Nicolas Winding Refn
ukurac, covjek je direktirao valhalla rising, drive i bronsona, ne kazem da su filmovi objektivno dobri ali meni su sva 3 odlicna
nisam imao pojma, bronson i valhalla rising su mi prejebeni filmovi
Printable View
Nicolas Winding Refn
ukurac, covjek je direktirao valhalla rising, drive i bronsona, ne kazem da su filmovi objektivno dobri ali meni su sva 3 odlicna
nisam imao pojma, bronson i valhalla rising su mi prejebeni filmovi
Only God Forgives mu je još i najbolji. Dao si je oduška i uopće ga ne zanima kritika, publika...otpustio je sve kočnice.
pogledat cu, sjecam se da se sralo po filmu ovdje al se sjetim da sam na pcplay forumu
Frajer je službeno jedan od rijetkih redatelja bez gledljivih filmova u karijeri.
Pacific Rim - 5/10
Drago mi je što sam nekoliko puta odignorirao Boza i nisam išao ovo gledati u kino. Bilo bi mi žao novaca. Battleship je bar zabavan, ovo ima preloš casting za tako nešto.
To i ja kažem.
Morat ću i ja ovo pogledati. Mecha fanovi kažu da valja, Aerial kaže da valja. Zbilja ne znam što da očekujem.
Up - 10/10
Upičkumaterinu, skoro sam zaplakao.
Tko nije
Ja nisam.
Nisam ni ja, al' nisam bila sama. Da jesam, vjerojatno bi jecala.
neznam šta ljudi očekuju od pacific rima. Mechovi protiv robota, niš više me ne zanima u tom filmu. Glumci su solidni, akcija je odlična, priča je za takav tip filma isto ok. Žao mi je šta to nisam išao gledat u kina.
Zabavu. Nije zabavan, iritantan je.
Moram to pogledat danas jer ne vjerujem da išta može biti manje zabavno od Battleshita.
Pa ocekivanje nema veze sa ocjenom filma ,niti po meni smije imat.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Zamisli da imas trudnu zenu i ocekujes da ce ti dijete bit propali narkoman.
> Dijete se rodi > fast forward 20 godina > dijete ti je propali narkoman.
= Citat =:
Dijete mi je dalo ono sto sam ocekivao tako da sam zadovoljan.
10/10
Dobar ti je novi profil :D
Fala :D
http://www.yourconstantcompanion.com...-happiness.jpg
Film mi je odlican sve do...
+1= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Film je sniman prema stvarnom živućem liku, tako da je i kraj filma onakav kakav je i trebao biti.
Ma znam.
Gravity - 8/10
Neki momenti su mi malo ljigavi bili, ali inače napet, odličan zvuk, glazba, snimano ludilo, vgg.
The Conjuring 8/10
Jako dobar hororac. Ne sicam se da sam ikad gleda ovako jezovit film. Cudo :)
Pacific Rim
8/10
Super film. Predviđam ponovno gledanje nagodinu.
LOL, jezovit. :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Bas :pray:
Taj Conjuring je smece godine. Cak je Paranormal Activity bolji.
po čemu je paranormal bolji? COnjuring je bez sumnje najbolji horror u zadnjih par godina (ako gledamo holivud). Sinister je jako dobar, paranormali su većinom smeće do kraja filma kad se sve izdešava (ok, treći mi je odličan). Possesion, nezanimljiv i dosadan. Insidius je zakon, isto jedan od jebenijih horrora u zadnjih par godina. Posljednji egzorcizam? Zabavan i ništa više. Evil Dead, još jedan dosadan rimejk. Mama, solidan horrorac. Koliba u šumi. To niti ne ubrajam u horrore, pošto je komedija i parodija na horrore.
Zašto je conjuring jeben horror? U prvih pola sata se ništa ne izdešava, osim par sitnih pizdarija da ne bude potpuno dosadno. I onda kreću pizdarije koje traju čitav jedan sat. Likovi su dobri, gluma je isto više nego dobra, glazba je super, atmosfera je super, zvuk je super, priča je više nego dobra i to je sve dovoljno za jedan horror. Rađe ću pogledat jedan takav koliko toliko orginalan hororr (baziran prema knjizi ovo dvoje iz filma) nego još jedan rimejk.
Taman mi se skida Conjuring da ga napokon i ja pogledam. Insidious mi je bio zakon tako da očekujem mnogo od ovoga. Pogotovo sa ovakvim ocjenama za horor.
Osobno nisam neki veliki fan horor filmova, al eto cuja sam pozitivne kritike o conjuringu i rekoh zašto ne pogledat. Šta reci osim da sam pola filma smanjiva zvuk i gleda ga žmirecki :)
Kriste :pray: