Odličan izbor frende !!!
Printable View
Odličan izbor frende !!!
Mass Effect 2, prosao na hardcoru sa infiltratorom, tako zaraznu igru nisam igrao vec dugo vremena, mislim da sam u 3 dana odvalio jedno 20 sati igranja :thumbs2:
Sonic Heroes.
Kako zakon e.
Tek sada sam krenuo igrati nekog Sonika, a da nije iz originalnog serijala. Ošamarite me.
EU3: HTTT
HRVACKA!!!1
Spell check: HRVATSKA= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Mount & Blade
M'daj, stvarno?= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Prešao sam Half Life Episode 2 :cry: E, dođe mi da plačem što ne mogu odmah na Episode 3 :cry: Igra je toliko prokleto fenomenalna. Bio sam u pravu što nisam htio igrati epizode prije nego sve izađu, sada mi je žao što nisam izdržao jerbo E2 tako ružno završava :( Nadam se da nas Valve neće zakinuti za E3. Ili se priča možda nastavlja u HL3!?
Sljedeće na listi je Portal.
Zadnja vijesti glede epizode 3 da je Valve odustao od nje te da nas vjerojatnije ocekuje punokrvni Half Life 3. Al to su samo nagadanja jos
Ne znam kako mogu odustati usred priče, koliki panj moraš biti da tako nešto napraviš :o Bolje im je da se onda HL3 nastavlja na ovu priču pošto želim vidjeti što dalje...
PS: Drugačije niti ne može biti, osim ako više neće biti Gordon Freeman-a, u što sumnjam. Ne mogu sa Gordonom osmisliti neku alternativnu priču pošto bi to ubilo svaki smisao HL1, HL2 i epizoda.
igram machinariuma, prešo the sabotera
Repriziram i ja Half Life 2, a nakon njega počinjem sa Ep- 1 i 2... dojadilo i meni čekanje.
Uz to povremeno odigram koji skirmish Universe at War, malo Umineka i Desk Dungeons.
Tnx, još mi samo fali da nabavim shogun, 1. medieval i napoleon pa bu kolekcija puna.= Citat =:
Izvorno postao Über Tsar
Ako voliš akcijske avanture onda Uncharted 1 i 2 obavezno, pa onda MGS 4, Killzone nisam igrao nego demo, ali svi pričaju da je dobar a trenutno ga se može naći jako jeftino, budući da si fan GOW-a pogledaj Dante's Inferno.= Citat =:
Izvorno postao Bara
Ima PS3 dosta dobrih ekskluziva al mi sad ne pada više na pamet.
Little Big Planet preporučam.
Trenutno igran Sacred: Underworld :)
Ponovno sam se uhvatio Red Alerta 2.
[quote=Mini me]Tnx, još mi samo fali da nabavim shogun, 1. medieval i napoleon pa bu kolekcija puna.[/quote:2h3qqck3]= Citat =:
Izvorno postao "Über Tsar":2h3qqck3
ša će ti medieval i shogun, ovi novi su mnogo superiorniji.. što se naročito u bitkama ogleda.
Igra se GTA IV. Na godišnjem sam, pa eto da ju napokon završim. U pauzama odmaram uz CoD:MW2 i B:BC2... 8)
Rasturam Portal. Pre jebena igra iako mi je za sada malo pre lagana. Sada sam na 16/19 nivou. Nadam se da 19. nivo nije kraj igre već samo kraj treninga :o Ako je kraj igre, onda peh. Do 16. razine mi je trebalo cca 1 sat, možda i manje.
Igra je vrlo kratka, ne sjećam se koliko točno ima razina, ali da je možeš proći u sat i pol/dva se sjećam.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Uglavnom, jučer sam si skinuo Battlefield Bad Company 2, nisam niti probao SP, pošto sam previše zauzet MP-om. :D
A jebiga, ali sve jedno, ideja igre je odlična. Vjerojatno će Portal 2 biti puno opsežniji i izazovniji, možda implementiraju i nekakvu priču u igru!?
Nakon Portala NAJVJEROJATNIJE idem odigrati Half Life 1, Opposing Force i Blue Shift. Primila me volja. A nakon toga ide DoW, pa da vidim o kakvom Emperoru toliko brujite.
ja također počeo portal jučer... ali čini mi se da je cijela igra trening... :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Nije, evo prešao sam tih 19 nivoa, nakon njih...
Mount&Blade (Expanded Gameplay III).
Mount&Blade (Custom settlements).
Ja sada igram MGS4 i igra je bogovska.
Izvukao mrcinu od konzole, skinuo prašinu, priključio i zaigrao
:rotfl:
Assassins Creed II
freakin' awesome.....
Portal FTW. Je ste li probali da spawnate jedan ispod a drugi iznad seba pa da beskonacno padate? Veoma morbidno.