Sumnjam da ćeš je naći, ovo je vjerovatno cover neke druge i jedino postoji live verzija
Printable View
Sumnjam da ćeš je naći, ovo je vjerovatno cover neke druge i jedino postoji live verzija
A i ne znam koliko bi bilo mudro da ti dajemo download linkove na forumu koji je izricito protiv piraterije.
To bi dosad trebao znati.
pa ne trazim nikakve download linkove, trazim ime pjesme, a ako oces mi poslat linkove imas pm ili mail.....
Da si malo pažljivije pogledao snimku vidio bi da lik na sintizajzeru mixa pjesmu na licu mjesta.
I da. Svaka priča o piratstvu je zabranjena.
:D :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Sorry, morala sam! :D Hvala ti još jednom za onu pjesmu!S:wink:
Bolje da sam napisao sintiću, ha? xD
ma np :wink:
:thumbs2:
Kako se zove ona pjesma što bude u kućnim ljubimcima kad pokazuje one životinje za udomljavanje?Mislim da je od Fleetwood Maca.
Tina Turner - Simply The Best
Ona što ide kad pokazuju one mačke za udomljavanje,rekoh.I pjeva je Fleetwood Mac,samo što je u emisiji nekakva MIDI verzija ili tako nešto.
Kliknite na link za trailer u Arbyevom postu i recite mi koja je ovo stvar.....strasno mi je poznata i cuo sam je bar hiljadu puta.....mislim da je dosta i koristena za jinglove i reklame.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
trebaju mi rijeci za konana barbara iz crtica, iz one uvodne pjesme.
znaci rijeci ili youtube link da poslusam.
na hrvatskom, ne eng
hitno :D
Da li možda neko zna koja je pjesma. Znam da je reggae. Dva tipa idu nesto " lagagalagagalalagagala i dunno why lagagala ". Znam da vam nisam puno pomogo al ak neko zna nek javi :)
Mislim da se pjesma zove Donna (lol ko moj đukac :) )= Citat =:
Izvorno postao MAFNi
"Waaaaaaaaa Waaaaaaaaaaaaaaa Waaaaaaaaaaaaaaa Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa and I wondeeeer..." Stara pjesma, zavija dok to pjeva. Kako se zove? :D
@lord raganrok
Jel ovo?
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Propellerheads - Spybreak!
to je to, puno fala :D= Citat =:
Izvorno postao cyberangel
?= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
tražim ime pjesme neznam baš potpuno stihove ali mislim d aovako nešto ide
".... i can be blue ican be brown i can be everything u want why dont u love me why dont u love me......."
to je to, hvala
Odakle je dio na 8:02?
4:36 song name zna tko :roll:
U Nedjelju (jučer) je bio CSI: Miami i može li mi netko reci kako se zove ona pjesma na kraju?
pokusao sam naci ime epizode ali nisam uspio....cudno nema na rtlovoj stranici :/Code:too much maybe thats your way breaking the sun
Poprilično sam siguran da je od X-ray doga ali ne mogu se sjetiti imena pjesme, ako netko zna volio bih da kaže
Kako se zove pjesma iz reklame za Kinder Bueno? Ono little bit of mmmmmmmmm to you... and bla bla bla mmmmmmmm to me...?
nvm našao sam :D
skinuo 3 sezone samo da bi pronasao hebenu pjesmu ^^ evo snimio preko mikrofona^^
mozda je U2 nemam pojma uglavnom evo je i pojacajte zvuk: NyJlZiZpHi8
ako tko zna ime pjesme recite plzzz
OVOSmebeh?
hvala legendooooooo= Citat =:
Izvorno postao hacker
http://www.energythursdays.com/energy.htm
u gornjem lijevom kutu je track lista al nema imena pjesama, pjesme su mi preodbre, jeli mi moze rec itko koji su ovo remixi, tj bas ove pjesme
zapravo treba mi samo 2. pjesma u track listi znam da je neki remix od erica prdyza samo neznam koji je....= Citat =:
Izvorno postao RA7R
trebam nesto u stilu infected mushrooma. neki bend, ne trazim samo 1 pjesmu.
pucajte prijedloge
Jel zna podsjecaju ovi riffovi na pocetku nekoga na nekoju pjesmu? mene podsjeca al nemog se sjetit da me ubije netko..
Trebao bih ime prve 2 pjesme iz ovog videa: http://vimeo.com/10797055?hd=1
zavaljujem !
vAX1UCpLBoA
moze ime pjesme
zhis SGnarls Barkley - going on= Citat =:
Izvorno postao RA7R
zahvaljujem