Kill the Queen!
Printable View
Kill the Queen!
Krvavi neredi u Londonu .
http://img4.imageshack.us/img4/7245/44171144.jpg
PJEVAČICA Rebecca Black, koja je javnosti postala poznata nakon što je snimila pjesmu "Friday", ove jeseni neće se petkom poslije nastave družiti sa svojim školskim prijateljima. Naime, nakon što su joj se djeca iz škole toliko rugala, mama ju je odlučila ispisati te održavati nastavu kod kuće.
"Dok bi prošla pored njih počeli bi nazalno pjevati moju pjesmu ili bi me ispitivali znam li koji je dan u tjednu", ispričala je 14-godišnjakinja svoje "traumatično" iskustvo s vršnjacima. Njena mama je u medijima izjavila kako će joj ona pomoći oko obrazovanja te da se fokusira na svoju karijeru.
Nisu kreativni :roll:
Da je u moju osnovnu išla vjerojatno bi do sad već počinila samoubojstvo.
A ne bi joj metnuo kitana? Cure treba kitat, a ne zezati.
Nisam govorio u svoje ime :)
I ovoj sigurno ne bi metnuo kitana ;)
svoju "karijeru"
karijera stvaranja loših pjesama?
Can't wait to see the rage. :)
... Ali i dalje mi ostavljaju dojam pizduna. :(
Reci šta hoćeš, ali dobra im je uvodna špica. :)= Citat =:
Izvorno postao Azer
Ovima anonymousima roditelji trebaju dat jednu jaku plesku pa da vide kada će sljedeći put ostati budni dulje od vremena pajkenja.
Momci se malo uživjeli u V for Vendetta i Stephena Hawkinga x)
Ajde mi sad reci kako misliš da su to neka djeca...= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Ako se može zaključiti po uhičenjima LulzSeca, onda da, to su djeca.
Po mentalnom statusu su Amerikanci, to jest djeca, da.= Citat =:
Izvorno postao Carp
mentalni status. (H)
A i da su djeca..pametniji su od vas ako ovako nesto mogu postignut.
...izvrtiti DDoS skriptu je pamet?
Da, rušenje društvenih mreža i slične pizdarije kad ti je dosadno su vrhunac pameti.
Informatički informiraniji? Da.= Citat =:
Izvorno postao Chappi
Pametniji? Teško.
@Boz
Pitaj 99 posto ljudi na netu sta je to pa me bas zanima koji ces odgovor dobit.Da,pamet je.Neznam,ako ti mislis da je to toliko lagano srusi ti nesto.Odnosno ovo sam htio reci..informaticki informiraniji...
Naravno da ne znam srušiti pošto vidiš, nisam toliko informatički informiran. Da sam i ja učio te stvari, mogao bih i ja to napraviti. Naravno, sama pomisao da trošim vrijedno vrijeme učeći kako buntovno rušiti tuđe stranice me odvraća od pojma pameti.
Rušio sam prije, to je a) stravično jednostavno i b) nije interesantno.
To kaj 99% ljudi ne kuži... Pa ono, 99% ljudi ne kuži statistiku, pa opet nije nešta komplicirano.
Ček, Chappi.
Ti zbilja misliš da je ddos dokaz neke pameti i informatičke pismenosti?
AHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH
ne, ček, nije mi dosta
AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA HAHHAAHHAhAHAHAHAHAHHAHAHAhAAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH AHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAhAHAHAHAHAHHA HAHAhAAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA HAHAHAHAHHAAHHAhAHAHAHAHAHHAHAHAhAAHAHAHAHHAHAHAHH AHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAhAHAHAH AHAHHAHAHAhAAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH AHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAhAHAHAHAHAHHAHAHAhAAHAHAHAHHA HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAh AHAHAHAHAHHAHAHAhAAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA HHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAhAHAHAHAHAHHAHAHAhAAHAH AHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHH AAHHAhAHAHAHAHAHHAHAHAhAAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHA HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAhAHAHAHAHAHHAHAHA hAAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA HAHAHHAAHHAhAHAHAHAHAHHAHAHAhAAHAHAHAHHAHAHAHHAHAH AHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAhAHAHAHAHAH HAHAHAhAAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHHAAHHAhAHAHAHAHAHHAHAHAhAAHAHAHAHHAHAHA HHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAhAHAH AHAHAHHAHAHAhAAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAH AHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAhAHAHAHAHAHHAHAHAhAAHAHAHAH HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHH AhAHAHAHAHAHHAHAHAhAAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA HAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAhAHAHAHAHAHHAHAHAhAAH AHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA HHAAHHAhAHAHAHAHAHHAHAHAhAAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAhAHAHAHAHAHHAHA HAhAAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA HAHAHAHHAAHHAhAHAHAHAHAHHAHAHAhAAHAHAHAHHAHAHAHHAH AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAhAHAHAHAH AHHAHAHAhA
Trebo si napisat "ne" na kraju, za slučaj da nije shvatio!
