Imam retail verziju (karta omnomnom), aktivirao preko Steama i sad čekam već sat vremena da se ... nešto... dogodi, da mogu zaigrati :(= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Printable View
Imam retail verziju (karta omnomnom), aktivirao preko Steama i sad čekam već sat vremena da se ... nešto... dogodi, da mogu zaigrati :(= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Što nisi ti uz'o retail DVD verziju?= Citat =:
Izvorno postao Aerial
mene isto ceka retail u sophoslaba, sva sreca pa sam igru sinoc hmmmm posudio, pa ju mogu igrat dok cekam 'to nesto' na steamu...
Yep, u redu je, evo ga, krenula normalna instalacija...
Problem bio u tome što je kod kreiranja accounta automatski pretpostavilo da imam steam verziju. Sad sam morao uninstall igru i onda opet install s DVD-a nakon što je account bio sređen.
odsad samo zmajeve :P= Citat =:
Izvorno postao Akul
Btw ova (fizička) karta u retail verziji je predobra :D
Ovo ide na zid negdje :D
Kad te zvao tip jutros? Mene u 9 i 30 :D= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Oko 11 sati, bio sam u busu...
Ok, opet problem s instalacijom, nema ništa na kompu, pretpostavlja steam per se.
New Vegas sindrom.
Sigh, ok.. ne mogu vjerovati da moram u jebeni google upisivati "how to install skyrim" za boga miloga.
Samo mi nije jasno zašto steam skida igru kad sam lijepo kupio DVD? Instalacija je fakat žešča retardacija.
(Ovakav način instalacije za modove sigurno neće biti dobar...)
Ako ja ovakvo nešto moram forsirati onda fakat.. ionako mi je 90% sada, budem ga pustio da ga skine...= Citat =:
This is how youSforceSSteam to install from the DVD......
A eto, čini se da je to defaultna radnja...
http://www.thenexusforums.com/index....-from-the-dvd/
Ovdje je neki guide kako direktno s dvd-a povući fileove.
Ja sam instalirao fajlove s dvda, a sad iskreno nemam pojma koji vrag se događa. Na steamu piše da se updatea s jednim remaining timeom, na updateu od igre piše nešto posve drugo... O_o
Isprobao sam ovo i pomaže, tak da si to podesi!= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Znači Control Panel - Sound - desni klik na zvučnike i properties - Advanced - 16bit 44100Hz (CD Quality). Više nema nikakvog krčanja i sada je sve super. Prema onom siteu koji sam linkao, masa problema dolazi upravo zbog zvukova, tak da je svima najbolje ovako podesiti!= Citat =:
f you experiencing crackling voicesSof NPC character, which don’t make any sense, it’s a sound issue. You can fix it by setting your sound format toS16 bit, 44100hz.
Nego evo par dojmova, za sada :D
+ atmosfera mi je za sada pre sexy, ubio sam lisicu, vidio losose kako iskaču iz rijeke čiji su slapići i tok orgazmatični, djeca se igraju, pas, kokoš, los (ili jelen) u divljini... za sada vrvi životom, nadam se da će tako i ostati
+ grafika je vrlo dobra, mada ima loših textura, loših prijelaza iz materijala u materijal (npr. zidovi/prozor)
+ VA je začudo sasvim dobar i raznolik, lol, dok ne uđem dublje u igru pa skužim koliko se ponavlja xD
+ optimizacija (sve ultra osim AA i igra leti)
+/- sijene... sjene objekata i svijeta su odlične, ali likova i sličnih dinamičnih objekata su strašno loše
- UI, jebo konj oko onome tko je uspio napraviti lošiji UI od onoga u Oblivionu :| DarNified, di si macane, jedva čekam tvoj mod :cry:
- mapa... ona u Oblivionu (+ Elven Redux mod) mi je bila pre savršena, ova mi ništa ne valja
- bindanje kontrola je u qurcu, zapravo čitav keyba + miš je u qurcu... poludio sam dok sam kreirao lika, čim mu okreneš facu, više nemreš micati kontrole dok ne uđeš u neki drugi izbornik i vratiš se u prvi, xD
- inventory je smeće
- animacije... hahaha, kad vidim zmaja da skreće pod 90+ stupnjeva, jednostavno umrem xD
- melee borba... no to ćemo vidjeti kako skill napreduje!?
NAPOKON se sinkronizirao update... 5 min remaining xD
:rotfl: :rotfl:
Sad sam ušao u bleak falls barrow, i nema mi ove izmaglice na svijetlijim dijelovima, kao na ovom videu:
jwcQ_KyUwZc
Inače stavio sam settingse na high, čak sam si i 2x aa ostavio, i igra se ponaša skroz normalno (hd 3870, dual core @2.66ghz, 4gb rama). Jedino kaj nisam dirao su sjene koje su mi na low ili medium, ne znam sad... da nije do toga?
