-
Re: [Ordinacija]
He, he, he, ovdje je max. lvl 999. :P
CoT 2: FoC, zaboravio sam pune nazive, nešto Chaos, Fire, nešto planina...
http://radius.server.drivehq.com/tem...foc_v1.19b.w3x
Mi smo uspjeli doći do 320lvl-a, ali ne znamo kako radi save/load s kodovima, a 300h+ ne možemo u komadu derati. Pa nakon hiljadu puta i hiljadu sati, ja to hackao, sve questove odradili, sve bossove potamanili, ubili Bogove, završili u paklu, ubili Vraga, on postao Bog, ja postao Vrag, i ne znamo šta nam je dalje činiti. :rotfl:
-
Nisam igrao, ali se cini zakon. Jel ti se da jos jednom malo odigrati? :D
Ovisi hoce li se uopce moci pokrenuti. Sad mi je War3 editor javio neku gresku. Moram naci gdje mi se dl mapa pa da stavim u War3 folder.
-
Pa stavi da te pita gdje ćeš ju downloadati. :)
Ovako automatski ti ju downloada u Downloads folder unutar Documents foldera.
-
pitanjce, da ne otvaram novu temu, kak da maknem ono select user kad se komp pali?? samo je jedan user, tak da mi to netreba, al nakon nekog update-a me to uvjek pita, a zivcira...
-
Otiđi na Start>Run i upiši CONTROL USERPASSWORDS2, zatim Enter, isključi kvačicu pri vrhu, klikni na Apply i otvoriti će ti prozorčić u koji upiši Username accounta i password accounta za koji želiš autologin (ako nemaš passworda na tom accountu, neka polja za password budu prazna).
Zatim na OK i resetiraj PC, pa se uvjeri da radi. Javi rezultate.
-
fala puno, bil sam preljen trazit, a u zadnje vrijeme mi je monitor poblesavel, kad ga ujutro prvi put upalim slabo je osvjetljenje i blinka pa nestane slike (monitor ostane radit), i onda ga moram par put upalit pa cekat da opet nestane slike, sad se bu bar komp upalil za to vrijeme kad si kavu skuham...
-
OK, znači riješio si problem s automatskim logiranjem?
Oko monitora, koji je točno?
-
samsung 203B, mislim da mi tu nema pomoci...
-
Možda. Izgleda dosta staro, možda ga je infarkt stresao. Ako ne pomažu kablovi, Windowsi, itd., znači da je problem u njemu tehnički.
BTW Ima netko ideju koji bi program mogao isprogramirati, da služi nečemu? Po mogućnosti nešto jednostavno. Na pameti mi je program (OK, virus :) ) koji bi punio disk po 1GB fajlovima, i beskonačno njih u TEMP folder, tako da bi tjerao korisnike da češće čiste svoje PC-eve. :D
-
Napravi mi program koji ce sprijecavati crashanje Obliviona. :D
-
Može, može, ali onda ga nećeš moći nikako igrati. :D
Edit: Mogu negdje vidjeti listu virusa i broj zaraženih systema, ali ne najnovijih tipa top 10, nego recimo stariji do 3 godine?
Po zadnjem saznanju koje je VIDI objavio u svibnju 2008., moj ljubimac je zarazio 11 553 računala. Želim vidjeti jeli se taj broj povećao. :D
-
-
Izgledam li ti kao da mi je stalo do tvojeg mišljenja?
-
-
Wo-ho-opaki. Ne sjećam se da sam te pitao za mišljenje. Rađe odšetaj odavdje.
-
Ae hitno mi treba html code da se može unutar web stranice otvoriti druga stranica u njezinim okvirima.
Primjer web stranice u html-u koja ima još dva weba otvorena unutar sebe, za primjer sam stavio www.google.comS.
http://i52.tinypic.com/148b4o.png
-
Frame ili iFrame tagovi, ja mislim.
EDIT: da.
http://www.w3schools.com/TAGS/tag_iframe.asp
-
E to sam tražio. Hvala kolega.
-
Zanime me,da li bi smio staviti CD pod vrucu vodu,malo ocistit i pustit da se suši
Na forumu jednom,imao coek problem s instalacijom i kaze da se rijesio errora tako da je stavio cd u vrucu vodu i drzao 15 sekundi i pustio da se suši.
-
Ma možeš, samo nemoj u vrelu, da se plastika ne deformira.
Možeš ga i u moru oprati, samo ga posuši dobro, jer ako ostane vlage, napasti će ga, i početi će ti se praviti crne spaljene rupe na njemu, tako da onda te podatke nećeš moći spasiti.
Najbolje ti je oprati ga s sredstvom za pranje prozora i obrisati ga maramicama koje ne ostavljaju dlačice ili prašinu.
