-
Re: Što ste danas spoznali. Part Deux
= Citat =:
Izvorno postao
Slender Man
Čekaj, na osnovu čega si dobio toliko para? Ne kužim.
Pingvin objasnio. :D Pa nije bog zna šta komplicirano, al bit ću dobra duša pa ću objasnit.
Dobiješ na foru da se tvoj ulog množi s ukupnom kvotom. Kvota su ove brojke kraj parova, znači u mom slučaju 2,20x1,45x1,50x3,10x3,00x3,50=155,75. Sad se ta brojka množi s ulogom. Dakle moj ulog od 10knx155,75=1557,5. Ali onda ide oduzimanje troškova. Pa ide 10kn-5%MT=9.50kn. MT znači manipulativni troškovi što ti svaka kladionica uzme kao svoj danak neovisno dobio ti ili ne. Znači dobitak je ustvari 155,75x9,50=1479,62kn. Ali pošto je dobitak veći od 700kn ide 10% poreza. Pa ide opet 1479,62-10%=1332,63kn što nas dovodi do konačnog i pravog dobitka.
Nema džabe ni u stare babe.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao
Izgubljeni_v2.0
Pingvin objasnio. :D Pa nije bog zna šta komplicirano, al bit ću dobra duša pa ću objasnit.
Dobiješ na foru da se tvoj ulog množi s ukupnom kvotom. Kvota su ove brojke kraj parova, znači u mom slučaju 2,20x1,45x1,50x3,10x3,00x3,50=155,75. Sad se ta brojka množi s ulogom. Dakle moj ulog od 10knx155,75=1557,5. Ali onda ide oduzimanje troškova. Pa ide 10kn-5%MT=9.50kn. MT znači manipulativni troškovi što ti svaka kladionica uzme kao svoj danak neovisno dobio ti ili ne. Znači dobitak je ustvari 155,75x9,50=1479,62kn. Ali pošto je dobitak veći od 700kn ide 10% poreza. Pa ide opet 1479,62-10%=1332,63kn što nas dovodi do konačnog i pravog dobitka.
Nema džabe ni u stare babe.
Aaa, i ja sam tek sada skužio. Tebi se to uvećalo zbog toga što si istovremeno pogodio masu tih parova, a to nije dobitak za svaki par pojedinačno.
-
-
Aaaa iz nekog razloga sam vidio samo tri para, a ne 6 lol.
Pa mi nije jasno kako je taj iznos za 10 kn s tim kvotama.
Kužim kako inače funkcionira.
-
Sjetio sam se šifre, jej.
Đe ste, šta ima?
Jel umro forum?
-
-
= Citat =:
Izvorno postao
System
Sjetio sam se šifre, jej.
Đe ste, šta ima?
Jel umro forum?
Uglavnom da.
-
Sta mislite ko ce bit zadnji koji ce nesto postat na forum.
-
Ili Niko koji će postati vic o tome kako Mujo jebe Fatu ili ja odgovarajući na neki Vedranov mamac.
-
Ovaj je forum raspala pita i ljude za njega uglavnom boli kita. Navratim tek povremeno da vidim jel radi, ali sve je uvijek isto pa brzo dosadi.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Paran0a
Sta mislite ko ce bit zadnji koji ce nesto postat na forum.
ja
-
Neće nikad propast ovaj forum ide u #vječnost
-
Najbolji forum na internetu.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Izgubljeni_v2.0
Najbolji forum na internetu.
Najbolji je bio od cca. 2010. do 2013. Luka/Luna i Sonik afere, ep o mehaničkim tipkovnicama, policija okusa, Fabija i jabuke...
-
Ma najbolji je bio od starta do 2011./12. Sad navratim par put godišnje, al ne mogu se naviknut ni na ovaj izgled ni na likove.
-
-
Od 2008. do negdje 2012. je bilo zlatno doba foruma.
-
Htio bi krenut u teretanu al mi se nikako neda :(
-
= Citat =:
Izvorno postao
Paran0a
Znam jako dobro taj osjećaj. Jedino sigurno rješenje ti je da se dogovoriš s nekim u određeno vrijeme pa će ti bit bed odustat.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Paran0a
Story of my life...
-
= Citat =:
Izvorno postao
Neven <R>
Kak si sexane, kaj ima?
A ima svega osim vremena, ODRASLOST. :{(
Jesi i ti sad ozbiljan čovjek?
-
= Citat =:
Izvorno postao
Paran0a
E, meni ne postoji gore mjesto od teretane... Najgora atmosfera i likovi.
Ja rokam vježbe doma iz ovog - http://darebee.com/, al meni je jedino bitno da sam u formi kolko tolko.
I još nabaciš svoju muziku...
-
Ma da, totalno je koma teretana.
Solo je dosadno i nemaš motivacije, a dogovorit se s nekim mi je još gore jer je preteško uskladit slobodno vrijeme.
-
Ja si gledam vježbe sa http://madbarz.com/ dva naša lika su napravila stranicu
-
Nego dam se kladit da ćete svi pustiti suzu kada se jednog dana forum ugasi. I ja s vama.
:(
-
Treba samo ciljati da dođeš u teretanu kada ima najmanje ljudi, mada te i onda svejedno može nešto iživcirat. Meni se znalo dogodit da počnu puštat doslovno 3 iste pjesme na repeat valjda jedno sat vremena, sve naravno one najneukusnije tuc-tuc poskočice. I par puta sam naletio na par krkana koji stalno pričaju neki kurac o nemam pojma čemu, a jedan se na svaku rečenicu nasmije na sav glas onako da odjekuje po cijeloj dvorani i to baš neki kričavi smijeh retardiranosti od kojeg pomisliš da je čovjek bolestan ili nešto.
-
Pa uzmeš si slušalice i ubiješ dvije muhe.
-
= Citat =:
Izvorno postao
hacker
Nego dam se kladit da ćete svi pustiti suzu kada se jednog dana forum ugasi. I ja s vama.
:(
Tu sam preko 9 godina, naravno da ću pustit suzu ;(
-
Prije 2godine sam vjezbo sa frendom na tavanu. 4 utega , stanga za zgibove i puno improviziranja.
Onda smo presli u teretanu sa jos jednim frendom i to je lijepo islo 6 mjeseci dok nisu krenule razne obveze kod svakoga pa se ekipa raspala.
A kad te nema ko tjerat onda se polako prestane ic.
U teretani si inace pustam svoju muziku + ekipa koja tam ide je fkt super tak da mi ni to ne smeta. E da i sto je manja teretana to su bolji ljudi u njoj.
Al treba se pokrenut i platit tu clanarinu pa da ako nista drugo idem jer sam dao keš.
I da 2006 club represents