BTW, kako equipam spell na desnu ruku?
@ bartuc - imam winxp, mislim da tu nema opcije podešavanja frekvencije zvuka...
Baš i ja gledam, prilično je dobro optimizirano.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Auto detect mi je postavio na high details, mada mislim da ću morati nešto srezati niže jer imam problema iz first person viewa (kretanje se doima trzavo u 1 personu, ali ne i u 3rd.. čudno).
Antialiasing je moguće problem, vidim nekakve gole pixele po rubovima predmeta i oružja.. O_o
EDIT:
yep, AA je problem... isključio sam ga i sad sve radi supach.
I da, sjene su malo u ku*cu, istina... nekako su mrljaste i lome se :/
@Outmind: Da probaš desni klik na spell u meniju? Mislim da na kontroleru treba stisnut RB da ti stavi u desnu ruku.
Probao sam, ne radi. Doduše ja sam si izmijenio kontrole, pa mi je lmb lijeva ruka a a rmb desna, nekako mi je prirodnijie tako. No stisnuo ja lijevi ili desni gumb, isto mi je, stavlja mi spell u lijevu ruku.
SUP NIGGAZ ?
Kupio sam, idem sada instalirati. :D
Mora biti, isto odi u Control Panel i sad se ne sjećam dalje pošto ga nisam koristio milijun i šesto godina :D Ali ziher ima Sound ili Audio Devices i tamo malo skači po tabovima. Ili ako imaš software od zvučne, vidi tamo se isto ziher da podesiti.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Inače, dojmovi...
Bow & Arrow je BRUTALAN :pray: Malo sam gledao i archery drvo, pre savršeno će biti do kraja. Upareno sa Sneak, niti mi ne treba Dual Wield :D Jedino su mi Illusion i Alteration, koje sam mislio koristiti, nekako za qurac!? Inače mi se sviđa ovaj Perk sistem, puno bolje nego Oblivion i Morrowind.
Za sada sam generalno zadovoljan, uz sve mane mi je bolji od Obliviona, i to dosta bolji. Svijet mi se full sviđa, baš je nekako... čaroban, a atmosfera mi je za sada odlična. Snježne oluje su pre savršene, one izmaglice na planinama također... baš je eye candy igra :D
u ovo cu utrosit minimalno 500h, igra je savrsenstvo osim pokoje sitnice koja mi uopce ne smeta toliko
Da, snijeg je super, ta atmosfera i to sve. Nevjerojatno je al tako sam se naviknuo na inventory i menije, sve se radi sa W,A,S,D, letim i snalazim se bolje u tome nego u neznam kakvom drugom inventoryu. Uzeo sam si Elfa, rokam sa magijama okolo.
Naviknes se, ali je i dalje glupo. Pogotovo sto nemas bindanja magija i itema na brojeve, tak da je muka vaditi drugi set oruzja.
Došo do Riverwooda i onak... wow :D
Detalji su odlični. Jedno selo nikad nije ovako dobro izgledalo u igri. Elf cijepa drva i nosi ih na obradu, žena hvata kokoš po ulici, dimi se iz obližnje krčme, nad selom ogromna planina... aaaaa, ffs, stojim i gledam što ću, gdje ću :D
Stavi lonac krcmaru na glavu i ubi mu ženu :)
a neeee, baš su mi simpa :D
Btw, OPET wood elf nešto mulja. Jel to već tradicija postala da neki wood elf mulja stvari u prvom naselju na koje naletiš? :D
Istina, al kad onak moram stisnut Q, pa odabrat kaj hoću i tak to, imam osjećaj ko da se moram potrudit da to napravim, kao da nije sve jednostavno da stisnem gumb i gotovo. Glupo je al ne pada mi teško :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
A koja glupost, igrao sam jedno dobrih pol sata sa Elfom i onda sam skužio da mu nisam odabrao facu...i krenuo sve ispočetka xD
Jel zna ko kako da isključim onaj compass gore, jerbo mi je neki zbuggiran i vidim plavi pravokutnik s ikonama shrinova,fortova i tih stvari ?
Bad news: U igri postoji Nirnroot.
Good news: Nirnroot se vidi i čuje.
Čekaj da obaviš prvi quest za krčmare, koji "dungeon" :pray: Fakat je dobro dizaniran.= Citat =:
Izvorno postao Aerial