Ovo je prvi spojler ikad na PCP forumu koji neću pročitati. :D
Printable View
Ovo je prvi spojler ikad na PCP forumu koji neću pročitati. :D
"Uzeti vremena i sagraditi ogromnu bazu pa razguziti čitavu mapu"= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Na easy igras?
Edit:eh,nisam citao dalje postove :P
Poslali mi paket iz BASE-a. Nakon neuspješne transakcije sa Game-om zbog PayPala ovo su napokon odlične vijesti! Me very happy! :D :D :D
kobasice na glavi xD
Ova debela ruka desno od ovog lika šta sjedi :pray:
Izgleda kao prijelom.
Šta je pas? Broodling? :rotfl:
Pseto je najjače :pray:
Yo yo yo! Skuži PETA-a aktiviste sad, da su barem zbilja došli na Launch Event i počeli prosvjedovati protiv nasilja nad Zerglinzima ... :rotfl:
PETA Advocates Human-Zerg Understanding, We Go On-Location For Frontline Marine Opinions
Ma odličan članak, obavezno pročitati do kraja...
Normalno kad ima 150kg :D Ludi cosplay lol= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
To Jay Wilson sjedi na stolcu.
Uzeo hots :D
Da mi još nisu ispiti naredne sedmice :(
Stalno igram, nemogu prestat.
= Citat =:
Izvorno postao Aral
nemoj fulat build sa Kerrigan :P
"Stalno igram"
>offline
O rly?
Kaj točno misliš pod time? :)
Da si lažitelj. :twisted:
build more pylons :twisted:
Koliko su OP jedinice u HoTS-u? (Singleplayer naravno) Jel Kerrigan rastura sve okolo ili su uspjeli nekakav pressing i na nju baciti isto kao i u WoL kampaniji.
http://www.pcgamer.com/2013/03/12/starc ... erpowered/
Joooj tko će dočekati da mi igra dođe...
Kerrigan Hope and Vengeance
A ono jaka je jer ima spellove dobre i ubojita je ako ju dobro koristis, ali ako ne pazis vecinom ti zagine prelako xD
Znaći nije tank-tip. :) Ma dobro, tako je i najbolje, ako je čuvaš ubijaš sve pred sobom, ako ne paziš ode sve začas. Mada ona ima respawn nekakav jelda?
da, respama se u vecini misija, jedino u onim misijama di ti u zadatku piše da nesmije umrijet, pretpostavljam da su to misije gdje ne gradiš bazu= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Ma ima respawn ali taj respawn traje relativno dugo (60 sec mislim) i ako ti umre vjerojatno si izgubio zato jer je potrebna velika sila da ju ubije (nije, ali neces ju valjda pustit da umre protiv 3 zealota i stalkera -.-) - znaci da ocito nemas dovoljno vojske ili neki drugi problem, mozda i imas ali dok se respawna vjerojatno ces izgubit ^^
Adele + SC2 = Win :D
dogurao do Very Hard težine :D sad tu treba opstat i puno puno vježbat ^^
Adele?
Kažu da se o glazbenim ukusima ne raspravlja, pa eto... suzdržavam se. :)
Heart of the Swarm review
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
kaj joj fali ? :P
Ma nisam skontao. Kontam nešto vezano za nju i SC :D
Kod mene je Paramore :P
Valjda sluša adele dok igra? :?
daaaaa
Ko pratio MLG? Life dobio. Vgg.
Upravo prešao kampanju, jako dobro. Odlična animacija na kraju, sad fino treba čekat finalni dio ove predivne igre. Niš, vraćam se terranima ispočetka pa još jednom zergove.
Igrajte MP neko :(
ja sam nakon izlaska WoL-a igrao dugo vremena MP i super je bio samo što mi je s vremenom postalo prestresno zbog tog natjecateljskog sustava pa sam odustao... ali mislim da bi mogao početi opet malo... ovaj put HoTS... :)
Happy B-Day Starcraft!
Fifteen Years in the Koprulu Sector
Igrao malo kampaniju.
Za sad je dobro, jedino mi je žao što mutacije zerga nisu ukomponirali zajedno sa misijama.
Ovako izgleda kao nekakv test projekt u labaratoriju.
Nije mi jasno zašto nisu stavili dodatni skin za Queen i Void Ray unite. To bi bilo mnogo bolje!
WARHOUND IS BACK! :pray:
haha
Je li iko igrao hots kampanju a da je unistio air unite u wol u predzadnjoj misiji , pitam se kakva je mutacija Nydus Worm worms nemogu niđe da nađem.
Igrao obe verzije misije. Nydusi su definitivno teži, pogotovo ako si još digneš difficulty za drugi prelazak. :)
Mora ti ta misija biti negdje ako si završio sa igrom, samo traži... ( i ono... pred kraj liste je, kako je ne možeš naći. :) )
Mislim nemogu je nači nigdje na irtenetu ,jedostavno morat ču odigrat na novo wol čim mognem pa nastavit hots na nju :D