Supreme Commander 2
Printable View
Supreme Commander 2
Devil May Cry 4 :pray: :pray: , dmc serijal je jednostavno odličan
Jeli samo meni G-Man sliči na Freemana??? Još i ima govornu manu zbog koje vjerovatno Freeman ne prica kroz igru. Cut ces kad na kraju Ep 3 Freeman progovori, a bude onaj isprekidan, smiren i iritantan glas od kojeg ti se jeze dlacice na vratu...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
hehe, ponavljaš zamnom, a? baš sam pred 2 mj. odlučio da prođem sve half life naslove koji postoje... u SP naravno... prošao sam jedinicu, opposing force, blue shift, dvojku, episode 1, a sad sam na episode 2 koji nikada prije nisam igrao... još portal i onda čekanje te treće epizode... :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ja sam krenuo od dvojke, mada bi definitivno morao odigrati i stari HL sa expanzijama pošto je fenomenalan. Koliko god HL2 bio eye candy sa odličnom fizikom itd., nekako mi je HL1+EXP ipak više prirastao srcu.
Moguće da si ti G-Man. Uvijek se pojavi kada ga samo ti možeš vidjeti i uvijek ide na tešku psihu. Nebi se čudio da je G-Man zapravo Freemanonva savjest ili nešto sl.
da, ali onda mora da je freeman teški šizofreničar... :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Poskidao sve patcheve pa idem malo zaigrat DotA-u :D
Metal Gear Solid 2. Jesam li to samo ja ili je onaj Raiden neopisiva pedercina.
Ne, nisi. :)
xD haha a ludi ste
Just Cause 2 DEMO.
MOUNT & BLADE razmisljam da ubacim kakav mod
X6d7uS-k4VY
FYENwmKGSAo
27U329wBr2Q
WiCqFBkL5e8
Prešao sam Half Life Episode 1. Kako je to čudo kratko :cry: Sada idem na Episode 2.
Kratko al dobro ^^ Ja sam prije jedno 2 mjeseca imao maraton hl2, ep1 i ep2, prava uživancija.
Need for Speed Carbon
@Aral...
Ma to se nemre nazvati maraton kada si gotov za 3-4 dana :D
Igor je imao maraton - Half Life + Opposing Force + Blue Shift + Half Life 2 + Episode 1 + Episode 2. Tu imaš barem 2 tjedna igranja :pray:
Sacred 2 - da ubijem vrijeme dok si Oblivion :pray: ne narucim.
A dobro, to sam imao negdje prošle godine ^^ Zasad mi je bilo ovo dovoljno a s obizrom da možda epizoda 3 neće ni izać, pomalo sam imao gorak okus u ustima od svega toga.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Maraton? MARATON? Hahaha. :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ovo je maraton.
Learn the difference. It could save your life.
pwned xD
uglavnom, počeo Stalker COP, uz to standarno TMUF
Nije pwned nego Pingu GTFO. :)
Molim bez spama vi glavešine crvene i zelene xD.
U zadnje vrijeme kad igram onda igram PES pokušavajuć dat kakve lijepe golove :D.
Ultimate D&D je SAMO 150 kuna :shock: Koja jebena cijena za takvu kolekciju, bad kaj pičke nemaju to u raspoloživom stanju, a i sumnjam da će ikada imati :( Kupio bi to 100% :pray:
Samo sam htio jedan tvoj OT post van GMK-a :P= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
E, neloš mi je ovaj Carbon, čak mi je 4. najbolji NFS. Živcira me to što se smrzne tu i tamo, ali inače je OK :)
Prototype, isto ko onaj zadnji Spider-Man, totalna razbijačina i mlaćenje, premoćno odrađeno :D
Osim toga igram i TF2 jutros sam do 5 igrao kako je zarazno i bacim koju partiju Heroesa V
[quote=McPingvin_v2.0]Samo sam htio jedan tvoj OT post van GMK-a :P[/quote:19cchnwc]= Citat =:
Izvorno postao "Arbiter of Change":19cchnwc
Oh noes. I totally didn't see that one. :)
Inače, malo Anno 1404 sa strane... ali ima bugova čak i nakon svih patcheva, bugova zbog kojih moram loadati svako malo. Loše i lagano.
da, samo kaj će meni trebati 2 mjeseca i više... :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Legend of Princess, Beacon, Tower of Heaven i Saut. FallOver upravo prešao (što je kratka)
U zadnje vrijeme žestoko perem indie igre.
Empire Total War, Medieval 2 Total War i Rome Total War. Netrebate govoriti da sam postao ovisan.