Agreed.= Citat =:
Izvorno postao Barathrum
Jeb*š "true norwegian black metal", Grci ih sve ownaju.
Printable View
Agreed.= Citat =:
Izvorno postao Barathrum
Jeb*š "true norwegian black metal", Grci ih sve ownaju.
damnit:( jedan od najdrazih bendova...jos imam trzalicu iz zg...= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
ima,tu je jp i black sabbath ^^
Zaboravljaš na Mnemic iz Danske, Winds of Plague i Dethklok (i još par desetaka kvadrilijuna bendova) iz SAD-a, Alestorm iz Škotske, itd.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Uglavnom, izjava ti je retajna.
presick carski bend...to kad sam u nekom cudnom moodu slusam:)= Citat =:
Izvorno postao LL21
@ LL21
Hahaha, SELFPWND!
Daj ne seri, ne znaš o čemu govoriš. Mnemic je poznat bend, za njih zna svatko ko sluša industrial metal. Dethklok je bio poznat davno prije izlaska prvog albuma, i za njih zna svatko ko sluša melodeath. Alestorm su sve do 2008. bili nitko i ništa, a sad su uber poznati. Isto vrijedi i za Winds of Plague (symphonic deathcore bend) - za njih sad zna skoro svaki symphonic metal/deathcore fan.
Kakav si ti majmun, odkad se to kvaliteta glazbe mijeri po njenoj popularnosti ???= Citat =:
Izvorno postao LL21
ll21,slipknot ti nije trebao među one bendove ^^
kvaliteta i popularnost nije ista stvar :nonono: mjeri se po kvaliteti a ne po tome da meni nekih 50 fanboyeva slipknota tupe u glavu da je slipknot zakon i ubercool= Citat =:
Izvorno postao LL21
nevezano zato
prije dan dva lik iz mog razreda (sluša sabaton i maidene i green day) vidi da imam majcu na black sabbath i pita me "jel ti sabbath imaju ikakve veze sa sabaton?!" moj odgovor " :shock: (u sebi WTFFF) da oni su im rođaci" on govori "cool zna sam odma po imenu"
Oke,ti si izgubljen slucaj. Po tom bi onda znacilo da je su slipknot,linkin park,bullet for my valentine i razni metalcore i nu izbljuvci bolji od malo manje popularnih bendova koji se izdizu kvalitetom ! Ak se muzika mjeri po popularnosti, onda bi 50 cent trebo bit najbolji reper na svijetu,a ima 0 talenta za razliku od nekih underground Rap izvodaca tipa Immortal Technique ili dead prez koji nikad nece dosec njegovu popularnost.Ali razlika izmedu takvih glazbenika je to sto oni rade muziku zato sto to vole,ili da prenesu neku poruku,a ne da zarade masne pare, ko vecina popularnih metal bendova.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Da...Duke of Earl...samo jako jako sumljam da je neki metal band poceo svirati s namjerom...ajmo se obogatit ^^
Postati mainstream najčešće znači postati prekomercijalan, In Flamesi su najbolji primjer za to. Prije su bili melodeath, a sad su alternative metal. Ne kažem da su sad loši, ali nemreš uspoređivat kvalitetu njihovih starijih i novih albuma (stariji albumi ownaju). U njihovom slučaju, popularnost je obrnuto proporcionalna kvaliteti.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Ako misliš na Dethklok, naravno da ne može, kad nisu isti žanr. Ali Dethklok je svejedno poznat bend, a njihov prvi album owna većinu današnjih melodeath albuma deseterostruko.= Citat =:
Izvorno postao LL21
jaj quick reply...
evo jedne radosne vijesti ;
http://www.epicrecords.com/judaspriest/
nova pjesma judasa :D
A evo i track liste
"Nostradamus" track listing:
01. Dawn of Creation *
02. Prophecy
03. Awakening *
04. Revelations
05. The Four Horsemen *
06. War
07. Sands of Time *
08. Pestilence And Plague
09. Death
10. Peace *
11. Conquest
12. Lost Love
13. Persecution
14. Solitude *
15. Exiled
16. Alone
17. Shadows In the Flame *
18. Visions
19. Hope *
20. New Beginnings
21. Calm Before the Storm *
22. Nostradamus
23. Future Of Mankind
* Intro pieces of music/interludes going into the main track
Po mom mišljenju, malo je previše melodičnosti...
pjesma je vrlo dobra, ali mi se ne sviđa baš... ni to judas priest, ali jebemu neću uspoređivati ovaj album s starijima pošto su već u godinama. Ali svejedno se radujem novom albumu :D
o morgoth, pa ti si ziv :D
moglo bi se reć :D
U zadnje vrijeme slušam Lacuna Coil.
