techie do tokija... največa mana u HoNu je što nema techija, jebene budale od svih heroja baš najbolje ne prekopiraju :( ziher su nubovi, koji su bili pwnani kad god bi igrali techija :(
Printable View
techie do tokija... največa mana u HoNu je što nema techija, jebene budale od svih heroja baš najbolje ne prekopiraju :( ziher su nubovi, koji su bili pwnani kad god bi igrali techija :(
Naravno, stun ti služi ako u liniji napada imaš nekog napadača, ali ako nemaš, za badava ti. Šta će ti značiti ako baciš stun npr. rikiju, kada ga od tvojih nema tko napasti? A da ne govrim kako smo se borili većinom protiv invis heroja. Kada imaš dobru ekipu, koja je složna, onda će ti stun služiti, ali ovako, stun služi samo kada te gone, da ih zaustavi. Ovisi ti game o ekipi i toku radnje kako se meč odvija.= Citat =:
Izvorno postao Faint_Smile
stun je dobar, problem je sto mu treba 3 godine da se aktivira
Sačuvao sam replay kad techie pobije četvoricu koja su ga išla gankati. Dobro, kraj njega je još bio Admiral sa nekih 1/4 hp-a ali techie ih je ubijao u pojam sa stunovima. Mislim da je to uvjerljivo najbolji techie kojeg sam imao prilike vidjeti ...
OT: Slayer, Witch doctor, Vengeful spirit.. (i Centaur prije 6.63)
(dok recimo s PotM, Miranom koja je imba mogu samo glumiti feedera .. )
ovdje je sve OT sto ima veze sa dotom :P
cak cu i ime teme rijesit sad i dat joj sticky :o xd
Nemoj da ti zgužvam helt, pa te potjeram do fontane. :P
eo jedne komične slike :d
http://stlion.deviantart.com/art/Bloods ... -138017297
haha nije losa :rotfl:
nemoš reč za miranu da je imba il nije, jednostavno zato što joj se sve vrti oko arrowa, ak znaš bacit arrow onda je imba, ak neznaš najbolje ti da se ubiješ..= Citat =:
Izvorno postao SorrorSuiExcidium
e ovako...totalni sam noob..mislim igrao sam prije i malo kao znao neki kurac i sad nisam dugo i sad igram ovu 6.63...
zanima me dal ima neki hr dota forum ili neš da se malo informiram jer ćete me ovdje ispljuvat jer sam noob :|
zanimaju me one skraćenice što pišu mi svako malo i to...svaki put me prozovu noobom ali barem ne umrem po 10 puta ko neki ali ne oni su kao profići
ja iam npr 2-5-10
on 3-12-5 i sad je on pro a ja sam kurac kao ali dobro
Ah i meni govore da sam noob, ali ne obazirem se. Naučit ću :D Uspijem napraviti 4-5 killova i to mi je dovoljno. Nisam s mnogo heroja igrao ali zasad mi je najdraži Rhasta.
Prije par tjedana sam na ofišl dota stranici naletio na tutorial za početnike.
Začudio sam se kako je sve fino objašnjeno, čak sam naletio na par korisnih stvari za koje prije nisam znao :D
U međuvremenu stranica je redizajnirana i sada se taj tutorial negdje izgubio. Postat cu link ako ga nadem.
@MAFNi
rasta je jebach, meni je najdraža mrežica.
edit: Aj, nije ono što sam tražio ali je svejedno korisno, I opet sam naletio na nešto korisno što prije nisam znao :D
http://forums.dota-allstars.com/index.p ... pic=151015
rhasta je brutalan da
sven caruje
roota isto obožavam
axe :pray:
sniper da ukradem koji kill...
i tak hrpa je dobrih i jakih heroja samo ko će sa njima svima dobro znat igra jebga
:)
hvala na linku...budem proučio-..
Ne volim Axe-a. Mnogo problema mi stvara :(
Još su mi odlični Venomancer i Nerubian Weaver :pray:
jao prezirem ih...sposobni su te ubit u pojam strašno= Citat =:
Izvorno postao MAFNi
imas www.cro-dota.org= Citat =:
Izvorno postao *Fila*
ali slobodno tu pitaj sve sto te zanima, nece te nitko popljuvat zato sto si nub, svi smo prosli to :wink:
a i cro-dota.org nije vise sto je bila, full je neaktivno tamo..
