Izvorno postao TeraBajt
ne shvacas.
govorim o prirodnom "đ" za nesto. Tvoji se interesi razlikuju od mojih sto je nusprodukt tvojih prirodnih sposobnosti. figurativno, ti imas uho za muziku dok ja recimo crtam na nivou nekoga iz primjenjene. ti sigurno nisi kao klinac sjedio pokraj zvucnika i pamtio tonove dok ja nisam crto crtane sa kasicom da si to uspio uvjezbat, jednostavno imas to u sebi. Ti ces brze skidat stvari sluhom, ja cu lakse savladavati proporcije. kontas? talent je jednostavno prirodno urodjen "trademark" kojeg nosimo, neki vise, neki manje, a vecina nas niti ne iskoristava svoje talente kako treba.
tehnicki bilotko tko moze sweepat je bolji od hendrixa ali nije u tome poenta. poenta je u tome sto je on postao okosnica svih gitarista, sto je svojih ruku dijelom doslovce ponio rock i jebeno zarulao ko nikad prije, zato jer je svirao kako je znao i umio, i zato jer je za to vrijeme bio apsolutno genijalan(ne poricem da je i danas, samo sto se to vise ne cijeni pored ovolike gomile sredera i slicnih tehnicara).