dođeš do vrata, onda potrpaš sve stvari u inventori, prođeš kroz vrata, opet ih izbaciš i nastaviš nosit.
Printable View
dođeš do vrata, onda potrpaš sve stvari u inventori, prođeš kroz vrata, opet ih izbaciš i nastaviš nosit.
konacno su rijeseni moji problemi s municijom... microfusin cells-a za onaj plazma rifle imam 600, za sniper municije 200, ko i za blackhawk... sveg ostalog se rijesavam...
e, s cim se taj plazma rifle popravlja? mislim na onog iz replicated man quest-a
koliko se ja sječam, nemožeš ga sam popravljat, moraš kod trgovca odnijet i njemu platit da popravi
Ak imas repair skill popravljas ga s obicnim plasma rifle kojih ima na tonu od enclave soldiera po wastelandu.= Citat =:
Izvorno postao Doggy
je, imam repair 100, samo kaj od enclave soldier-a ni e... drzim se dalje od main quest-a za sad...
Ja jednostavno nemogu i nemogu igrat sa plasma rifleom ili pistol-om. Jednostavno nemogu.
Plazma rifle mi je zakon bio, ali najveći mi je gušt bilo ići sa hunting rifleom ubijat super mutante :D .
Wazer Wifle je bolji od bilo kojeg plazma riflea, razlog? preciznost, frequency of fire, jeftinost...
Meni je najdrazi Lincons Reapeter, precizan, jak, lako se popravlja. Savrseno oruzije.... i kulno izgleda :pray:
http://www.ugo.com/games/best-weapon...lway-rifle.jpg
imba i osobno meni najdraze oruzje u trojci
Railway Rifle, fora izgleda ali na zalost nikada nisam nasao vrijeme napraviti ga... morao bih probati.= Citat =:
Izvorno postao FireFaith[CLF
Railwaiy rifle nisam pretjerano koristio jer sam ga dosta kasno sklopio a do tad sam već imao puno boljih oružja.
ahem... malo sam prekopao prve postove xD= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Ova igra ima tendenciju da napravi CTD, eh? Burke ubije šerifa, odem do Springvalea po capse od ženske, vratim se natrag u Megaton i prilikom autosavea, igra se skrši. :(
Stavi onaj audio fix jer su ti crashevi često uz to vezani (meni se doslovno svakih pola sata rušilo dok nisam stavio)... link je negdje u temi. :)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
@ Hellboy
Megaton još stoji? :(
sretno u pretrazi 200 strana, lol...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
zavrsil sam igru na ps3, i skupil sve trofeje, pricu, ko i uvjek, uopce nisam pratil, jedino me mucil jedan bobblehead, onaj iz raven rock-a... pa sam moral opet ucitavat susret s fawkes-om (il kak vec)...
Link, mislim da je to to, valjda pomogne :)= Citat =:
Začudo, to je bio jedini ctd dosad. Inače, tražim Museum of Technology i mislim da sam otišao na krivu stranu DC-a. :D
Zasad imam 122 metka za minigun (minigun je u raspadu), oko 300 power cellova (puška koja to koristi je također u raspadu) i oko 500 metaka za kinesku assault puškicu koja mi je postala jako draga te nekih 6 raketa za bacač, no zadnji put kad sam ga koristio raznio sam sam sebe pa malo odmara u inventaru. :D
BTW VATS ubijanje je uber izvedeno. :D Scena kad moj lik krene harati po Feral Ghoulovima je... :pray:
:D
To ti je u samom središtu DC-a u igri, moraš do tamo putem podzemne željeznice.
Da, VATS je legendaran.
Ja uglavnom koristim Hunting Rifle. Imam dosta metaka za nju a dosta je dobra.
Na početku mi je bila jadna, ali sada je non stop koristim. :)
Ja isto uglavnom koristim Chinese Assault Rifle. Tu i tamo Rock It Launcher i ponekad onaj pištač koji imam od početka (puno killova imam s njim :rotfl: ). Sva oružja su mi na 3/4 Condition i imam uvijek municije ko pljeve. A kod melee oružja koristim spiked knukles i sledgehammer (jebeno jako).
Hunting Rifle isto nije loš.
Iskreno, meni je VATS gotovo i nepotreban uz miš. Pretpostavljam da je pogodan za konzole ili gamepad kontrole općenito, ali ja se ipak više volim osloniti na vlastite sposobnosti ciljanja nego na VATS, osim ako stvarno ne želim headshot kod nekih neprijatelja čije je glave teže pogoditi manualno.
