Ma meni je jebeno kad je noc. Da vidis kako zgrade lijepo svijetle kad letis helicem.
Btw. jesi upalio svjetla kod auta? :D
Printable View
Ma meni je jebeno kad je noc. Da vidis kako zgrade lijepo svijetle kad letis helicem.
Btw. jesi upalio svjetla kod auta? :D
Reanlo? :D= Citat =:
Izvorno postao -AlanFord-
Kad padne noć pa se mogu upalit kratka i duga svijetla! Čovječe kako realno!!! Pa i ne baš, to je zapravo previše sitnih detalja za igru.
šališ se :D :oops:= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Ma koga uopće briga za to jesu li upaljena duga ili kratka svijetla u igri poput GTA? Ma koga uopće briga jesu li svijetla uopće upaljena u igri poput GTA.= Citat =:
Izvorno postao borlic5
http://www.imagesforme.com/out.php/i..._iconpray2.gif= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
istina al ja se volim provozat off road a toga tu bas i nema :(
jel ima za skinuti nekakav radar za one ptice? Lijepo sam si skinuo mapu, poceo ubijat golubove i brojati.Nesto sam na kraju zeznuo.Na svojoj mapi imam zapisano da sam sve ubio, a u igri su zapravo ostala jos 2.
WTFD 8)
nisam ušo još u treći grad najviše jer mi se neda prelazit .. al sam skužio totalnu glupost koju su napravili..
uzmem motor odem u treći grad pojavi mi se 6 zvjezdica love me nekih 10min nakon čega im uspjevam pobjeć iz one crvene zone na mapi .. tj još uvjek budem u trećem gradu , zvjezdice nestanu i nakon 5 sekundi opet se iz ničega pojave .. stim da me nitko nije vidio ?*? :thumbs1:
to je tak uvjek bilo u gta.... nebres na novi otok/dio grada ako ga prije ne otkljucas...
al na prijasnjim nastavcima si upiso šifru da te ne love i nisu te lovili dok je nisi ispiso tu je drukčije ..= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Ovdje je druđačije jer bi u prošlim nastavcima bilo nemoguće pobjeć od 6 zvjezdica, jer su ti uvijek za repom.
pravil se bum da ovoSnisam procital= Citat =:
Izvorno postao borlic5
Cek malo @Doggy kaj nisu to Rockstarovci napisali te kodove? Jos ces mi rec da i Spark IV ne smijem stavit.= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Dobro nebum stavljal link dok ne vidim jel smijem il ne.
Ako je netko upoznat sa tim programom jel mi moze rec kako se ukljucije. Nasao sam popis od 100 golubova i ova dva koja mi fale su zicer među tih 100.
Uglavnom napravio sam sve kako pise i svejednio mi nece prikazati golubove. (igrao sam od pocetka i opet mi nije htio prikazati golubove)
neznam za cheat-ove, al ja to ne koristim, i svakoga ko ih koristi smatram pi*kicom, bil oda ih koristi za zabavu, ili lakse prelazenje igre...
Kad bi GTA IV bio namijenjen za igranje s šiframa, onda bi ih dobio u priručniku odmah. Šifre su za zajebanciju jednom kad prođeš cijelu igru ili nemaš šta pametnije radit. Glupo je prelaziti sa šiframa.
Kada bi neki casual gamer relazio prošle nastavke sa šiframa to bi tako-tako shvatio, ali GTA IV koje je toliko lagan prelazit sa šiframa je apsurdno.
Evo sad sam opet procitao pravila, mislio sam da se cheatanje u igrama odnosi na SP a zapravo se odnosi na MP.
My bad. :D
Pretpostavljam da nitko nije koristio Spark IV? Dammit! :-x
Sto se cheatanja tice u gta slazem se s vama. Ja ih isto koristim tek kada predem igru za zezanciju. Iako ih u cetvorci ne koristim jer vise nemaju dobre sifre.
U GTA III najbolja sifra je bila "nobody likes me" u kombinaciji sa sifrom "weapons for all" I sva ekipa dobije oruzja i pocne pucati po tebi.
Pa da vidis kad ti bakica izvadi flame thrower i pocne przit okolo. :D Da mi je vidjet tko ce sad opljackat bakicu,a? :D :D
khm khm... o cem ti? :)= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Pa samo to sam i radio :pray: :D
Samo se zavuces u neki prolaz, kupis puno municije, i resetas po njima dok nedođe do 6 zvjezdica. Onda samo ozletiz is "bukse" i uletis u neki tenk i samo se vozas po gradu i skupljas one zvjezdice. :roll:
u ovom naslovu nema tenkova , s time je ta opcija iskljucena= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
:pray: Odakle tebi tenk isperd policijske stanice? :D= Citat =:
Izvorno postao uberfreak
Pa kad nakupis 6 starsica pocne te vijat i vojska a oni dolaze sa tenkovima...
ocito mislite na prijasnje nastavke, jer u gtaIV nema ni vojske ni tenkova... a glavna faca si u gradu ako dobijes FIB-ef buffalo... bez cheat-ova, da se razmemo...