-
Evo jedno pitanje. Kako je bolje?
Slot 1: 1GB RAM
Slot 2: 2GB RAM
...ili...
Slot 1: 2GB RAM
Slot 2: 1GB RAM
-
-
Pa trebalo bi biti.
Ja sam sebi laptop otvorio i stavio sa 1-2 na 2-1, čisto da vidim razliku, i kao da mi je malo brži. U igrama pogotovo, kao da su loadinzi brži, ili se to meni samo pričinjava?
-
Doktore, pitanje brzo: Dobili smo MaxTV pa ne možemo srediti kablove i to. Router za ADSL je trenutno kod mene u sobi do kompa, a ethernet treba vući od njega do dnevne sobe, što je trenutno predaleko i traži dosta kanalica oko vrata itd. Postoji rješenje da stavimo ruter u hodnik gdje je pristupačnije za spajanje na MaxTV ali onda ja izvisim jer isto tako moram nekako provući ethernet do kompa u sobu što isto nije baš prihvatljiva opcija.
Ako imam adsl vezu od cca 4 Mbps, da li bih šta izgubio da se prebacim na wireless uz pomoć eksternog wlan adaptera? I općenito, koje su mane korištenja WLANa umjesto žičane veze za desktop računalo?
-
Možeš wirelessom dok ne riješiš kablove. S obzirom da ti je to sve u stanu, wireless neće imati toliko gubitaka s brzinom. Većinom će ti i dalje biti isto jer je jako blizu.
Mane wirelessa su ti manja brzina, ovisno o snazi konekcije, i pri tome je ping nešto malo veći, a jitter ima male gubitke. Ali kada nemaš drugog rješenja...moj frend je godinu dana tako bio na wirelessu, dok mu stari nije izbušio zidove i provukao kablove kada je radio prozore i krečio.
-
Zanima me,kako da izbrisem cookieje za samo jednu stranicu ? na mozzili
-
Odeš na Tools>Options...>Privacy, pod History odabereš Firefox will: Use custom settings for history i niže dolje klikneš na Show Cookies. Zatim će ti se otvoriti prozorčić u kojem će ti biti svi kukići, uz pomoć Searcha možeš pronaći određene kolačiće, selektirati ih i obrisati klikom na Remove Cookie.
Nakon što ih obrišeš pod Privacy podesi nazad na Firefox will: Remember history, tako da ti ne blokira obrisane kolačiće da se opet kreiraju i da nema nikakve blokade za kukiće.
http://i54.tinypic.com/24euqn5.png
-
Hvala a kako da izbrisem spremljene sifre sa samo jedne stranice
Pokusavam napravit multije na erepubliku a kad pokusam da napravim acc,ubaci me na moj profil jer mi je spremljena sifra :D
-
Erepublic ti detektira i IP adresu, moj frend to igra, tako da ti neće upaliti taj multi account.
Frend mi je hackao Erepublic, od Srba su pokrali sve, ali ama baš sve, i na kraju nije dobio ban ni ništa, čak su mu admini zahvalili što je otkrio rupe i propuste koje će oni zakrpati. Fora je bila da vide kako Srbi plaču kada nemaju nigdje ništa, kada nemaju ni kruha da jedu. Pokrali su jedno 500+ tvornica samo i prodavao ih za 0 para, tj. stavi tvornicu na prodaju za 0 para i kupi ju odmah, i svakom Srbinu su ostavili jedan kruh, čisto da ne umre od gladi dok admini ne reagiraju. Još bolje je, dok je hackao je pisao po chatu šta radi.
BTW Odeš na Tools>Options...>Security>Saved Passwords..., možeš ih i otkriti da vidiš za svaku stranicu password, brisati ih posebno ili sve. Tako da je to malo ranjivo područje. Dovoljno je da nekoga ostaviš na PC-u na 2 min samog, da on uđe u Saved Passwords i klikne Show Paswords, i uslika mobitelom.
-
Evo me opet ja.
Sad smo imali velike igre s tim MaxTV-om i nismo ga uspjeli natjerati da se uspješno spoji, reko čiko u tekomu da će provjerit na centrali. Glavno da sam morao tvornički resetirati ruter i izgubiti sve otvorene portove i nanovo uključivati i konfigurirati WLAn :(((((((((((((((((
Rekli su ako ne bude druge da će doći oni pogledati, a ja se prilikom toga bojim da će mi uzeti ovaj polušrot ruter i dati mi zamjenski superšrot ruter koji sad svima postavljaju i na kojem se ne da skoro ništa konfigurirat.
Da li bih mogao ja kupiti sa strane neki ruter pa ga namjestiti da se spaja na T-Crapov ADSL? Ili mogu dobiti njihov broadband samo preko rutera koje oni provajdaju?