҉Počeo sam sad malo slušat Lord Weird Slough Feg, al ne sviđa mi se previše...
Printable View
҉Počeo sam sad malo slušat Lord Weird Slough Feg, al ne sviđa mi se previše...
ja sam jucer u zg naletio na DIO - Dream evil(1987) odma sam ga kupio bez razmišljanja..album je odlican
Ja naletio na Heaven & Hell - Live from Radio City Music Hall limited edition i kupio : ))
Tek sam danas sazno da je jučer bio Helloween u Beogradu.
hehe i toga ima svugdi al to vec imam :D= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
Počeo slušat In Flames, odlični su! Naj pjesme : Trigger, Cloud Connected. :pray:
naravno da su odlični...
Poslušaj Dead Eternity,Strong & Smart,Jotun,Embody The Invisible,Artifacts of the black rain itd itd
neznam, al meni In Flamesi ne pasu uopce.
Nego, moze koja preporuka za Sepulturu? Imam Dante XXI i gg su mi.
ja sam od in flamsa čuo sam come clarity koja mi je odlična pjesma, boli me kurac šta fanovi seru ali meni je ta pjesma gg
sepultura...to je već komplicirano...
...ali moji osobni favoriti su Bloody Roots,Choke,ugl. starije stvari iako ni novije nisu loše :wink:
albumi arise, chaos ad, i roots= Citat =:
Izvorno postao Maloki
+Schizophrenia - Roots :) meni je jedina dobra stvar s rootsa-roots bloody roots.al Dante XXI je super album nakon par katastrofalnih albuma.convinced in life ftw= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
ma kakav metal,samo punk odnosno oi! punk
ako ti se ne sviđa metal lagano odjebi od ove teme :wink:
Mi ne kenjamo po punku pa nemoj ti kenjat po metalu :wink:
meni children of bodom sakaju kok uveliku, jednostavno ih nemrem slusat...
imal ko link za download iced earth - dracula pjesmu trazim vec 3 dana pls?
Sori gospodine veliki armada huligane iz opatije, my humble apologies...= Citat =:
Izvorno postao borlic5
morgoth jesi bio na blazeu i kako je bilo ? ^^
sta nije blaze odgođen bio?= Citat =:
Izvorno postao -.-
ja mislim da sam nes cital da se onaj gitarist razbolio pa da je odgođeno..hm možda sam u krivu a možda i ne :D
odgođen je blaze, jer je dobio termin za snimanje u studiju :(
evo za bodom fanove,friška snimka iz studia
pczpY6Z7qWM
pogledo sam sinoc "Metal: A headbangers journey" i bas je gg film, preporuka svima koji jos nisu pogledali :)
Evo, želio bih malo rasprave na album Satyricona Nemesis Devina...
Uglavnom, svi koji su gaslušali, molim par komentara, ja sam ga upravo nabavio, zajedno sa videom Mother North(necenzurirana verzija).
Meni je album odličan, sve skladbe, no smatram da ima puno boljih black metal albuma (De Mysteriis Dom Sathanas...)
Uvjeren sam da je glavni adut ovog albuma Mother North, koju neki smatraju himnom black metala, kao i spot, koji je preje*en...
vaša mišljenja molim
:wink:
Slusam sve od metala osim Nu metala.
slusam i blues, soul, klasicni folk, sjevernjacki folk, goth, gothic,doom, progressive, rock..etc...
smjesno mi je kad pocne tema o metalu i onda se odmah spominje bruce. :D
meni maideni nisu bili nisht posebno nikad, ponavljaju se previshe u pjesmama a bass ima jednolican ritam, tojest kao da stalno svira jedno te isto samo promjeni pokoju notu.
bolji mi je grave digger ili manowar od njih.
Sto se tice black metala jako ga volim posto sjevernjacki folk se najcesce izvodi uz black metal blastove i teske riffove.
a ovo je nakon 10 godina slusanja uglavnom metala izaslo kroz mene...
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =160192065
mjuza je radjena u FL Studiu.
svirano na tipkovnici.
dobar bend al kao sto si i rekao ima bar 20-tak boljih. 8)= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
da, slažem se, ovo jest njihov najpoznatiji album, prvenstveno radi Mother North, koja je po meni stvarno uhvatila samo srž black metala onog vremena.= Citat =:
Izvorno postao Barathrum
Sjećam se da sam čitao na nekom blogu povijest black metala i lik ga je stvarno dobro opisao, i spomenuo je sve važne stvari oko čega se on vrtio;
...magija, šume, stari običaji, narodi prije kršćanstva, sve što je bilo zaboravljeno...
Ipak, s vremenom, izvorni black metal je odumro, i nema puno dobrih bendova. Kao iznimku ću spomenuti Behemoth, no o njemu drugdje.
Sada je magija opet zaboravljena, a cijeli black metal se vrti oko nekro đira, kostiju, krvi, glavna stvar je da napišeš par pjesama gdje spominješ sotonu i žrtvovanja, napraviš logo s obrnutim križem, i pokušaš nekog uvjeriti da ti sviraš black metal. Da, sviraš falši black metal.
Meni je Satyricon prije ove novije faze bio jedan od najboljih black metal bendova, no sad se opasno dvoumim. Hebote, kad tad ću preslušati sve Mayhemove, Darkthroneove,Immortalove albume, a što onda?
wtf ovo za mejdene što si napisao,kao prvo ne ponavljauju se,uvijek ima dobrih noviteta
što se tiče bassa također nije istina,a steve je jedan od najboljih bassista...
sry, za koga si ovo napisao...= Citat =:
Izvorno postao Jerry
imam osjećaj da je za mene, jer sjećam se da sam rekao da se ponavljaju, i to neću povući, ali ne sjećam se išta rekao o Steveu
:?
za barathruma :)
Od metala preferiram samo Hammerfall, a to je power metal ne?
Brzina glazbe je stvano vrhunska :pray:
To ću ja turit u uši kada budem trčao 100 metara :killyou:
od power metala stavi u uši Dragonforce= Citat =:
Izvorno postao Ni6hTyX