Valjda je mislio na cheatere. Enivej donosim još wallpapera ovdje.
Ovi zergovi su tako slatki najradije bi si uzeo jednog za doma da ga imam. (Mutalisk u ogromnoj krletci :D ).
http://www.pohrani.com/f/35/NC/1Ruvc...5-01-large.jpg
Printable View
Valjda je mislio na cheatere. Enivej donosim još wallpapera ovdje.
Ovi zergovi su tako slatki najradije bi si uzeo jednog za doma da ga imam. (Mutalisk u ogromnoj krletci :D ).
http://www.pohrani.com/f/35/NC/1Ruvc...5-01-large.jpg
Mislim fora su te slike, ali ja nekak to ne bih mogao imati za wallpaper, čudno mi se vide ikone na takvoj podlozi.
Osobno mi za wallpaper jedino valjaju one slike koje se dobe uz windowse po defaultu i nekakve tamnije slike. No tko voli nek izvoli :thumbs2:
Inače, overlord je car :pray: :pray:
Nemam ikone, vec samo par gadgeta na desktopu pa mi to uopce ne smeta. Wallovi mi se mijenjaju svaki dan.
Planiram kupit i počet igrat Starcraft 2. Nikad prije nisam igrao Starcraft, ali sam gledao različite castere (najviše day9, huskystarcraft i totalbiscuita) i razvio sam interes za igranje.
Moje pitanje je slijedeće: isplati li se sada kupiti i učiti igrati? Je li poznato kada će ekspanzija izaći?
Naravno da se isplati kupiti (easy to learn, hard to master), a kolko sam shvatio multiplayer ćeš moći igrati i bez expanzije.
= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
Nadam se da ce se moci igrati bez expa, kod blizza se nikad ne zna..
Najvjerojatnije hoce. Samo je problem kad se svi prebace na ekspanzije neces imati sa kim igrati.
Ček, misliš da će igrači sa i igrači bez expanzije biti odvojeni u multiplayeru?
Zapravo, ne bih se ni čudio. Ne vjerujem da bi baš toliko puno ljudi kupilo expu(koja će vjerojatno također koštati 450kn) samo zbog singleplayera i priče, većina ionako igra samo multi...
bice ko wc3
odvojeni igraci sa i bez ekspanzija. tako je receno jos prije neg je izaso sc2
Jel će onda postojat posebne lige za one s expanzijom ili? I znam da se to još nezna, ali što bi expanzija otprilike mogla promijeniti u MP?
dodati nove unite, zgrade, upgrade.
ako ce bit ko u wc3 imat ce zaseban ranking svaka ekspanzija (valjda, neka to potvrdi neko ko je upuceniji u ovo neg ja)
ne vjerujem... IMO multi će ostati nepromijenjen, a expanzija će donijeti novu SP kampanju, koštat će ili isto ili možda nekih 80% cijene prvog nastavka i eventualno ubaciti neki dodatni cool sadržaj mimo MPa... IMHO ofc... :)
Nadam se da će biti tako, ali gledajući u današnje vrijeme ne bih se čudio da sa expom promijene i multi te tako "dodatno potaknu" ekipu da ju kupi.
Ako gledamo šta je bilo prije onda ce se ekipa podjeliti. Pošto ekspanzija dodaje nove unite (SC i Warcraft) a time i nove strategije. Pošto nije fairplay da jedna ekipa ima nove unite, a druga nema ti igraci se nece međusobno miješati i neće moći igrati mečeve jedni protiv drugih.
Ali ako ekspanzija ne pomjeni ništa u vezi MP-a onda naravno nema potrebe za podjelu igrača.
Mislim da su rekli upravo suprotno, ali nikad se ne zna.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Uspio sam nešto iščeprkati.
http://www.gosugamers.net/starcraft2/ne ... ate-ladder
Ako bude ovako kako su rekli cini mi se da ce ekipa koja kupi HotS moci birati na kojoj ljestvici želi igrati. Ako izaberu stari WoL ladder, onda nece imati nove unite i problem riješen.
Blizzard and KeSPA come to an agreement
= Citat =:
One of the harshest IP rights war in the eSPORTS world is finally over. Blizzard Entertainment has come to terms with the Korean eSPORTS Association concerning the broadcasting of StarCraft games.
Blizzard, OnGameNet and MBC Game (the medias broadcasting KeSPA-affiliated BroodWar games) have finally settled their dispute. The TV channels will now be officially licensed by Blizzard to broadcast StarCraft matches by paying the Anaheim company an annual license fee.
The fight over the intellectual property rights seems to be coming to a close.The dispute between Blizzard and Kespa will be settled amicably as of now, and a license contract will be signed shortly.
The scheduled court date on the 13th has been delayed, the reason being the three parties, ongamenet,mbcgame, and Blizzard coming to an agreement.