VATS jedino ne koristim za jako jako bliže neprijatelje i za žohare/pse/sve živo kaj spada u tu kategoriju
Uf, ja se sjećam kako sam, dok se nisam uhodao bio, trošio metke na žohare... never again. :)
VATS je nevjerojatno koristan uvijek, nebiš ga se htio riješit jer nije na odmet nekome otkinut glavu sa jednim metkom. Osim toga meni je jako teško pogoditi metu u Fallout-u, pa se uvijek oslanjam na njega.= Citat =:
Ja ga koristim skoro uvijek.
Ali najviše za bliže neprijatelje. Na one koji su daleko pucam normalno jer je teško pogoditi s VATS-om.
A dobro, svakom svoje, ali kao što uvijek kažem - dajte mi Hunting Rifle i nema toga što ja ne mogu skinuti manualno bez obzira na udaljenost. :)
Mini gun i strojnice mi baš iz tog razloga nisu nikako sjele u F3 jer ionako iz njih pucam 1-po-1, a ne u rafalima.... preciznost i ekonomičnost, jelt'te.
Meni su strojnice bile dobre na početku, jer sam mislio da Hunting Rifle nije nešto.
Kad sam skužio da je čak i bolji od ovih ostalih, ne odvajam se od njega.
I da, puno je lakše kada ispucavaš metak po metak.
Doduše, nisam probao sa strojnicama, ali znam po Hunting Rifleu. :D
A tko nije :)= Citat =:
Morat ću probati taj Hunting rifle. Imam ju u inventaru, imam municije za nju, no nekako sam ju izbjegavao. Dunno wai. Inače, da Pseto, Megaton sam ostavio da stoji. Onaj ghoul konobar mi je simpatičan. :D
Ali primarni cilj mi je doći do MoT-a. A ja sam na drugom kraju grada. Three Dog mi je rekao da moram proći kroz urušeni car tunnel što sam i napravio no negdje sam krivo skrenuo i sad sam bogu iza nogu. :D
Zar MoT nije tam kad ideš prema onaom Tenpenny tower-u (tak se zove brijem) ? Tam je kolko se ja sjećam nešt sa Tehnology. Sad neznam dal je museum.
Il sam ja nešt pobrko :?
Negdje jest u centru grada, južno od GNR-a, ali sam ja negdje pogrešno skrenuo. :D
Navigacija u urušenoj podzemnoj mi nije jača strana. :D
Evo za dva dana izlazi broken steel.
Nasao sam jedan intervju o njemu na netu
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=36304
Ne sviđa mi se :(
Hunting Rifle je prezestoko oruzije i stalno sam ga bio koristio, dok u muzeju nisam naisao na Lincon's Reapeter :pray: , najsavrsenije, najpreciznije, najkulnije, najace oruzije po meni u igri (osim onog lasernog miniguna Vengance). Sretan sam s Lincons Reapterom i preporucujem ga svima da ga probaju: link.
A sto se tice Broken steela, meni nemoze biti los jer ce povist level cap na 30 i micu kraj igre tak da mogu nastavit nakon kraja. A onaj robot iz tog videa :pray:
Našao prokleti MoT. I hunting rifle mi je prespora kada Super Mutanti navale. Istina, zgodna je za headshotanje raidera koji imaju tendenciju da se rasprsnu zbog onog perka, no za bilo što brže mi je spora. Ostajem pri kineskoj puški dok ne nađem nešto bolje.
E dali itko od vas igra sa melee oruzijima?Jer meni se cini to poprilicno nemoguce u mnogim situacijama.
U Republic of Dave, u glavnoj zgradi kod lika koji se zove Dave imas sef s puskom koja se zove Ol' Painless, u principu haunting rifle koja ima veci damage, ali se i puno brze reloda te je jako brza, ima 0 spread. Odlicna puska koju sam koristio jako dugo, preporucam ti ju.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Je ko primjetio da kada ubijes TriDoga da dode Agatha na GNR te kaze nestko kao: "Music, I am the tehnician and I will be running this radio station, some shithoole killed TriDog, now I will play music, yey!" :rotfl:
Hunting rifle ti je jedno od najboljeg oružja u igri. Sve dok ne naiđeš na Lincolna, ali i tada ti HR puno znači jerbo Lincoln koristi metke od magnuma. Znači metke za magnuma čuvaj kao oko u glavi, to ti je punjenje od najbolje pušketine u igri :pray:= Citat =:
Izvorno postao Hellboy