Netko ima pojma sto sadrzava danasnje patchanje igre ? -_-
Printable View
Netko ima pojma sto sadrzava danasnje patchanje igre ? -_-
Još bugova?
poceo sam ovo igrat i djeluje mi previse usporeno i zaljepljeno
cudni su mi heroji i itemi
imali koji slican heroj lyni iz dote ili pyromancer iz hona i sta ide od itema nanjega?
Ajd, recimo Anivia i Annie.
Ja nemogu podnjet ovog debelog desno tolko mi je retardiran kao da bezveze sere= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
ukratko nema= Citat =:
Izvorno postao Tegla Ajvara
http://i.imgur.com/M8Gr0.png
Moj novi main :pray:
Ja sam ga jučer probao i bolesno failao, mislim da sam imao 0/9/10 skor, ne kužim ga uopće.
rula bačvar, sta se pyra iz hona tice, nekako najslicnija ti je annie.
Evo sta kico uradi :D EMLVKC325_c
Tegla poslozi si postavke i maknu ono ako slucajno nisi da kamera prati heroja :D
hhaahah koji mali car....dajte ga odbanajte molim vas =P
http://www.facebook.com/album.php?pr...00000897385523
Kićo glavom i mamom
neukusno iznosenje tudjih profila kiwi
to kico? bio sam u pravu, mali balavac.
Ima neko kakav build za Soraku ? neznam jel da idem na AP ili na aure, nailazim na svašta po netu, pa mi treba savjet iz prve ruke.
A covijek radi u pekari i to sve...nemoj zajebavat sad nas. :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao KiwiCRO
Pitaj furya, igra dosta dobru Soraku :D
Igram Soraku onako kao što se treba igrati sa njom, support. Ne rusham, bacam healove i manu čim stignem. Kada se igra zadana uloga champa, onda naravno da sam dobar :)
Što se tiče builda, idem na AP builda, a možeš si staviti 1-2 support iteme, kao što je shurelija (ona kruna).
Počinjem sa mana crystal pa rusham na RoA i Mercury bootse. Dalje ovisi o neprijateljskom timu ali ugl AP itemi.
Jebeno nevjerojatno.Igro danas sa teemom, jax u laneu. Ajd dobro, mislim si,kad ono, lvl 2, opali mi 200 dmg sa leapom. I to još iskoči iz grmlja sve do stijena na suprotnoj strani lanea. Pa koji k mu je sa tim rangeom, prije nije bio takav.
Isto sa katarinom. Dođemo do lvl-a 10, a tih dvoje deala 800+ dmga sa jednim napadom (Shunpo/leap)
A ti sa Teemo skidas tenka na 18 lvlu u 10 sekundi =)= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Malady , Sword of the Divine , Wits end , Madreds i cepaj. Vjeruj mi svaku igram tako nema ko nepadne u 10 ili ispod sekundi. +10 score iznad dethova uvijek
Ma je, samo što je problem što me bilo ko iz protivničkog tima razvali za dvostruko manje, pošto su nafidani.
A dešava se i to. Pazi skime igraš ja zadnjih 200 odigranih partija ni 1 nisam oso solo q= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
probaj ranked, tamo ces ili dobit zelju za pobjec van il bit afk uz rizik reporta ( koji neznam dal uopce ista znaci) :D= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
mene su dosad valjda 100 puta reportali zbog vrijedanja maloumnih idiota.
jos me nije stigla kazna
trebali bi ti bannati profil iskreno.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Iiiiiiii Not Nice kaže stop.
Bek tu topik plz.
Neloše.
Zanimljiv champ. A su ljudi navalili na Maokaia sada dok je free, svaki match neko ga uzme prije mene <.<
Vama se necini da je Drvce pomalo op na early levelima. Danas 3 puta upadnem protiv drvca i xina u laneu sva 3 lost...
Jedan put sam igrao, išo sam na sapplinge, pa i nije neki ogroman dmg. Ne znam kak je ak ideš na druga dva.
Maokai je zgodan heroj. Na ranked imam 22 pobjede i 6 poraza sa njim. Aegis + njegov ulti su jako korisni timu.
Ali velika kolicina ownanja u zadnje vrime definitivno pripada Chogathu ... kako je ta beštija mocna :pray:
moze koja misao na jarvana? prema ovom spotlightu izgleda ko heroj za mene, mogal bi biti fun :P
Kako će ga Fidle dobro izmaltretirat :D
Njegov ulti može totalno sjebat vlastiti tim. Recimo baci ga na katu ili nunua i blokira pristup svojima da ih rješe. Maloprije sam ispušija partiju baš zbog idiota jarvana.
je ultati katu sa blinkom il nunua sa ulti.
pametno. al gledaj kada imas dobrog jarvana koji razdvoji neprijateljski tim i jos trapa 1 sa ulti. easy win...
ragnaroče.
neki fissure-like spell?
ako je, onda neznaju sta pricaju :(
fissure majka!
Jarvan ftw ! :) predobar champ