= Citat =:
Chaser
Painkiller
Soldier of Fortune 2
No one lives forever 2
F.E.A.R.
Doom 3
Unreal 2
Half Life 2
Quake IV
Chronicles of Riddick (2004.)
Jedi Knight 2
Jedi Academy
UT 2k4
Hitman Blood Money
XIII
Tron 2.0
Prey
Alien VS Predator 2
Printable View
= Citat =:
Chaser
Painkiller
Soldier of Fortune 2
No one lives forever 2
F.E.A.R.
Doom 3
Unreal 2
Half Life 2
Quake IV
Chronicles of Riddick (2004.)
Jedi Knight 2
Jedi Academy
UT 2k4
Hitman Blood Money
XIII
Tron 2.0
Prey
Alien VS Predator 2
= Citat =:
Izvorno postao IgGy
Osobno najdraži i najorginalniji
Jurassic Park: Operation Genesis
Zatim Rollercoaster Tycoon 3 s ekpanzijama, Zoo Tycoon s ekpanzijama, te klasici Theme Hospital i Sim Theme Park.
Osobno puno više volim raditi parkove i slične zabavno financijske objekte, nego li nekakve antičke gradove, industiju i slične, manje privlačne stvari.
E da, i naravno, Startopia, najorginalniji tycoon smješten u svemirsku postaju u obliku krafne.
Eh, da... probaj i Evil Genious. Igra je genijalna, gradiš svoju podzemnu bazu i pokušavaš uništit svijet. Moje preporuke :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
/agree, iako mi Zoo Tycoon i Sim Theme Park > alles= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
enivejs, trebob' nekakvu strategiju sa većom orijentacijom na ekonomiju. Nešto poput EU3, samo više tradea i sl. ;D
Ako želiš nešto u modernim vremenima probaj Supreme Ruler (toliko puno micromenagementa da sam odustao nakon 20 min igre) i SuperPower 2= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Zašto se ne udaljiš od kartografije i probaš iznimno opuštenu i atmosferičnu ekonomsko karipsku strategiju Port Royale.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Igra je apsolutno fantastična http://www.ascaron.com/gb/portroyale2/index.html
Cijela ideja igre je bazirana na ekonomiji u 17 stoljeću, razmjeni dobara i sastavljanju transportnog i proizvodnog lanca u "novom svijetu".
Kul.Ima li nesto takvo,ali da je smjesteno u Evropi,jer mi setting ne odgovara:(
Inace,Leonarde,probaj Victoria:An Empire Under Sun,naravno,sa ekspanzijom Revolutions i VIP modom.Vjerovatno najdetaljniji politicko-ekonomski simulator.
Naravno.
Ista igra, Europa, 14. stoljeće.
Patrician III
http://www.ascaron.com/gb/gb_patrician3/index.html
Far Cry 2? Nisam siguran da FC2 može ići na 8400GS, čiji sam i sam neponosni vlasnik. Mijenjam uskoro, btw.= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Hvala,to je to.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Tenks Wedran i Luka, isprobat ću sve tri, počevši sa Victoriom, pošto mi kartografija rula u igrama : >
Zna li tko neku igru sličnu Omega Boost?
tHkBRmxrZ4s
Znači nešto sličnog, divovski roboti and stuff like that.
Neznam bas nesto ali ima Gun Metal, odlicna igra i vrlo zabavna:= Citat =:
Izvorno postao Raz
8YicV8WbaAc
Ovo predobro izgleda, nešto kao Transformers meets Supreme Commander :pray:= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Tnx :)
Ako netko još koju zna neka slobodno napiše :)
Kojimina igra Zone of Enders, ako imaš PS2. Epsko do maksimuma. Onda imaš Armored CoreSserijal (3 su izašle za PS1) zajedno sa MechWarriorSserijalom kojeg ima za PC. Inače, pretpostavljam da si već odigrao Transformers? Na kraju krajeva, možeš se zajedno sa mnom veseliti novom Front MissionuSkoji dolazi na komp (dosadašnji vjerojatno ne odgovaraju tvojim zahtjevima jer su strateške igre, ali bar probaj FM3... predobra igra, posebno scene kad se Wanzeri sukobljavaju). I ChromehoundsSako imaš Xbox 360, premda je više MP orijentirana.
Transformers sam nešto malo demo igrao ali nije me se pretjerano dojmio, kao i većina igara po filmovima.
Ps2 ni Xbox nažalost nemam, ali ću ove ostale isprobat. Hvala na preporukama :pray:
Sad vidim da je Front Mission serijal onako na poteze na polja... prezakon :pray: :pray:
Jel zna netko neki noviji RPG tipa nwn 2 ili witcher. A da nije drakesang ili ekspanzija nwn-a 2.
Ukradoh preporuku za Raz-a...Sad bas igram Gun Metal :) Odlicna igra...
Hvala Arbiteru i Grimu na preporukuma.Jel ima neki Armored Core i za PC?
Trebam neku horror/thriller avanturu, po mogućnosti noviju.
Ok, još nešto tražim. Ima li za PC nešto tipa Tenchu?
Znači, nešto s ninjama/samurajima/whatever, a da po mogućnosti ima stealtha.
Alone in the DarkS(ako možeš prijeći preko bugova) i Silent Hill: HomecomingS(jer si rekao novije, premda je meni SH2 vjerojatno vrhunac serijala).= Citat =:
Izvorno postao vex
Pored toga imaš još i Penumbra, Cryostasis i slične, ali to su FPS-ovi.
@Raz:
Jedino mi na pamet pada Onimusha 3: Demon SiegeSkoja je portana na PC. Nema stealtha, ali igraš kao neki kvazi samuraj.
Tenchu nažalost nikada nije bio kloniran od strane drugih proizvođača tako da je jedna rijetka ninja stealth igra.
Ok, tnx. Možda ga isprobam. Pošto je dosta današnjih igara klon prijašnjih naslova bio bi red da netko već jednom napravi i Tenchu klon :)
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Alone in the dark nemogu naći nigdje.
Sillent Hill Homecoming imam, novi patchevi od strane communityija izlaze skoro svaki tjedan , pričekat ću još malo prije nego zaigram.Još uvijek se zna dogoditi c2d bez nekog razloga.
Pemnumbru sam prošao. Predobra igra.
Budem probao Silent Hill 2.
Zahvaljujem :)
Treba mi nešto sa većim svemirskim bitkama tipa battle of endor, homeworld, sins of a solar empire...
Žanr nije važan.
Dodjavola...taman sam je htio uzeti kad vidim da je minimum 128 MB graficka a meni 64......aaaaaarrrggghhh!= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Mozete li mi preporuciti neku igru slicnu Call of Cthulhu- da ima dobru atmosferu,a i neka prica nije na odmet
:D
Kako ne?
Nosferatu, Undying, Penumbra, Cryostasis.
Penumbra i Cryostasis mi nece radit ali za ove dvije cu pogledat.Hvala :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Da ne ostane na dnu prošle stranice.= Citat =:
Izvorno postao Insert
Nexus, Freespace, X serijal, Independence War, Imperium Galactica.