Hahhaha, djeca mu se zovu po video igrama xD kakva legenda :pray:
Printable View
Hahhaha, djeca mu se zovu po video igrama xD kakva legenda :pray:
Strašan si sa svojim uvredama. Možeš ti bolje.= Citat =:
Izvorno postao Carp
nisam se ni trudio! :(
bananac, wtf?!
pogledaj video sta ga je linkao the fury
aha to, pogledo početak, suxa na početku pa ugasio!
You´re my bitch! :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao The Fury
Zakon video,lik je presmijesan.
Evo moj frend nabavio MW2 za PC...
Jel itko zna gdje se mjenja ime?
Nemojte me sad flameat, ja ne igram na PC-u pa ne znam, a on ne može naći....
MJenjaš ga na STEAM-u, a u igri mislim da nemoš, jedino spustit igru pa u steamopcije i promjenit
Možeš i u igri. Klikneš shift-tab i otvori ti se prozor STEAM-a, otvoriš "Friends". Pored svog nickname-a imaš strelicu; klikneš na nju i ispadne ti izbornik. Odeš na "Set Friends name" i tamo ti piše Nickname kojeg promijeniš, bitno je da spremiš promjenu tako da odeš na OK, a ne samo da spustiš prozor pomoću shift-tab.
Activision donira novac za djecu žrtve rata
Ovog će se vikenda u Velikoj Britaniji provesti kampanja za pomoć djeci žrtvama rata čiji je glavni pokrovitelj proizvođač videoigara Activision
Sam uvod možda i ne zvuči pretjerano spektakularno, no ako znamo da Activision stoji iza nedavne ratne simulacije Modern Warfare 2, čitava priča dobiva drugačiji prizvuk. Prema službenom priopćenju, tvrtka je spremna donirati do 250.000 funti udruzi War Child koja djeluje na svjetskoj razini i pomaže djeci zahvaćenoj ratnim zbivanjima. Iznos koji će Activision donirati ovisi o broju igrača Modern Warfarea 2 koji će tijekom subote i nedjelje zaigrati spomenutu igru na Xbox Liveu.
Dakako, Activision je samo jedan od sponzora, a posebno se hvale podatkom da je ova akcija najveća dobrotvorna inicijativa koju je britanska industrija igara dosad poduzela. Nije samo jasno po kojem će principu Activision donirati novac i koliko je igrača potrebno za maksimalan iznos, a da budemo i malo zlobni, recimo da su samo na Modern Warfareu 2 u prvih pet dana zaradili 550 milijuna dolara i da su mogli biti malo darežljiviji. Kako god bilo, nadamo se da će novac stići do onih kojima je najpotrebniji.
= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Hvala, reći ću mu...= Citat =:
Izvorno postao Carp
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Odakle si to kopirao?
mislim si kupit igru pa me zanima kakav je MP, imali lagga i hacka?
Lagga malo, hacka nimalo...= Citat =:
Izvorno postao kvakomekiki
Neznan bili kupio AC2 ili MW2... kakvi su vam opceniti dojmovi Mp-a to me najvise zanima, gleda san reviewe ali tamo nema detaljno o Mp.
550 milijuna!!!Hm. Zbilja su im mogli bar jednu milju dati. Svejedno, ovo je + Activisionu. :bravo:= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
= Citat =:
Izvorno postao kvakomekiki
MP je super...barem ako ga neigraš ono 50 sati tjedno...onda se naživciraš.
Ovako kao igra za odigrat 2h dnevno negdje je super.
malo mi je cudno, u igri se nemozes leanati;
no kroz kampanju sam konstatno vidjao kako to bootovi cine ,pa cak i pucanjem oruzjem preko zaklona dok su oni skriveni
Majka je pušila u trudnoći pa se naš lik rodio sa deformacijom da ne može leanat. Šta'š, takav je život, nepravedan.= Citat =:
Izvorno postao osvetnik_sch3l3
[quote=The Fury]Majka je pušila u trudnoći pa se naš lik rodio sa deformacijom da ne može leanat. Šta'š, takav je život, nepravedan.[/quote:2y2xmhod]= Citat =:
Izvorno postao "osvetnik_sch3l3":2y2xmhod
a šta'š, neki ljudi imaju i lose fore
Burrrrrrn.
Maknuli su lean jer je konzolašima lakše i jednostavnije igrat bez njega. A tko šljivi PC-jaše. Ali u svakom slučaju dobro bi došao.
ak češ iskreno, sada vidim da se može i bez njega, tj. bolje mi je bez njega. igrao sam sad cod2 cb, i ako sam 3 puta iskoristio lean u 2 mape...
ali mi je glupa cinjenica da me tamo neki mulci u Riu gadjaju iz zaklona; dok sam ja, elitni vojnik, pokretljiv ko djedica= Citat =:
Izvorno postao Carp
znam da ce zvucit glupo al tek sam sad procito da se killevi iz paketa ne zbrajaju u streakove
probao sam lean koristiti i popušio metak od nekog drugog sa strane tako da ga uopće nisam koristio,samo me zbunjuje višak tipki a i igra je brza tako da mi uopće ne treba,rađe streifam iza ćoška i skinem obojicu jednim rafalom,ipak nije to ARMA.
OMG evo jednog ociglednog lik je imo sve i jedan headshoot :-x
ja sam igro 3min htjeo sam ostat do kraja
http://www.imagesforme.com/upload/e2144e8e.png
Slika ti je uber velika, smanji judok nisi nesta dobio. btw. on ce bit banan za manje od 5 dana
Kupit ću original brzo. Jupi! Imam jedno pitanje. Kada dobijem igru, moram li utipkati kod koji dobijem na kutiji na steam ili mogu obično instalirati?
Upisujes u steam
Za što onda služe dvd-ovi :?