Ako mu DA:O nije po volji, rado ću se mijenjati s njim za Fable :P
Printable View
Ako mu DA:O nije po volji, rado ću se mijenjati s njim za Fable :P
Kameleone, fakju. Sad idem instalirat Fable. Gad demit ju.
sad vam mogu objasnit kako sam dosao do besplatne igre. Mitom i korupcijom. Frend mi je narucivao hrpu originalki zato kaj njegovom starom treba za firmu, on prodaje igre. I nije bio u mogucnosti zvat tako da sam mogao samo ja, rekli su mi da salju besplatno jos 2 dvd-a i to sam im onda "ukrao" :D
hi-hi, bas sam gad.
he-he
hu-hu
ho ho.
Daj mi Dregon Ejđ.
Nisam htio postavljati novu temu pa vas pitam ovdje: gdje ima kupiti (orginal, naravno) ArmA2 kod nas, a da nije preko Steama.Algoritam nema, isto tako i Crovortex.
Unaprijed se zahvaljujem.
Tražim neku igru na foru kapitalizma, znači, ja imam nekakav početni kapital, i onda osnujem nekakvu tvrtku, upošljavam ljude, nabavljam materijale. Isključene igre: Capitalism, Guild 2.
Koja je ovo igra zapravo???? Ne sjećam se da sam probao ikad, naravno nije d3.
http://www.ocmodshop.com/images/events/ ... o_3_02.jpg
Čini mi se da je MMORPG neki, vjerovatno F2P...
MMO sigurno, ali koji! :D sad ću crknut dok ne nađem koji je. :(
Ajde ljudi, zar se nitko ne može sjetiti nijedne igre?= Citat =:
Izvorno postao keko
Tropico 3?= Citat =:
Izvorno postao keko
Interesantna igra skroz, previse je laka doduse...= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ali ne kontam taj Aspyr godinama koristi isti engine za igre omfg ...
Hm, mislim da se Tropico ipak ne može tako lako usporediti sa malo kompleksnijim naslovima kapitalističkih tajkunarija. No kad smo već kod toga, i ja bih zaigrao tako nešto. Čuo sam da se na Kapitalizmu 2 treniraju i profi ekonomisti, pa mi se ne čini baš kao opuštajuća i user friendly igra. Mišljenja?= Citat =:
Izvorno postao hvedran
Predlozite mi neku akcijsku igru, sa badass likovima i badass akcijom.
Nemora nuzno bit nova, iako je pozeljno no ravnajte se po mojoj konfi koja je nekad rulala :cry: :
Intel Core 2 Duo 6400 2.13GHz
RAM 2GB
GeForce 8500GT 512MB
Nisi puno dalje od moje, osim kaj ja imam AMD i 8800gts...i sve prokleto skoro danas igram na high na 1680x1050, nemoraš plakat ;) Inače, probaj Mercenaries 2 xD
Neznam kolko se 8800 moze mjerit s jadnom 8500 koju sam moro stavit nakon kaj mi je skurena 7900 :(
Frend mi prico da su Mercenaries 2 dobri, mozda probam
Sve što ti eventualno treba je malo bolja grafička, i možeš pokrenut šta god ti padne na pamet. Ne kužim kako ti to može bit preslaba konfa.
Prije nekog vremena je netko na ovom forumu pokazao jednu igru gdje vodite vlastitu firmu koja proizvodi video igre. Upošljavate programere i pratite želje kupaca, počinje negdje u 1980-oj pa na dalje. Sjećam se cijele igre osim imena.
GameBiz
Neznam koji je bio, mislim da je bio GameBiz 2, no nisam siguran.
Je, je, to je to, mnogo hvala.
Predobra "igra"... instaliram je upravo. Atari 2600 forever. :)
ahahahahahahahaha koi car. Kako je ovo dobro, lol.= Citat =:
Izvorno postao Nizzel
aj za da:o da mu se ne sviđa combat system(a nije ni igro da:o xd) al da se neko tuži na combat system u witcheru... :(
Jedva čekam treći nastavak.
Meni je jedino žao što uvijek ostanem bez love kad uđem u kasne devedesete.
Tražim igru na shemu Knights of Honor, Europa Universalis itd. Dakle, imate državu i mogućnost osvajanja svijeta. Dodatni bonus bi bio malo napredniji sustav diplomacije i sl.
Također, tražim i neki dobar RTS. Nije bitno vremensko razdoblje,samo izbacite aliene :)
DA definitivno
Fable je odlican ali prekratak
DA ti traje vise od 50 sati igre + nadolazeci DLCovi i ekspanzije
Također, premda mene ponekad kriza već pogodi na kraju '80-ih (PC se uplete u igru) kad igram na MEDIUM postavkama, obje težine. Previše porastu troškovi proizvodnje jedne igre i teško je pratiti nove tehnologije... u biti se treba oslanjati na franšize, tako sam ja barem preživljavao (ono, štancaj nastavke FF style).= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Trica bi trebala uskoro, šta ne? Piše tamo negdje rano u 2010... i u njoj dolazi stvarni preview igara. :)
Gledaj ovo, ja sam imao Diablo 9 Toooo jeee bioo raaaaaj, izlazio svake 2 godine novi Diablo! Hmmm, možda bi ja trebao preuzet upravu Blizzarda, da im pokažem neke stvari :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Jel zna ko koja je ovo igra?
http://i47.tinypic.com/2vbls80.jpg
Freedom Force
Odlican squad based RTS/RPG sa parodijom na super-hero stripove :pray:
Takodjer ima i nastavak: Freedom Force vs The Third Reich
Bullet i El Diablo. :pray:
ima li neka igra slicna doti(dobro,eto da mrvicu slici),da netreba download?
ako nema ima li neka koja se moze downloadat ali netreba warcraft...
a zašto da se ne tužim na sistem u witcheru ako mi se jebeno ne sviđa?= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Jel to zbog toga što nije button smasher?
ne znam, nisam igrao.
= Citat =:
Izvorno postao Teon
Morat cu odigrat taj nastavak... Kakav je uopce taj nastavak, čini mi se da i nije bio nešto zapažen???
Kako onda možeš kritizirat?= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
kad sam kritiziro?
[quote=baldrick_]a zašto da se ne tužim na sistem u witcheru ako mi se jebeno ne sviđa?[/quote:w2nvfug6]= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":w2nvfug6
= Citat =:
Izvorno postao K4ciga