Three parties are currently discussing the terms for a brighter future of e-sports in Korea. Ongament, and MBCgame will be at liberty to produce and sell starcraft contents, and open starcraft tournaments.
Both tv networks have agreed to give exposure to blizzard with the logo, and the license fee will be given to Blizzard each year, the fee is unspecified at this time.
This is a huge relief for all StarCraft fans who were concerned with the future of their favorite game in the Mecca of eSPORTS. We are yet to see what the KeSPA politics towards StarCraft 2 will be.
Patch 1.3.3 Now Live
Kako me živcira qutati stvari sa SC foruma. Imaju razmake od 3 kilometra. :-x (Još ovdje to dobro izgleda, kad stisnem edit čupam si kosu.)= Citat =:
StarCraft II: Wings of Liberty – Patch 1.3.3
General
The default hotkey to toggle in-game music on/off has been reverted to its hotkey prior to Patch 1.3.0. The hotkey to display APM in the observer stat panel has been changed as a result.
Balance
PROTOSS
Archon
Now a Massive unit.
Range increased from 2 to 3.
Cybernetics Core
Research Warp Gate research time increased from 140 to 160.
Gateway
Sentry train time decreased from 42 to 37.
Warp Gate unit train times remain unchanged.
Pylon power radius has been decreased from 7.5 to 6.5
TERRAN
Bunker
Salvage resource return reduced from 100% to 75%
.
Ghost
Cost changed from 150/150 to 200/100.
Thor
Thor now has 200 max energy, and starts with 50 energy.
250mm Strike Cannons now cost 150 energy to use (cooldown removed).
ZERG
Infestor
Speed decreased from 2.5 to 2.25
Spore Crawler
Root time decreased from 12 to 6.
Bug Fixes
Fixed an issue where Ghosts could not quickly EMP the same location.
Fixed an issue that allowed players to stack air units when issuing a queued stop command before the units reached the end of their patrol point.
Fixed an issue where unplugging your USB headset while another player was talking to you could cause a crash.
Fixed an issue where the APM statistic could be artificially increased.
Fixed an issue where 3D unit portraits were not animating smoothly at slow game speeds.
Fixed an issue where, when viewing a replay, no text message was displayed when a player left a game.
The Taiwanese hotkey to display/hide the game UI while in Observer mode now works correctly.
Moram zaigrati sutra ili u subotu da vidim koliko su se stvari promjenile. Vidim da pokušavaju warpanje ublažiti, a možda se sada više isplati normalno unite trenirati, budemo vidjeli...
Vidim da sa Thorovima ne znaju sta bi napravili. Malo cooldown, malo energy cost. Tak mi je svejedno kad te cannone nikad nisam iskoristio. Ili zaboravim ili ih uopce ne researcham.
Ili uopce ne napravim Thora. :P
Malo su previše zakinuli protosse sada.
+20sec na warp gate = WTF?
I kaj nisu već prije smanjivali pylon power radius? Ili je to bilo najavljivano za ovaj patch?
Nisu prije smanjivali, bila je samo najava. Patch je jucer stupio na snagu.
Mislio sam da su svim T1 unitima smanjili vrijeme izrade, ali se to odnosi samo na sentry. Ništa od normalnog treniraja unita, treba stisnut zube dok warp gate ne bude spreman i deri po starom. :)
idu mi na jetra jer je toss u valjda svakom patchu do sada bio najviše nerfan... iako, sviđa mi se ovo s archonom...
To je zbog toga što je u PvP-u bilo previše 4 gate-a :(
ma znam, to je apsolutno istina... i osobno mi je PvP uvijek išao na jetra upravo zbog toga... ali u mom slučaju nije baš svaki puta 4gate u PvP u jedino rješenje... ako vidim da mi protivnik ne ide na 4gate onda ne idem ni ja...
Ali mislim da je novi patch dobre stvari donio, vise nema toliko cheesa kao sto je kod 4 gate-a bio slucaj. Gameovi protiv tossa su uvijek zavrsili u 5 min (govorim za sebe, nezz kako je vama bilo). Ja sam uvijek rushao protiv 4 gate tossa, i vecinu gameova dobivao. Sada vidim puno tossova da idu forge, expand i igra je puno zanimljivija kada meč potraje vise od 20 min
Kada dodju ekspanzije, to ce bit samo nova kampanja, multiplayer ce ostati netaknut.
I da, placat ce te masne pare samo za novih 30 misija (ako cete htjet).
Vidim da radiš kod Blizzarda, svaka čast. :bravo:
Hvala.
EU serveri su down jer je novi patch koji je trebao popraviti loadanje rezultata sjebao nešto. Serveri su down od 10.00 jutros.
Još uvijek se ceka fix.
Kod mene je danas od trenutka kada sam skino novi patch morao sam čekat po nekoliko minuta da mognem pokrenuti multiplayer partiju.