Recount?
http://wow.curse.com/downloads/wow-addo ... count.aspx
Printable View
Yes, Recount je jako dobar... vidio sam da neke verzije imaju i prikaze dmga grafički, s nekakvim "tortica" grafovima.. možda i moj ima tu opciju samo sam glup pa ne mogu skužiti kako prikazati :D
Samo klikneš na neko ime od charova prikazanih u Recountu i trebao bi ti se otvorit još jedan prozorčić sa tim prikazima i grafovima.
A jeli?... Aj ok, fala na info :)
Lulz, graf mi pokazuje da mi Icy Touch crita 84% vremena, a Howling Blast 45%..
Killing MachineSFTW :)
fala na Recountu, odličan je
pitanje - gdje vidim sta sam sve naucio raditi? uzeo sam blacksmith i naucio sam raditi stvari ali nigdje ne vidim koje, opcenito neke detaljnije informacije oko skilla ne mogu nac, osim tamo pod skills, al to je nula. Tnx
otvori spellbook i vidjet ćeš u general tabu ikonu BS-a
E mene zanima kako kopirat listu sa recounta?
klikni na "trubu"
radi kvestove, idi kod trenera cca. svaka 2 lvla ako imaš vremena, volje i love za trening, uzmi si 2 profesije (probaj uzeti nekakve koje idu zajedno, recimo leatherworking i skinning, lakše je i potrošit ćeš manje novca da ih digneš) da zaradiš štogod kad prodaš stvari koje napraviš, opremu ćeš dobijati iz kvestova, možeš ju sam raditi ili ćeš ju naći kad lootaš truplo mrtve živine (forsakene nemožeš lootati...samo izgledaju kao mrtve živine ^^) eh da, i ako si hunter, nemoj lootati sve što možeš koristiti kad kreneš raidati, iako je sve hunter gear :D= Citat =:
Izvorno postao N3R3O
Ajde na službenu WoW stranicu i pročitaj malo tamo... sve je lijepo objašnjeno.
na lvlu 30 dobijaš prvi mount...nekakvu životinju ili stroj koji će brzo krepati pa se jedva vuče...na lvlu 60 dobiješ pilu koja juri kao da ju ganjaju orci odjeveni u pedo beara, na lvlu 70 dobiješ sporo letalo (skoro pa crknutog grifona ili ono hordino leteće čudo, ili ako si inženjer, složiš si leteći stroj (kosilica okrenuta naopako) koje za nekih 5 kila golda možeš zamijeniti za brže letalo...= Citat =:
Izvorno postao N3R3O
također, što se questova tiče i činjenice da nemaš pojma gdje ići, skini si ovaj addon
http://wow.curse.com/downloads/wow-addo ... elper.aspxSi instaliraj ga...označava sve što trebaš znati da obaviš neki quest
eh da, nemaš još pojma kolika je mapa ^^
WoW addoni se instaliraju tako da ih raspakiraš u X:\Program Files\World of Warcraft\Interface\AddOns (X označava ime diska, jelte), i zatim ih označiš kao aktivne kad se logiraš (kad dođeš do screena na kojem biraš lika, vidjet ćeš mali gumb Addons u donjem lijevom kutu, klikni i privjeri jel ti addon označen)
jel ima kakav server i/ili guild na/u kojem ima hrvata/balkanaca (neznam jel su specijalci jos aktivni :S)
i da, novi sam u wow-u :D
EDIT: trenutno sam lvl 26 Night Elf Druid - Chudomix
kad si mrtav, imaš 3 opcije, 1. je da se ressaš ili da čekaš da te netko ressa (ress=ressurect=jel, oživljavanje), 2. je da pronađeš stvorenje zvano Spirit Healer (izgleda kao anđeo i lebdi iznad groblja) - ono te može ressati ali ako si iznad lvla 20 dobiješ ress sickness (-75% na sve atribute ili tako nešto, nisam se tako ressao već jako dugo i to traje nekih 10-ak minuta) i oprema ti dobije 10% štete i 3. opcija je da pronađeš svoje truplo i oživiš kad se približiš istome (dobiješ prozor za potvrdu)...
Ovak, dvoumim se između ragnarosa i karazhana, pa što mi preporučate?
kor gall
Zna li netko koje je ovo oružje?
http://img223.imageshack.us/img223/4874 ... 270uj2.png
= Citat =:
Izvorno postao bango
hvala care :bravo:
Evo jučer sam instalirao igru,išao sam napraviti account i piše da se plaća u eurima,prije sam gledao na US stranicu i tamo kaže da se plaća jednako toliko dolara,pa bih htio znati dali EU igrači stvarno plaćaju više od USA igrača,ili?
Kako mogu ubrzati Blizzard DOwnloader? :?
KOja je najbolja klasa (za sve)? :rotfl:
U kojem USA,Oceanic serverima ima najvise ljudi iz Bosne,HRvatske,Srbije?
u nikojem
Oke, nabovsko pitanje ...
Jel se na PvE serverima može gold slati sa svog ally lika na hordovskog i obrnuto?
1. Već sam par puta rekao nekima, torrent. Bog i batina što se tiče downloadanja sa Blizzarda. Uvijek traži one koje postave oni sa foruma, ako ne nađeš, okreni se mininova.com(net,org,štaveć)koji je po meni najbolji.= Citat =:
Izvorno postao RaptorFang
2.To je na tebi da skontaš, odredi šta voliš, melee ili range, draži su ti spellovi ili mačevi. To je za početak dovoljno, suziti češ izbor i onda ostaje samo da vidiš od ponuđenih što ti se najviše sviđa.
3.Nema. Rijetko tko igra na US serverima kada smo, vidi čuda nastanjeni u Europi, imati češ ogroman lagg i velikih problema sa satnicom stoga ti odmah preporučujem - kreni na EU serverima. GL & HF
@aerial: ne, to je nemoguće... mislim :D
evo ragnaros dobio free migration, razmišljam o mogućem transferu ^^ kamo drugo nego na Karhzan
A palo mi na pamet, pošto postoje neutralne AH u Gadgetzanu i Booty Bayu... ako se može preko AH "poslati" lova onda se možda može mailom?...= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
A enivej, onda je drugi način jednostavno s jednim horde likom u AH staviti neki mač kojeg nitko neće kupiti za 1000 golda, doći u Booty Bay AH i kupiti ga s ally likom :)
MEni to tetak iz amerike placa pa ne znam kako na eu serverima.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
A i nijte tacno da ce lagati mom prijatelju isto na us serveru super mu ide.