Ak soliras da, ak imas dobru guildu za zajebanciju, potpuno druga igra - vrijedi za skoro svaki MMO
Printable View
Ak soliras da, ak imas dobru guildu za zajebanciju, potpuno druga igra - vrijedi za skoro svaki MMO
Istina, ali to je rijetkost, čak i na RP serverima.
nisam odigro nijedan dungeon samo wvw igram i najbolje je :D
= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Steta sto Comittee to nije. :(
Je.
U 2 mjeseca igre s njima, ako sam dobio invite za 2 instance, cak ni za vrijeme Mad King instance nisam mogo dobit invite da to rijesim.
NITKO TE NE VOLI
TFRTKO
Sreća pa si ono ograničen na samo jedan guild. :)= Citat =:
Izvorno postao Carp
Moras bit na ventu/ts-u aktivan, inace nis od tog= Citat =:
Izvorno postao Carp
i tak ima kog na piken squareu ne da mi se igrat više s šveđanima i norvežanima samo :o
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
I know. :(
Može li neko ukratko usporediti ovo sa wowom kojeg sam prestao igrat još za vrijeme wotlka? Par ljudi iz ekipe je već uzelo gw2, pa se i ja mislim bi li kupio. Problem je što nitko od njih nije igrao wow, pa ih ne zna usporediti.
Igrao sam nešto malo na njihovim accovima i za to čitavo vrijeme što sam igrao samo me hvatala nostalgija za wowom.
Pa ako na brzinu možete dati neke prednosti i mane, ako se zanemari da gw nema pretplate. I tu ne mislim tu na usporedbe tipa, različiti combat, skaliranje po zonama, grindanje/negrindanje, nego općeniti look and feel. Da li ima onu atmosferičnost kao wow, budi li onu želju za igranjem, otkrivanjem, istraživanjem, raidanjem, ima li neku svoju čaroliju koja će te prikovati za ekran i tjerati da ju igraš. Neke detalje i sitnice poput onih flight pathova u wowu koji nisu bog zna što, al opet nekako stavljaju čitav taj open world u perspektivu...
Well, mene je drzalo prikovano 800h u 4mjeseca, dok sam od WoWa vrlo brzo odustao.
Nitko ti tu ne moze pomoci, il ce ti valjat igra il nece, znam ljude koji su brzo odustali, znam ljude koji igraju od releasa i jos uvijek uzivaju u igri.
Ti si skroz odusto?
Pobro perma ban, previse vremena sam ulozio u taj acc da bi opet poceo sve ispocetka
Sjebano, steta. :(
Ja sam poceo ownat sa ovim Elementalistom. D/D je pre OP kombinacija u sPvP-u. WvWvW ce pricekat dok 2. semestar ne zavrsi i dok ne dodje upgrade kompa. :(
Počeo sam i ja igrati opet. Još ne znam jel da nastavim s warrior altom, ili da nešto drugo isprobam...
Usput, Far Shiverpeaks izgleda prazan. Na koji bih se server mogao prebaciti?
Neki na HIGH, ali svejedno ti je kad možeš gostovati na serverima tako da nije neka presudna odluka osim za WvW.
Mislio sam negdje a da netko odavde igra :P
Malo preseravanja :P
http://www.pohrani.com/t/2Q/ta/PtV8mlt/gw2karma8.jpg
Odradio Living Story, ceka se 26i. Ne znam isplati li mi se prije craftat set armora ili radit CoF...
Nabavio i ja GW2 :) . Koji server preporucujete?
Neki high zbog WvW populacije. Možeš guestati na drugim serverima tako da nije pretjerano bitno za PvE.
Deja vu.
Ja sam ti na Far Shiverpeaksu, i treba mi partner da si levelam alta (vjerojatnu cu s thiefom)
Sad je nemoguce mjenjat servere jelda?
Moguće je za 2000 gemova, ako se ne varam...dakle, nekih 20 golda.
Na underworldu sam. Nije moguce free mjenjati servere, jedini uvjet je da izbrises sve charove i onda mozes jednom u 7 dana.
Inace placas gemovima, ovisi o populaciji. Ako ides na high onda je 1600 ili 1800 gemova.
Mislim da ovisi o populaciji servera; low population su jeftiniji, a high population su skuplji za transfer.= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Ide od nekih 500 - 1800 gemova ili tak neš.
edit: eno me preteko stryder :D
Iako ja ne vidim neke svrhe u transferima, osim za WvW kao što je Arbiter rekao.