
Ovaj Peugeot mi se cini okej za te pare ali nekako nemam povjerenja jer je slupan i ocito je da je vlasnik neki seljobe koji ga je rejpo po raznim cestama u toj vukojebini.
Neznam dal mi se samo čini ili ga je i "spušto", jer dosta je nizak :S
Jebo mene kretena, tek sad vidim ovaj post.
Ja ne bih kupio npr. takav auto zato jer se vidi da je zgažen, istrošen, izvožen, slupan. Ko zna kakav mu je motor. Baš je krš. Ne bih mu ponudio nikakvu cijenu.
-
Ovaj mi se čini pristojniji a ima isti motor.
-
ima ti moj prijatelj skodu feliciu prodao bi je za 700 Eura, bijele boje, nema nikakvih ulaganja, regan.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Razzarach
Ovaj mi se čini pristojniji a ima isti motor.
Malo mi je sumnjivo pošto je opran motor. Čemu pranje mašine?
-
Koliko vidim na svim autima su oprane mašine. Uzmi ovaj
http://www.njuskalo.hr/auti/fiat-pun...oglas-12738142
Ipak je mlađi, jeftiniji dijelovi,dizel pa manje troši od benzica što je danas vrlo bitno, prvi vlasnik... ako imaš love...poslije ga ipak lakše prodaš kao drugi vlasnik nego kao već treći. Ali odluka je definitivno na tebi, uopće se ne guram preporučati tako relativno star i izvožen auto. Računaj i lovu za regu, porez, prijenos.
-
Aha, to je autokuća. Nisam odmah skužio. Na takvim mjestima su svi auti sređeni za prodaju, tak da brijem možeš kupit svakakvog smeća, moje mišljenje.
-
a tko prodaje auto i ne sredi ga? kaj tvoj stari za kojeg si rekao da je neki diler autima kupi prljav auto i takvog ga prodaje?
-
Daj dečko nemreš mi tak uletavat. Fak of.
-
Oprati i ušminkati auto je najlakša stvar i ne košta ništa. Jeli ti jasno išta?
-
= Citat =:
Izvorno postao
Vedro
Malo mi je sumnjivo pošto je opran motor. Čemu pranje mašine?
Manje je sumnjivo da je opro motor nego onaj krele sta ima svaki branik slupan.
Ali autokuce su šupci to je istina.
-
Ali stvarno ne vidim smisao u pranju motora, osim da dignu cijenu krelcima za parsto eura i prikriju nedostatke.
Mislim, možda sam ja prenaglio i auto je ok, ali to je vjerojatno alarm za overprice. Malo cijenkanja i problem riješen.
-
-
s mamom si tako doma pričaj junferu
-
I onda me me netko pita zašto se raspizdim. Budaletinama 6 puta moraš objašnjavat.
-
Zašto ste tako nervozni, koji vam je vrag?
-
-
-
Za samo trideset tisuća dolara Nissan GTR skokne na 800 konja. Perfect.
https://www.youtube.com/watch?v=1Ahj35Avtao
-
-
Kako bi bilo zakon sa ovim 599 evo balamasat po Nurburgringu...
-
-
-
-
Jelda? Ne radi samo Mercedes i BMW jebene aute. :)
-
-
-
"jebene"=dobre
Nema Dodgea baš u nas na cesti.
Si to mislio?
Mislim da se može uspoređivati.
-
= Citat =:
Izvorno postao
McPingvin_v2.0
Wat.
mhm...da...enjoy
https://www.youtube.com/watch?v=_wC590PdI6k
-
-
-
Premotaj na 3:40 pa vidi koja je najbolja autosimulacija.
https://www.youtube.com/watch?v=fw_2N3tGMEg
-
Samo šta su za obuku GT akademaca ipak koristili rFactor.