[quote=Systematic Reverse][quote="*Fila*":30xwb4s3]zanima me dal ima neki hr dota forum ili neš da se malo informiram jer ćete me ovdje ispljuvat jer sam noob :|
[/quote]
imas [url="http://www.cro-dota.org"]http://www.cro-dota.org[/url]
ali slobodno tu pitaj sve sto te zanima, nece te nitko popljuvat zato sto si nub, svi smo prosli to :wink:
a i cro-dota.org nije vise sto je bila, full je neaktivno tamo..[/quote:30xwb4s3]
ma dobro kako ko
živciraju me ti so called profići
svi su jednom bili njubovi ali sad nas mrze jer smo kao njubovi
ugl budem malo vidio to cro dota hvala :)
a gle, niko nevoli nuba u teamu, ali na forumu je druga prica :P
Ako ti je tim pro i ti ćeš se tu snalaziti. Ukrati pokoji kill ^^
I dobit flejm u glavu :D
Nemoj stilat, to saka
ne ne stilam nikad...jedino ako mu baš pobjegne pa ga ja mogu stić i dovršit= Citat =:
Izvorno postao bananac
a šta znači to flejm?
imba hero?
a bd je base defense jel?
:|
Ma flejm je pojam koji se koristi na forumima za prepirku :D
flejm=vrijedanje
bd=back door(kada napadnes protivnicku bazu bez support-a svojih kripova)
imba hero=neki heroj koi je overpowered i te brije
nadam se da je pomoglo xD
fala :)= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
k - ok, y - yes, n - no, np - ništa, thx - hvala, z - zeus ulti, x - chen heal, gj - good job, b - back (može biti i b all, da svi bježite), bbbbbb - spasavaj glavu, wtf - votafak, noob - istina/vrijeđanje, kill - do smrti, top - gore, mid - sredina, down - dolje, ros - rohan u kanalu, dd - double damage, invis - nevidljivost, reg - regeneracija, def - brani (obično se vezuje uz signal), all mid - svi na sredinu, push - pritisnuti (obično se vezuje za mid, npr. all mid push, i tada idete svi skupa da pregazite što-šta, može se vezivati i na top/down), brb - nema me za sec, afk - nisam za kompom, w8 - cekaj da se skupimo svi i da ga ubijemo, w - pricekaj jednog svog frenda, pa da napadnemo skupa, ccc - kkkkk, block - blokiraj kripove, ili nekog heroja koji bježi, miss - heh heh heh heh, fulao si idiote (može značiti i ss ako su tu signali), ss - bježi, dolaze na tebe (inače se vezuje s signalima), g - go kao kreni, akcija...kakav riječnik pojmova...fascinantno...
Većinu toga znam, ali svejedno hvala.
Danas sam napravio my very first triple kill :rambo:
Ja sa s Traxicom najbolji. Kao hodajuća smrt, imam 2 000 HP-a (malo više), napad oko 500, dva orb efekta (lifesteal na moj damage je jako velik), velika brzina, i kada mi netko želi pobjeći, uključim frost strijele i derem dok ga ne ubijem, i tako svakoga, a kada sam u gabuli frost isključim i automatski mi je uključen lifesteal, a lifesteal od 500 damage-a na ultra very fast napadu mi ne može nitko ništa (s ekipom se dogovorim da meni ostavljau double damage), čak ako vidim da ne mogu, tu je lothar kojeg koristim i za ulazak u bitku, svaki heroj pada na 5-10 strijela, a s obzirom da strijele lete jedna za drugom, nikome nema spasa). Svi će reći da sam noob zbog toga (jer s njom ne dižem HP nikako), ali u tome i jest kvaka, triple kill napravim u 5 sekundi, i na kraju završim s punim HP-om u bitki...imao sam jedan replay, 70 killova u igri sam napravio, od toga svi su bili triple i double, niti jedan "one kill".
Probaj igrati na sve int heroje, znaš kako fora, mi se neki dan zajebavali tako i dosta je teško. :D
int heroje se vise ne ispalti igrati otkada su makli regen sa hearta i sac stonea :( vise nema int-carry heroja (defiler recimo xD)
Da, a ove ostale su oslabili.
Pada dogovor za večerašnji party.
5v5, bilo koji mode, Cro soba 1 (inače smo u 2), ja sam host (ZEX), za sada nas je dvoje, ja i Aaronel. Vrijeme iza 18h. Javite se ovdje s svojim nickom da znam tko će doći.
Ako je poslije 10 sati , igram ja ... LoD.mYserY
Planiramo sada u 19h, ali biti će i kasnije iza 22h. ;)
Javljam se za kasnije, nick imaš. 90% da ću moći igrati.
mogo bi i ja, nick je banan.K.O. :D
cro 1?
Imam replay 5v5, do kraja teških 3v3, ja bio goblin, idem sada jesti, pa kreiram jednu u cro 1, znači točno u 22h.
Ja sam ipak out...
OK, kreiram sada za 2 min, pa dođite, samo recite PCP, da znam.
Ma daj baš ste potrefili kada mi je kompjuter u banani :cry:
Ma i Garena je bila u banani tada. Cijeli dan hostam, sve ide k'o po loju, i u zadnjoj partiji počne lagati i daley od po 10 sec. :?
Skužio sam da se to na večer zna dešavati, prošlu subotu sam isto tako kreirao i svi iz svih igara letili na Gareni. :pray: :thumbs1:
6.64
http://www.playdota.com/changelogs/6.64
Ok, nemam nista protiv.