Nema puno toga u rvackoj za kupit...
Printable View
Nema puno toga u rvackoj za kupit...
Meni puše cijeli dan, i kad sam na kompjuteru i kad spavam i vidi kako sam zdra...oh, wait.= Citat =:
Izvorno postao Falus
A i meni dok san na kompu ali su me sasrali sa nekakvom parezom lica ako puse u mene dok lezim 10 sati :D
ako si oznojan nemoj ni slucajno ispred ventilatora stajat, al ono, nije nista posebno stetno ako ga stavis malo blize
Oh, ja stalno mislin na krovni ventilator. Od njega me samo nekad boli glava.
Zanima me nogomet na OI, provode li se nekakve kvalifikacije za to? I kako to da mi nemamo nikakvu nogometnu ekipu na OI, bar koliko sam ja skužio?
prvenstva u-21 reprezentacija, najbolji na tome idu na OI
Nema nikakvih kvalifikacija. Svi u sastavu FIFE su pozvani na natjecanje. Jedini uvjet je da samo tri igrača mogu biti starija od 23 godine.
pa di smo onda mi? lol
najbolje reprezentacije na u-21 natjecanjima, i to mislim kontinentalnim, prolaze na olimpijske igre
Ravnam se prema onom na wikipediji, al možda krivo piše.
Associations affiliated with FIFA are invited to send their full women's national teams and men's U-23 teams to participate. Men's teams are allowed to augment their squad with three players over the age of 23. 504 football players are expected to compete for two sets of gold medals.
http://en.wikipedia.org/wiki/Footbal..._qualification
ovo gore su samo pravila za repke koje već nastupaju na OI
Pitanje za Paint.net.
Kako postići da kopirana slika (mali .png, 20x20 sličica) bude postavljena "pravocrtno", tj. da mogu napravit nekakav grid od tih sličica okomito i vodoravno bez da radim drag'n'drop manualno svaki put kad zaljepim sliku? Znači da bude ravno i da se može ocrtat kakav takav okvir.
Scratch that, u velikim sam bolovima, pretpostavljam od ventilatora.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Naime, totalno sam nepokretan što se tiče vrata, lijeganje i pogotovo dizanje iz kreveta mi zadaje ogromne bolove. Da bi se digao, nekako se kotrljam lijevo-desno i izmanevriram ruku iza leđa dok se ne nađem u poziciji da se gušim facom u jastuku. Tada se hvatam za krevet i klizim s njega na kraju se ipak dižući s ogromno boli. Ne znam, ne mogu ni jesti, jer me boli vrat kad gutam (!), toliko sam imobiliziran. Ne postoji apsolutno nijedna pozicija gdje me ne boli, tako da je bol konstantna.
Tako da ne, ne mislim u biti da je ekstra dobra ideja.
Maži cijeli dan s medom i masti, sutra ćeš biti ko nov.
= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Ne kužim šta misliš uopće. Probaj onaj "Allign object" plugin možda?
kada ce ovaj forum opet pasti?
Ma u biti imam sličicu kockice, tj zida i hoću napravit mapu koja se sastoji od tih kockica da ju mogu pravit po "mreži", jer je nemoguće micat jednu do druge a da stoje savršeno ravno.= Citat =:
Izvorno postao Azer
Kada drug Tito izda naređenje.= Citat =:
Izvorno postao EnGuardian
Zasto mi ovo smece od modema ne da da se ulogiram na 192.168.1.1? Username i pass su mi oni dali, ali i dalje nece. Majku im jebem.
Očito su ti dali krivo.
Probaj admin kao user i pw.
krivi user/pass?
Jel im se moram mame najebat ako su mi dali krivo. Rece mi username: user, a pw ispod modema.
pise ti u papirima od modema sve
za pocetak ga resetiraj na tvornicke postavke i bude sve u redu
Šta nije tu user i 0000?
Nista sto sam probao ne radi. Gamad smrdljiva usljiva.
Jos da su cigani ostavili nekakve papire kad su mjenjali modem, sve to bilo lijepo.
Ovisi ti o modelu/ proizvođaču.= Citat =:
Izvorno postao Azer
Kako god, ove stvari su uvijek u kombinaciji:
Username
user
admin
Password
user
admin
0000
1234
Ili, naravno, nešto napisano na samom routeru ili njegovom manualu.
Koji ruter imas uopce?
Koliko dugo vozit sobni bicikl? Ionako nemam šta za radit, pa me zanima koliko je najoptimalnije pedalirat da se nešto postigne (neki kažu pola sata, neki jedan, meni je čisto svejedno i da je 2 sata). Najlakša alternativa utezima? Mogu valjda napunit dvije boce s nečim ili tako nešto?
mozes
biciklo ovisno, na nultoj brzini cisto da smrsavis mozes pedalirati cijeli dan bitno da ti noge rade, ako stavis vec neko opterecenje pola sata dnevno ti je dovoljno, i zadnjih 5 min mozes staviti neko extra veliko opterecenje i muciti se zadnjih 5 min pedaliranja
s utezima isto, da se napraviti nešto, mozda ti je s mlijekom najlakse to sloziti. ako ti trebaju napuhani musici radi recimo 5 serija po 10 s srednjom kilazom, ako ti treba masa radi 10 serija po 5 dizanja extra tesko.
realno mozes svaki dan dignuti recimo 5-10 kg deset puta sporo i budes postigao zeljene rezultate
ja imam obicaj utege dizati u jutro onako 10 bezveznih dizanja za razbudivanje, predvecer jednu turu dizanja do iznemoglosti, i prije spavanja par serija (koliko mogu 2-3 obicno) isto do iznemoglosti
ovisno o vrsti utega s onim obicnim mozes raditi jako puno vjezbi a samim time trenirati puno vise misica i izgubiti puno vise vremena dnevno. a s home made utezima mozes manje toga pa vidi sta sve mozes i pazi da radis ispravno s misicem da ti se ne razvije krivo. a na kraju svega toga se ne zaboravi istegnuti, preporucljivo je i prije svega toga se istegnuti i zagrijati biciklom, trceci, itd