-
Re: Game of Thrones!! TV SERIJA!! NE KNJIGE!!
= Citat =:
Izvorno postao
ProzoЯ
Umre od otrova kojeg je stavio na koplje
Ali puno kasnije, tak da ne vrijedi ono sta je Lord Ragnarok napisao.
-
Ni to koplje u prsima mu baš ne ide u korist.
-
Ni to koplje u prsima mu baš ne ide u korist.
-
-
Kaj je je, al Oberynova smrt mi je najneočekivanija i najveći šok.
Ned je bio Boromir i to je očekivano.
Rob i njegovi su bili dosadni i nisu ničem služili i to je bilo ravnodušno.
Šef Crowsa je bio tolko zaboravljiv da se ni ne broji.
Joffrey je bio precool, al očekivano je bilo da će ga kad tad maknut.
A Oberyn, kakti novi lik u seriji, zanimljiv i cool, očekivao bi čovjek da će potrajati par sezona, no ne.
-
Kod Martina samo stari ljudi i manjine prežive. Oberyn nažalost nije peder u knjizi pa je otpao.
-
Kod Martina samo stari ljudi i manjine prežive. Oberyn nažalost nije peder u knjizi pa je otpao.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Lord Ragnarok
odlicna epizoda.
arya stark i smijeh
njena sisterka i igra spletki
trial by combat.
odlicno :D
sad jos vidjeti kako ce se midget izvuci iz egzekucije.
po knjizi bi trebao s konjem nekako pobjeci, te samostrelom ubiti svog oca, strijela kroz glavu il tako nesto. pretpostavljam da ce naci neko pravilo u nekoj knjizi ako oba borca umru u trial by combat da se moze nesto smutiti
Varys ce mu pomoć pobjeć kroz neki tajni prolaz u kuli
pogeldal sad baš epizodu
iako sma znao da ce Viper odjebat karijeru, nekako mi je bilo ono "u kurac više i glupe smrti" lol :D
šteta, sve manje i manje zanimljivih likova
-
sve manje i manje al srecom ima ih brdo :D
-
1 privitak(a)
206 centimetara i 191 kilogram, fakat je Mountain.
Privitak 470
-
= Citat =:
Izvorno postao
flander
Varys ce mu pomoć pobjeć kroz neki tajni prolaz u kuli
pogeldal sad baš epizodu
iako sma znao da ce Viper odjebat karijeru, nekako mi je bilo ono "u kurac više i glupe smrti" lol :D
šteta, sve manje i manje zanimljivih likova
A daj, jesi baš morao spoilat :D
-
To je spoiler koji me ne ljuti.
Jer koga god ubili, ak Tyrion ili Arya umru, umire i serija i cijela ta priča što se mene tiče.
A ovo o sve manje zanimljivim likovima nije baš istina, jer mi Littlefinger više nije antipatičan ko prije, a Sansa postaje cool (barem kroz zadnjih par epizoda).
Dok je jedan Jaimie postao dosadan otkako se obrijao i rastao s Brienne.
-
Jaime ima dobrog materijala u Feast for Crows (basically postane odličan lik odnosno anti-Lannisterovac) i Danceu.
Istina, Sansa je zanimljiva. Njen razvoj čekam, trebala bi s Littlefingerom postati gadna igračica (koliko u ovom redu ima nenamjernih inuenda?)
Arya je faca, Tyrion je faca (mada sad krene njegov downward spiral u teški cinizam i mizantropiju), Brienne je zanimljiva, a za one koji se osjećaju muškarcima nema veće radosti od .. umm... well... ajd, pričekati ćemo da vidimo što bude sa Stannisom, da ne spoilamo preuranjeno :D
-
U idućoj sezoni bi trebala bit hrpa novih likova, najviše iz redova Martella i Greyjoyja.
-
-
On je retardiran, iako ne retardiran ko Daenerys i Martelli.
-
Sljedeća epizoda bi trebala biti vrhunska.
U rangu s Blackwaterom, samo na zidu.
Jer, Neil fuging Marshall.
-
Maloki, nemoj mi po Martellima, banati ću te.
-
lol Quentyn. To je sve kaj ću reći u vezi Martella
-
Dobro, on je samo klinac.
Nego, da ne bi slučajno spoilao nešto - ima kakvih naznaka Penny u seriji? One patuljčice koju sretne Tyrion. Znam da je na Đofovom vjenčanju bila cirkuska ekipa, ali nje nije bilo jel? Valjda neće biti tog sub-plota?
-
= Citat =:
Izvorno postao
Neven <R>
lol Quentyn. To je sve kaj ću reći u vezi Martella
Meni je i Doran retardiran. Jedino ona njegova kćer jer u opisu ima dobre sise pa ajd.
-
Ja samo skoro u potpunosti zaboravio sve knjige, ali znam da su mi Martelli iz nekog razloga bili najdraža kuća, samo se nemogu sjetit iz kojeg. Morat ću opet sve pročitat kad 6.-ta knjiga dobije konačni datum izlaska.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Aerial
Nego, da ne bi slučajno spoilao nešto - ima kakvih naznaka Penny u seriji? One patuljčice koju sretne Tyrion. Znam da je na Đofovom vjenčanju bila cirkuska ekipa, ali nje nije bilo jel? Valjda neće biti tog sub-plota?
Bilo bi je teško izostaviti, jerbo ima poveću ulogu u knjizi. Zanima me casting za tu ulogu...
-
= Citat =:
Izvorno postao
Duke v2.0
Ja samo skoro u potpunosti zaboravio sve knjige, ali znam da su mi Martelli iz nekog razloga bili najdraža kuća, samo se nemogu sjetit iz kojeg. Morat ću opet sve pročitat kad 6.-ta knjiga dobije konačni datum izlaska.
team Martell <3 Vjerojatno zbog toga što su neka vrsta outsidera, i u geografskom i u društvenom smislu. Imaju neku egzotiku i zdravu dozu kriptičnosti (s narativne perspektive).
-
= Citat =:
Izvorno postao
Duke v2.0
Vjerojatnije da ćeš prije odgledati u seriji
-
Ćini se da ćemo imati smrt tywina sa smješkom poput jokera, isto tak kevana lannistera (nemam pojma tko je ovaj)
-
Fuck sake tek sam sad skužio za Stannisa The Mannisa :D
http://hugelolcdn.com/i700/247091.jpg
-
:D
Ajmo malo diskutirati - puf, pojavili ste se u tom svijetu taman nakon što je Nedu glava pala s ramena, koga idete podržati i koji su konkretni moralni razlozi vaše odluke?
Izbor:
Podržavate li Stannisa?
Stannisovog gej brata?
Robba?
Dany?
Joffreya?
Balona Greyjoya?
Martelle?
Radite za Littlefingera?
Varysa, a samim tim i za Dany?
Idete na zid?
Neš drugo?
-
definitivno martelli :D
mozda nesto i sa swarfom smuckati ako bi bilo moguce. slijedeca opcija bi mi bila daenarys. kod nje je toplo i nema zime. onaj kontinent je topao :D
-
Al nemoj gledati po klimi samo :D Ja bi uz Stannisa ili Robba, Dany je praktički diktator in the making :D Vjerojatno uz Robba jer je Stanislav pod utjecajem one crvene iako ima jedini pravo na tron.
ILI bi u Brotherhood without banners :D