ako je tako, onda imaš 16% manji lifesteal...
pa sad ti procjeni jel se isplati
Printable View
ako je tako, onda imaš 16% manji lifesteal...
pa sad ti procjeni jel se isplati
sny+satanic/neki drugi orb ne rade (samo lifesteal+mjollnir provjereno rade i satanic+eos na range herojima). ovo ostali nebi trebalo bas raditi...
Ne, za HoD+maim sam stoposto siguran, imali smo ja i frend tu rapravu prije par tjedana, pa sam testirao u SP-u...BTW odite na DotAWiki na dotaallstars.com pa pogledajte tamo pod orb effects= Citat =:
Izvorno postao Frky
A ako je HoD onda su vjerojatno i ostali non aura lajfstilovi
Jel mi moze ko preporucit neke dobre iteme za kunkku.Mod ap,a igra se 5v5.
je preferiram s&y i koji basher ako skupiš tolko, neloše mu stoji i rad. definitivno ga je loše tenkat ili pretvarat u neki dps. ali ako se ukaže neka prilika ( ako se fidaš ) radije ajde u dps ( tipa MKB ili sl). inače kunnka je /early/mid game heroj, izbjegavaj late game= Citat =:
Izvorno postao CrIsIs FuN
niti jedan orb effect ne stacka se sa drugim!!! to je kao dobar dan, znači grdno si se prevario šta se tiče lifesteala i mjollnira. i ak oniste znali: svi spellovi left click to autocast su takojder orb effecti koji overvived ostale orb effecte= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
jel ti znas koji je orb od mjollnira? to ti je chain ligh. ofc da na to ne radi lifesteal, koji b kurac ukrao sa fcking spellom, a dok ti se to ne okine lifesteal radi. inace neko je postao onu sexy tablicu sa orbovima pa lijepo mozes vidjeti sta radi sa cime
http://www.imagesforme.com/out.php/i213888_DotaOrbs.png
nestacka se u trenutku kada mjollnir casta chain lighting, bez lightinga se stacka itekako x)= Citat =:
Izvorno postao Kratos
right click to autocast*** xd, mislim da ovdje svi znaju da se to ne stacka, mozda jesmo interni nabovi (kako je sys rekao prije) ali tolko napovi nismo
hvala kratosu za iteme samo mi jos preporucite nekog range DPS heroja za 2v2 i jednog melee tanker heroja za 2v2.
jedino je frky napisao nesto pametno na ovoj stranici, nhf... :wink:
huskar je dosta dobar 2v2, samo mu moraš uzet avatar ako ima disableova,= Citat =:
Izvorno postao CrIsIs FuN
2v2 tenk -centauren, tidehunter
burned ur self?= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
haha= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
noob_dancer
:D
:friends:= Citat =:
a ajde onda avg, vaša n00bishnosti, objasnite nam kako to funkcionira kada se kombinira sange (&yasha) sa, primjerice, helm of dominatorom?
tvrdis da maim ne radi, ili mozda pak lifesteal?
u oba slucaja bi pogrijesio, nhf... xD
na onoj tablici piše da lifesteal overrida maim
upravo testirao sny i satanic na centauru u sp. dok sam imao satanic maim se nije nitijednom okinuo no kad sam dropao satanic maim se zacas okinuo i slowao creepa (igrao sam sp)
ocito nisi skuzio sta sam mislio pa cu ti objasnit= Citat =:
ti si napiso da je frky jedino nesto pametno napiso na toj stranici a i ti si na toj str napiso nesto sto cini tebe glupim debilnim retardiranim itd nhf ofc ^^
moze preporuka u vezi itema za litcha ? ili barem stranica gdje to pise.
Razor?:D
Ili troll?
@ponco- Možeš napravit aghanim, refresher i dagon. Ili možeš bit neki disejbler, pa uzet npr shivu, guinsoo itd. Sve u svemu, aghanim bi trebao kupit kako god igraš. Naravno, podrazumijeva se PT ili BoT te osnovni itemi na pocetku (tangos i ostalo)
razor je vise noob friendly, no nema bas nesto puno noob-friendly agi heroja (imo reko bi da je trax tamo)
Hvala mucho= Citat =:
Izvorno postao hacker
Meka za licha mby?
evo vam jedan clan war room game (gg-client)... ja sam axe bio, i zavrsio sam sa BoTom, HoTom, assultom, vanguardom i reaverom...
inace AVGn00b=avgstar (ovdje na forumu)... :)
jea right...= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
god damn, ja sam gore napiso post al nisam link stavio... :rotfl:
ne da mi se sad opet..
nova dota tu :P malo promjenili sd i item drop
igrali mi 3x3 priv ja mag onda ona nova runnerica i slayerica noobek :P mi ih pwnali kasnije uglavnom :P ja 11:1 imao Pt (sve do kraja onda iz zajebancije uze umjesto toga relic) relic demon bfury satanic i assault :P pwn protiv rikija(pro) lancer(pro) technies (semipro) ulgavnom moj cleave iluzijice dolje i ulti = gg samo mi je runnerica nosila wardove :P
evo sad sam opet krenuo dotu igrat... pa isuse sad je i gore neg prije... game završi do 10. minute tak da dvojica livaju, u 20. liva još jedan, a preostala dvojica se smiluju i igraju do kraja, na kraju jedan lik liva, preostali dobije xp...
btw koja je najbolja reza za 19" widescreen? ja sam na 1280x900 i neš trenutno...