Isusbog, tu sramotu ja pohađam... No comment.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
pa ako su spojeni na net lagano im upadneš na to i popraviš si ocjene XD= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
S obzirom da sam osobno već imao posla sa programima Made by Ministarstvo bogbiznaočega RH, čisto sumnjam da će itko imati problema s takvim operacijama. No neću više ništa reći, neću ostavljati dokaze :D
O babe ti. :rotfl:= Citat =:
“Youngest Ever” 9-Year-Old Prostitute Recruits 20 Lolicon
Taiwan is aghast after learning of the ease with which its “youngest ever” prostitute, a 9-year-old girl, was able to recruit lolicon suitors looking for sexual services so she could afford $35 with which to buy cards.
The incident unfolded in Taiwan’s capital Taipei,when a local 9-year-old girl found herself in need of funds with which to buy game cards.
The girl apparently accessed the local equivalent of a deaikei site, announcing “I turned 9 this year!” and soon had 20 men expressing interest in her services, with the girl selecting a 16-year-old boy from their ranks.
She then invited the boy to her home and performed oral sex on him in front of her twin sister, in exchange for NT$1000 ($35).
Despite her apparently precocious antics, it seems she did not really know what she was doing – she later boasted of her success to her mother, saying “I got the card by kissing a boy on his wee-wee!”
Her horrified mother immediately reported this to police and soon the boy was in custody and the girl was receiving “guidance” from child protective services.
The mother was later quoted tearfully admitting that “I am a bad mother!”
ZAR TI NISMO ZABRANILI SANKAKU KOMPLEX???
Lol, bar se ne vidi ko ga prati.
Also, imam neki tjedni limit od Karatbaša. I to samo na linkove. ;D
Uf opet je poceo malim koracima da ubacuje to
http://i.imgur.com/iWHmV.jpg
dva rezultata, hm. ajde google ga je ovaj put spasio drugi put nece imati srece
bar ista sta u sebi sadrzi lolicon i ostale lolianime fraze ne upucuje na sankaku complex= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
To onaj sajt sa japanskim sisama?
Or did it:= Citat =:
Izvorno postao Kid A
http://i.imgur.com/2QFZJ.jpg
http://www.theatlanticwire.com/global/2 ... hed/41142/
Interesantno. :)
http://img41.imageshack.us/img41/9453/92628464.jpg
Medvjedi se uzgajaju oko 20 godina na farmama u Aziji, na kojima ih potom iskoriste za vađenje žuči i ubiju.
Medvjeđa žuč koristi se u tradicionalnoj kineskoj medicini za proizvodnju preparata kojima se smanjuje toplina tijela, liječi jetra i bolesti očiju.
Medvjedi na farmama se često pokušaju sami ubiti tako da si probiju želudac. Kako bi ih u tome spriječili radnici im oblače željezne prsluke.
Medvjedicu i mladunče držali su u tijesnim kavezima koji im ograničavaju kretanje, na farmi u udaljenom dijelu sjeverozapadne Kine, prenosi Daily Mail.
Jedan od svjedoka rekao je portalu Reminbao.com kako je medvjedica izbila vrata svog kaveza kada je čula da je njezin medvjedić u nevolji. Radnik mu je taman trebao staviti željezni prsluk. Medvjedica je potrčala svom mladunčetu i zagrlila ga. Nakon toga ga je zadavila, a zatim se i sama ubila.
Zaštitnici životinja protive se korištenju medvjeđe žuči i okreću se biljnim i sintetičkim alternativama. Više od 12.000 medvjeda svakodnevno pati u okrutnim uvjetima na farmama. Metode koje se koriste za vađenje žuči medvjedima nanose veliku bol i traumu.
Ne čujem aktiviste za krave.