i pogoni LC Power napajanjem..
no šalu na stranu, ne vidim potrebu za 6 jezgrenim procem..
Printable View
i pogoni LC Power napajanjem..
no šalu na stranu, ne vidim potrebu za 6 jezgrenim procem..
Kako imate srca sprdati Don Kihota? Čovjek radi takav undercover marketing za ASRock i LC Power da bi mu trebalo odati priznanje...
Pa njegovo znanje sam vec isprobao i testirao pa se pokrio usima i nestao na par dana.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Nakon sto ni mene nije bilo opet se potiho vratio i nastavio.
Evo mene opet sad ga vise nema.
Hebem ti onda znanje i sve....kad ga nema :(
P.S: Sad je navodno otisao na BUG forum solid pamet :) Idem ponovno reaktivirat account : ))))
Nesprdajte covjeka.. on popravi i sklopi više kompova nego što mi svi skupa popravili u životu... :)
I jel nekužite da njemu odgovara da mu stalno dolaze kompovi sa mrtvim napajanjima i pločama :eyebrows:
Btw. te lošije performanse... zanima me dali je to na istim frekfencijama.
zanima me nesto... gledo u linksu nesto malo i naidem na i5 seriju procesora kojima pise GPU
http://www.links.hr/index.php?naziv=Pro ... 60.606.010
jel ovaj procesor u sebi ima i gpu te ti graficka netreba ili sta?
pravopisna greška....umjesto gpu treba ic cpu he he
Nije pravopisna nego je to onaj procesor što ima integriranu grafu. :wink:
Normalno da je...dvojezgrani intel sa grafom i sve skupa male potrošnje.Preskup za ono što nudi ali to JE cpu+gpu u jednome.
i to je intelov AJPROCESOR :yuck:
normalno da mora koštati barem 2 soma :S
da, ima, ali da bi koristio taj gpu treba ti ploča sa nekim od novijih čipseta: H55, H57 ili Q57= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Stim da je dvojezgreni da se pre brutalno oca i da koristi po potrebi 2 virtualne jezgre .. odličan procesor pogotovo i5 650 ali opet bar 200 kn preskup
jbte to je kul :D i kolko je on slabiji od grafickih kartica ili je cak jaci?
Kažu da renderiranje slova i simbola u wordu obavlja do 4 puta brže od 5850 :D
ne može to ni prismrditi grafičkim karticama, to je valjda jasno... u rangu sa već viđenim integrušama na pločama...= Citat =:
Izvorno postao KI KI
http://www.adm.hr/product_info.php?cPat ... ts_id=8409
po meni super cjena a u konbinaciji sa novim pločama best buy :)
Chieftec i njihov ukus :(
Oh boze..
To će si Don Kihot 100% kupit! :)
lol :D
Zbog njega sam ovo i stavio. Čovjek voli sjedit na ku(r)ćištu dok igra. Čak je išao tako daleko da je na sadašnji Chieftec ugradio i kotače, samo da mu više liči na stolicu za komp! :rotfl:
sranje...al moram priznat da su izgleda napravili neki mali napredak :eyebrows:
btw sig ti je... za plakat :( :( :(
Jesi li kliknuo na njega da vidiš odakle je taj biser?= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Prvo su pricali da su njivoha kucista namjenjena prvenstveno za ured i time se izvlacili kad bi ih netko pitao što je to sa izgledom. A sad kad su pocelu stavljati otvore za vodena hladenja vidi se u biti da ciljaju na sve.
Pa ovu ruznocu nebi stavio ni u auto servis :(
Ali DF, pa na Chieftec kućištu možeš sjedit. To ti je prava kvaliteta!
Hm.. pie samo ime autora ali ne i više infa o njemu...= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
istina da su chiefova kućišta gadna, ali recimo meni izgled nije uopće bitan jer mi je je case pod stolom... s druge strane za prihvatljivu cijenu nude relativno kvalitetna kućišta tako da za nekoga ko ne puca na iber kvalitetu je chief sasvim super...
= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Pa sto se tice kvalitete tesko da imaju ozbiljniju konkurenciju
da, ali osobno mogu govoriti samo o jeftinijim modelima, jer i sam imam jedan... 350 kn sam ga platio i case je što se kvalitete izrade tiče super... jest da je gadan izgledom ali ne smeta mi to ni malo... :)= Citat =:
Izvorno postao kulamasta
http://www.tomshardware.com/news/GPU-Gr ... 10452.html
BFG zaključio da nema kruha u proizvodnji i prodaji grafičkih kartica... barem ne danas...
I još jedna stvar... ovo je totalno idiotski i megalomanski ali veseli čovjeka :D
test gtx 480 4-way SLI setup-a...
http://www.guru3d.com/article/geforce-g ... i-review/1
1500 Watt power consumption :D