Mislio sam da su onako, nekakvi fejkeri, kako ljudi kažu, ali meni su ful ok :) Zvuče mi ko mješavina Within Temptationa i Gatheringa u onoj prvoj fazi s Anneke... which is good :)
Naravno, netko će spomenuti i Evanescence, neizbježna usporedba, ali Lacuna je par sto milja ispred njih...
Sa ovim zadnjimse definitivno ne slažem, i imam idealan primjer. Sumnjam da je većina vas čula za bend imenom pagan altar. Ljudi su na britanskoj sceni od kraja 70-ih, a ttek su pred par godina sklepali dovoljno sredstava da izdaju treći album. Googlaj "mythical & magical review" I koji god review pročitao vidjet ćeš da ovaj album dižu u nebesa ( i to s punim pravom ak se mene pita). Dosta ljudi će reć pagan altar - nikad čuo! E pa to trebaš čut kako bi povjerovao da tako dobar, oldschool nwobhm / doom može postojati.= Citat =:
Izvorno postao LL21
oda,čuo sam za pagan altar,to si mi preporučio u jednoj temi,super spoj nwobhma i dooma,novi/stari black sabbath :D
Mislim da ih nije pošteno uspoređivati. Oba benda imaju "ono nešto", ali se dosta razlikuju, i u pristupu a pogotoov u vokalnoj izvedbi. Onaj "sentinels of hate" me je na prvi mah dosta asocirao na bs, ali kad sam preslušao cijli njihov opus shvatio sam da jednostavno nije pošteno prema paganima vuć paralele među njima i drugim bendovima.
Oho, odlican primjer. Cuo sam za ovaj bend prije par mjeseci, i nisam mogo vjerovat kolko je dobar,a kolko ljudi opce nije culo za njega. Inace ne slusam previse Heavy, al ovo mi se stvarno jako svidjelo, stvarno decki znaju posao.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Ide itko na Disturbed koncert u ZG?
ja htio,al nece bit tolko para:/
ako je ono alternativa, ne znam, meni je ono nu metal, al eto.
Sluša`l ko Testament? Imam Practice what you Preach i super su mi ^^
Disturbed je citi prosijek po meni...ni dobar ni los...stoga 160kn za tako nesto...no way...
uf testament, legendaran bend.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
napokon nabavio orginal album sin After Sin od Judasa :pray:
ae nek neko nabroji od judasa the best of albume,imam scream for venegance i british steel,i pre pre pre dobri su ^^
defenders of the faith je odličan album ( the sentinel je najjača pjesma tamo )
painkiller ( uuuu, nema riječi za taj album samo :pray: )
angel of retribution ( novi ali zato je jako ugodno iznenadio )
sin after sin ( moj favorit, stari dobri iskonski heavy metal ) :D
zaboravih,imam i pejnkillera^^
znaci moram jos angela nabavi i sin after sin ^^
i defenders of faith,kul :D
jugulator ti je isto gg.
200 stranica ove teme :pray:
najdugovječnije teme koju sam otvorio :D
bravo morgoth ! ;D
gg jebote skontao sam, da cradle of filth ima koncert u srbiji u neznamtikojemgradu :(
di je Slayer ? :o= Citat =:
Izvorno postao LL21
uf enemy of god, Kreator je jedan od onih bendova, koji nikad nisu kiksali, nisam im nijedne lose pjesme nasao, GERMAN THRASH UBER ALLES!!!!= Citat =:
Izvorno postao LL21
Outcast i Endorama, anyone ?? Malo jaci kiksevi...= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Uzmi neku kopiju gibsona...za pocetak dusu dala...a 100 eura ti dosta...= Citat =:
Izvorno postao LL21
aaaaaaargh, procurio novi EP Iced Eartha
Zašto "aaaaaaargh"? Ne valja ili? :-O