:((((((((((((((((((((((
Printable View
:((((((((((((((((((((((
Ma jel. Onda bi igrao i neki Solitaire Online MMO da možeš samo zbog ekipe?= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Mislim, i ja sam igrao neki glupi MMORPG samo zbog guilda, ali sad govorit da je igra mrtva zato što neki ljudi nastavljaju i prebacuju se na druge igre je bezveze. I dalje dolaze novi.
I to za nostalgiju. Kao, prije je TF2 bio bolji. Možda jest kad je to sve bilo "zatvorenije", ali sama igra je bila katastrofalno ograničena s nula ili gotovo nula unlockova. A kape su tu radi ugođaja. Kad vidim neku blesavu kapu onda mi je to super za sami doživljaj - da su svi isti bilo bi dosadno. Samo što je to preraslo u čitavu novu ekonomiju, ali eto, 100% je opcionalno.
Saigns i nighteam su najveće smeće ikad. Prvo sam se čudio zašto Pyroi lete uokolo kad sam bio njub, onda shvatiš da postoje premiumi. Najdraže mi je prizor kad netko piše !premium na Valve serverima. No instawin :)
Krivim kroatija.
Budu botovi sam imaju lažirani ping al vidiš po ponašanju, čak znaju i krasti nickove/avatare sa Steama.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Ne igram neko vrijeme pa ne znam je'l još postoje, al potraži hampshire heavies, lethal zone pa čak i reddit servere. Tamo je obično bilo ljudi i skill je bio iznadprosječan + obično bi bilo komunikacije
Ak ti je kraoti rekao da su ono najbolji serveri, vrhunski te strolao :D
Ne sjećam se više, ali mislim da su on i dania igrali na tim serverima pa bi uvijek uletio kao poket medik.
Reddit je bio prazan skoro uvijek. Mislim da je bio i neki Rocket Blast, ali ne sjećam se, igrao sam prije par mjeseci.
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Dobro je, nisam bio siguran jel podprcavaš il ne, sad znam.
Reddit je uvijek pun. I onaj UK:CS. Nikad ni ne stignem igrat tu :(
Normalno da je pun kad je ljeto. Na UKCS su ljudi običavali dolazit oko podneva, igrao sam stalno tamo.
Oće se neko duelat u Jedi Academy, igram malo opet.
Da.
:pray: na Lotus i Skial. Lol. I ogromni lol na to da je tf mrtav. Baš ste me nasmijali fino sad.
Probajte Lethal zone, Kritzkast, UKCS, German headquarters pa čak i Danish TF Center. Svaki od njih ima jedno 5 dedicated servera i nijedan nije prazan.
Hoćemo igrat nešto? TF, Warsow, bilo što?
DOTO
Stvarno bi trebali stack napravit :(
Doto? dafuck
Bolje organizirat turnir tu na forumu 1v1 , ulog 1 common.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Ako je to Dota, nema teoretske šanse
Ja imam samo Unusual Drodoa za ulog, jbg sta cemo sad= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Posudit cu ti jedan common.
Also drodo <3 davno sam ga htio kupit ,dok jos nije bio skup ko zlato.
I ja sam za wsw ako nas se skupi.
doto
doto when?
doto today
svaki dan
today
everyday
ez game
ez life
ajmo igrat
ne znam jel' mi treba bit drago što sam pitala pa će se igrat' nešt ili žao zbog tog šta će se igrat :D
Ajmo rađe Civ V pa da nam partija traje 100 sati.
Ja sam neironično za
Daj stim= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
njabe http://i.imgur.com/qOXQvhK.png= Citat =:
Izvorno postao Dania