Heh dota se sada stvarno prebrzo zavrsava.
Al inace je ok ak igrate u hlr sto se tive livera.
Printable View
Heh dota se sada stvarno prebrzo zavrsava.
Al inace je ok ak igrate u hlr sto se tive livera.
pa sa em se zavrsava u 20 min :S ali bez em znam da mi igra obicno traje 45-60min a zna i vise
Rekao je da mu nakon 10 min dvojica livaju, kasnije ostatak...= Citat =:
Izvorno postao KI KI
zato zavrsi za 10min :P
Obicno kad igramo ja i ranger skupa, se kladimo u kojoj minuti ce neko livat ... nazalost redovito ranger dobije okladu jer se kladi na rane minute a ja u nadi da ljudi nece livat ne :(
\o/
ovak imam novi komp sa mx518, stavio sam najveći dpi 1600 il kolko več može i nikak se naviknut nemrem, uopče nisam točan, a tjedan dana mi je tako, jel ima to kakih prednosti, pa da se i dalje navikavam :) il je i 800 dpi dobro
P.S. pitam ovdje jer ne želim novu temu otvarat
nema bas nekih velikih prednosti, pogotovo ne u doti... sve ovisi kako se navikne
nema prednosti,i dalje si jedako los :P= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
ja baš mislio da se dobije mh gratis :(
nemam komentara na rangerovo pitanje...
ono nhf... :)
nemam ni ja \o/
evo naviko se na taj max dpi, ide samo tako :D i da lakše je igrat, jer puno brže miš preleti, tak da imaš nekih 0.1 seukndu prednosti, što je jako važno \o/
btw cro room ftw... bio sam igro cjeli game s delayom od 3-4 s, ja wasteful i još neki, pobjeđivali i na kraju host livo(mi bili scourge) :D
čak sam imo više od 5 hiteva s elunes(bio mirana)
ofc da ces imat prednost ako imas veci dpi.pogotovo ako igras chena ili meepa koji po meni zahtjevaju vise skilla nego cs ali oke
lol?= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
meepu sam naucio igrat nakon 2 puta sto sam odigrao sa njim
za chena mi je trebalo nesto malo vise
gg?
gg
chen je jedan od najtezih heroja s kojima sam ikad igrao, zato sam ga se i okanio :( dok je sa meepom bilo to lakse, nije tolko tezak za nauciti ko chen
agree= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Lol, ja s chenom ownam (uglavnom), dok s meepom nemam pojma!= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
meepo je lagan hero koji zahtjeva vise spretnosti nego skilla (tab + poof ili ona mrezica) a chen je meni smotan :S znam da neki idu prva + ona koja radi dmg i ownaju. ja probam nista suxam, a neki idu na prvu i na creepse i pwnaju. ja probam creepse pogubim kod creepova i lik me ubi :S
zato je chen zajebaniji od meepe :)
je ali to moze biti tako pwn hero i odlican support
u pubu ja ownam s techie 10kokosi u inventoryu np gg ff i te geek spike.norm da vi igrate meepa da svu 4 selektate i onda ih micete dok pravi meepo svakog posebnog morate micat jer wc3 ima presjeban ai path finding i onda ta 4 meepa svakih 2 metra sjebu svakog itd. dok i dalje chena ne vjerujem da tu iko igra na high ili na mid lvlu a cs mogu naucit igrat na hs gro brze nego neki rts jer ne zahtjeva tolko skilla kolko taktike i team playa(igro sam prije cs).uvjek ce biti rts>fps kada dolazi do skilla potrebnog da se mastera jer lakse micat jednog cobana s puskom nego micrat(ja jos uvjek neznam ni priblizno dobro micrat a igro sam prije wc3 1god dana)mozda je to samo do mene ali po nekoj logici to bi trebalo biti tocno
nemozes bas usporedivati skill rts-a i fps-a. ko da ides usporedivati ukusnost tortiice sa cevapima, jednostavno nemos odabrati sta je bolje. uzmimo et:w za primjer, imas igraca koji ti skelje 3 hs prije nego ih ti uopce uocis, a to je jako tesko nauciti. no zato u rts-u treba microati sa cca 20-ak vojnika za što je isto potrebno tolko vjestine i predanosti. imam osjecaj da sam negdje spetljao ali ignorirat cu to..
ja nevolim igrat chena mislim znam ga igrat ali me kasnije ownaju ajme^^= Citat =:
Izvorno postao Frky
pa nisam reko da isti skill treba imat.recimo plivanje i kosarka.svi smo mi oke u plivanju i lagano cemo ga masterat da ne potonemo i da pravilno plivamo ali treba samo prakse da se ubrzamo i ta sranja(kao u cs treba praksa da bi se stvorio team skill sto je najteze dobit u svim igricama/sportovima itd)dok kosarku je teze naucit i jos teze masterat(dribling,sut,dodavanje ko micranje,koristenje spellova i tih sranja u rts)i ofc kao i za skoro svaki sport treba team play ugl pogubio sam se nadam se da si skuzio gdje sam htjeo ic XD= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
Igram CS 9 godina, dotu igrao 2-3godine
uglavnom nemoze se usporedjivat, ali dota mi je bila dosta laksa sa naucit, cim sam naucio kome treba koji item uzet i kad mogao sam ownat np...
TEAMPLAY nije sve
treba ti imba GAMESENSE, AIMING, KRETANJE ako uopce zelis dobar teamplay...
toliko od mene
meni je trebalo manje da cs,cod i quake naucim ownat nego dotu
jeste pro... ja ne ownam ni dotu, ni cs, ni cod...
pusti 0\/\/|\|3r3 na miru :D
da, sad veliki deckovi pricaju tako da hush xD
btw presao sam 1k sati wc3 na x-fireu tako da weei (na 1048 sati sam)
okey sad za lycana trebam build, danas sam odigrao godilke s njime i nakon 2 bashera, vladsa i burize (pt ofc) nisam imao ideje za zadnji item pa sam sklepao satanic. planirao sam prodati vlads, ali nisam znao koji da item uzmem umjesto njega (mkb, 3. basher [to smatram bacanjem para za ovog heroja], radience, divine ili sta) ?
ne kiki kupnja divina bi bila debilna do jaja tako da ne zelim cuti za to.
Bkb zbog (eventualnih) desablera!
ma kaj ne :D
evo ima da ti sklepam build :D
1. ne nece biti pt mozda na kraju jer ne kupujem mu odmah :P vladimirs kasnije prodam i skupim pt ili BoT ili pb
2. HoD kasnije satanic
3. basher
4. buriza
5. ako ima disablera ubacim bkb negdje ili basher ako ih nema
6. ovisi o situaciji ali napocetku mi zna doci da skupim Bfury ili kaj ja znam nes trece a mozda i divine :P
ides vladi,sad ides pt ili ako si nafarmo odes bot,deso(ili bkb ako je gro disablera)hod nemoj kupovat jer je to gro waste of money i basher nemoj radit jer otkako ga je nemoguce usporit skoro beskoristan idi samo dps znaci mkb buriza cak i bf.ako ti se ne svidja deso kupusi satanic umjesto njega iako nekako mi je bolja varijatna vladi deso jer imas veci dps