Izašao je treći (1.0.3.0) patch za gta 4:
-popravljeno dosta bugova
-dodatna optimizacija
-sada možete mijenjati kontrole
-dodane su "off" opcije za shadows i reflections
Čitam malo po ostalim forumima , neki su dobili fps boost od 10-20 fps.
Javim dojmove i sam kada isprobam , skidam trenutno.
Dobar je ovaj GTA IV, samo malo previše hardwarski zahtjevan!
...a mozete ga skinnuti OVDJE= Citat =:
Izvorno postao vex
A popravljeno je:
= Citat =:
SVersion 1.0.3.0 - March 19, 2009
GRAPHICS:
* Interior Lights for ATI 1900 series cards:
o All light sources appear for users with 1900 series ATI cards. (ie. Pool Mini Game)
o ALT-TAB fixed
* Graphics Settings:
o Added menu option " OFF " for Reflection quality
o Added menu option " OFF " for Shadow quality
PERFORMANCE:
* Physics optimizations to improve situations with heavy physics calculations (ie. 32 player races)
* Graphical Performance Optimizations
MULTIPLAYER:
* NAT Type detection
o Detect if user has a " strict " NAT and displays message for user
* Voice chat is received even if your microphone is turned off
CONTROLS:
* Keyboard / Mouse
o Remapping restrictions removed
o Allow Enter, Backspace, and Arrow keys to be remapped by user
o Allow multiple mouse buttons to be mapped
* Enable/Disable DirectInput in Menu
o Users can now activate/deactivate Direct Input devices from "Controls" menu.
o If commandline "-usedirectinput" is active, it will override pause menu setting.
* Use 2 direct input devices simultaneously (ie. Wheel and Gamepad)
o Users can now use 2 different controllers at once, including 1 XInput and 1 Direct Input device.
* Added more Direct Input / XInput device support
o Saitek P380/P480/P580/P990
o Saitek PS1000/PS2700/P3200/P3600
o Gravis Eliminator Shock gamepad
SECURITY:
* Detect modified files and prevent users from entering multiplayer if found
o Game will prompt with a message after blocking user with modified data files from entering multiplayer
o Should prevent multiplayer access from cell phone and GFWL join in progress
VIDEO EDITOR:
* Scroll Bar improved response
o Tweaked to respond better to keyboard inputs
* Sped up load times for users with many clips
TITLE UPDATE 2 FIXES:
* Return of Hot Dog Stands and other props
o Missing hot dog vendors, fences, gates, pylons should be present throughout the world.
* Scrolling signboards
o Activate missing scrolling signboard text (ie. highway signs, Star Junction, Clock Tower Sign)
* ALT-TAB pauses game during cutscenes
o Cutscenes should now pause and resume correctly after an ALT-TAB task switch. Audio remains in sync.
GENERAL ADDITIONS / FIXES:
* Mismatched MODO/Perseus Clothing
o Fixed a bug when Niko mixes clothing from Perseus and Modo
* 360 Controller Texture
o Controller image should be visible in Controller Configuration screen
Ako imate nvidia grafu , obavezno instalirajte drivere 180.84 beta , napravljene za gta 4:
http://www.nzone.com/object/nzone_gtaiv_downloads.html
Malo sam se igrao s onim benchmarkom i frapsom i došao sam do rezultata:
64bit vista+ najnoviji driveri uz moje postavke = min fps 25 , max 52 , avg 33
32bit xp + gta 4 driveri uz moje postavke = min 35 fps , max 75 , avg 49
:)
Taman instalirao igru.
Podobro zastajkuje.
Instalirat ću ove drivere koje je vex naveo.
Valjda će pomoći.
Nisam još igrao igru. Samo sam upalio da vidim kako ide.
Nadam se da će me zadovoljiti. :)
Svakako instaliraj patch 3 , i isključi clip capture u opcijama.
Upravo se naganjam sa policijom iz zajebancije. :D Malo mi nedostaju oni siljci koje su znali postavljati kod SA. Ovdje bi bilo fora da ti postave siljke, ali samo na mostu. Da se ne pokvari balans igre.
Hvala na savjetu. :D= Citat =:
Izvorno postao vex
Instalirat ću, pa će valjda brže ići.