Imam jedno pitanje šta se tiče lorea:zašto titani nisu pomogli rasama s Azerotha kad ih je napao burning legion?
Printable View
Imam jedno pitanje šta se tiče lorea:zašto titani nisu pomogli rasama s Azerotha kad ih je napao burning legion?
Titani su nakon završenog posla na Azerothu otišli uređivati bezbrojne druge svjetove...bezbroj svjetova je palo pred Burning Legionom...a Titani se brinu za nove svjetove i ostavljaju čuvare na njima (Dragon aspects na Azerothu)= Citat =:
Izvorno postao keko
Otkud vam ta priča i to? Iz knjiga ili?
pročitao nekoliko knjiga i hrpetinu tekstova na wowwikiju i službenim stranicama...warcraft lore pere ostale...mnogo...
Mislim da ipak ne pere TES lore... :)
podjednako su duboki...a to mi je jedino bitno...da ima masivan, mastan, debeo lore iza sebe...
e dal neko zna gdje mogu nabaviti gingerbread cookies i ice cold milk za djedaa mraza(great father winter).svugdje sam tražio al to jednostavno ne mogu nać
Koliko se ja sjećam to možeš kupiti u IFu odmah pored Djeda, mislim, nisam 100% siguran...
cookiese moras s cookingom napravit...
Ili kupit u AH,ako ti se neda zezat s kuhanjem.
tek sam počeo igrat,pa ne znam još ni pola toga.što je AH I IF
Auction House
Ironforge
e našo sam ice cold milk,ali nigdje nema tih cookiesa.
Trebas ih napravit, s 'cooking'-om. Ak ti se neda, kupi ih na Auction House-u.= Citat =:
Izvorno postao .:-:.
[quote=slanted_truth]Trebas ih napravit, s 'cooking'-om. Ak ti se neda, kupi ih na Auction House-u.[/quote:a2cey3r6]= Citat =:
Izvorno postao ".:-:.":a2cey3r6
na ah koštaju ko suho zlato
Ja platila 10 golda.. Evo ti linka na thottbotu, tu ti pisu sastojci i gdje kupit recept: http://thottbot.com/?i=19414
E molim pomoc, ipak sam na kraju kupio wow i jos malo pa cu ga instalirat. Al ono, ispricajte me ali totalni sam newb sto se tice wow. Rpg, naravno igram, jer mi je najdrazi zanr, ali nikad nisam igrao mmo.
koliko sam shvatio ovako na brzinu postoji pvp i pve. E sad, mene privlaci pvp, al koje su najbitnije razlike i kako utjece na igru ono sto izaberem. Jel mogu igrat pve a da bude i pvp.
Igrat cu s paladinom jer uvijek s njim igram rpg-ove.
Moze par rijeci o pvp i pve samo da znam sta da izaberem. Za pocetak bih htio igrat sam.
pve i pvp te nece brinuti do 80lvla, stoga lako zato, dotad ces znati dovoljno, malo prodji po forumu imas dovoljno tema o tome, a ono sto se tice igrat i pve i pvp mozes, al tesko je biti i visoko u pvp i u pve, vecinom se moras za jedno opredjeliti, a drugo ono pomalo, osim ako nisi nolifer koji moze 10-15 sati dnevno igrat bez problema.
i nema tu nekog izbora da te pita oces li ici pve ili pvp, kasnije kako ti se bude svidjalo, razlike, u pvp ubijas druge ljude :D u pve ti i 24 drugih ljudi ubijate bossove, sada sto ti je zanimljivije, pve je sigurno tezi, jer moras biti konstantan, dok se pvp vise svodi na stalno farmanje honora i arena bodova, a s vremenom dojdes i do velikih ratinga...
procitaj Kaciga guide za pocetnike... :D meni je pomogo :bravo:
eo ti link viewtopic.php?f=22&t=19446S"malo" ga treba updateat al sve glavno je ostalo isto
Tnx, a jel ima ikakav nacin da promijenim realm a da zadrzim lika? Cini mi se da mi je stavio tu opciju kad je ovaj moj bio pun.
Ima ta opcija, ali se masno plaća :P
20 eura kosta prebacivanje lika na drugi relam, ali ako nisi min 60lvl mislim da ti je to glupo, jer za dignit 60 ti treba 2 dana playeda tako ako si tek pocea igrat, pravi novog lika= Citat =:
Izvorno postao skuki
Koji europski server mi preporučujete? treba mi nešto gdje je omjer horde i alija onako taman, pola pola, ili da bar naginje tome.
Karazhan :)
provaj darksorrow= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Jedno pitanje u vezi lore-a:Zašto goblini i ogri nisu ostali u Hordi u Trećem ratu (WC3)?
neki su ostali u Hordi...u Dustwallowu postoji Hordina baza puna Stonemaul ogrea...što se tiče goblina, goblini su samo dali svoje usluge Hordi jer se činilo da nezaustavljiva Horda može smrviti Alijansu...međutim kad su zeleni Hulk wannabeji nastradali, goblini su povukli svoje usluge...sad opet nude svoje zepove članovima Horde...no kao rasa su bili i ostali neutralni
= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
ak se ja dobro sjećam,ogrovi su u prvom i drugom ratu bili robovi orka....
Nekima su se očito sviđale orkovske trebice (ili su se možda ogricama sviđali orkovski mužjaci), inače ne bi imali jednog od najkul likova, Rexxara :P
koji je dobar dmg meter,addon?