http://img689.imageshack.us/img689/9...6106412120.jpg
Printable View
Kako mi se neda igrati ovu igru sa 1 gb ramom,mogu je ja pokrenuti ali mi prodje 7 minuta za ucitavanje
Znaaam kako ti je. Netreba mi baš 7 min ali i dvije su previše... :(
Jedva čekam da sutra dobijem komp sa amd phenomom x4, 2gb grafičkom i 4gb rama pa napokon pokrenem SC II na ultra^^
jučer i danas sam imao winning spree ali ga je neki drznički terran prekinuo malo prije... :(
http://img279.imagevenue.com/loc595/..._122_595lo.jpgS
:D
Gj, meni je najviše bilo 6 zaredom :D
gj ja jos u practice ligi,kupio igru cim je izasla i 10 dana nakon instaliro(posto sam bio na moru pa dok se vratim kuci)i jos se nalazim u practice :D
inace kakvu vi taktiku za protosse preferirate
Ja uglavnom spamanje zealot-a i onih ko paukova aaaa odkad nisam igro zaboravio sam kako se zovu oni najjednostavniji poslije zealota :D
trenutačno imam odličnu taktiku protiv MMM terrana... čak mi je uspjelo i protiv tipa koji je u miks ubacio i par thorova... jučer sam prvi put failao s tom taktikom protiv terrana jer je tip imao previše siegetankova i turtleao je, a ja sam napravio par major propusta...
uglavnom, standardno otvaranje, ali nakon 12 gate nejde cyber nego forge... poslije toga odma jedan cannon... može se napraviti kompletan wall off ali i ne mora... na vrhu rampe 2 ili 3 cannona, i dva sentrya za sprečavanje neko early pusha... prva dva cca na probe, a ostali na armor upgrade... ofc treba i twilight council za charge i starport za phoenixa za slučaj ako frajer ode na bansheeje...
mass chargeloti, 3 armor upgrade i par sentrya za shield i MMM nema šanse...
:)
Ja se još nikad nisam od rusheva branio cannonima, ali mogao bih pobacati par cannona na ulaz da vidim kak će radit protiv marinaca.
EDIT: nisam igrao neko vrijeme, no jel se to meni čini ili svi igraju protosse i protoss je malo op?
Ja sam protosse od pocetka igro :D
Nego sta znaci kad pise u guideovima 8/10 suplaja,nemogu nikako skuzit
ako ti recimo piše 9/10 pylon znači da radiš pylon kad ti je supply na 9/10...= Citat =:
Izvorno postao majstoro
ako ti piše 12/18 gateway, znači da kad ti je supply na 12/18 radiš gateway...
kužiš?
Ja sam isto od početka protoss. Ono skroz u početku sam bio random da malo vidim sve ali protossi su mi baš bili oduvijek najbolji, i u BW također :D
Kome da vjerujem Toshu ili Novi?Nemogu se nikako odlucit,za Tosha se bojim da me ne izda,a Nova mi se ne zeli prikljuciti,dok Tosh oce
Ja sam se odlučio za Tosha. Barem nije žena.
Jel te izdo :D
ja sam isto tosha.
Eto i ja Tosha
a protosse ili zensku?
Mene nekako vuce na protosse al zenska dosta stvari zna :D
ja sam picku odabrao ;p
Ja protosse, nije mi se dalo fajtat protiv njih i izvlačit ekipu, radije razorim sve :D
Tako je najbolje
izbjec fajt sa protossima
Najbolje su misije(barem meni)oni u kojoj nemas baze i imas samo date unite,kad sam sa bazom,nikad neznam koga da pravim,sta da radim itd...
Nego kakva je Stacraft 2 situacija u vasim gradovima,ja jos nisam sreo nekoga ko ima sc2,odem u igraonu tamo sc2,ajd kontam malo i da u igraoni igram,kad ono krekirana verzija,nemozes se log out da se prijavis na svoj account nego mozes samo misije...
Kod mene nitko ne igra, samo par frendova iz zagreba, preskupo je to ljudima :/
Malo wallopapera od mene. Korean ghost. :oops:
Zadnji wall nema veze sa SC-om ali svejedno je zakon.
Jel tko igrao u zadnje vrijeme? Ranking sustav mi je čudan, nakon ovog zadnjeg patcha počeo me bacati kao pin-pong lopticu. Svaki meč mi se mijenja rank, gore-dole ovisno o pobjedi/porazu.
kad je bio zadnji patch? nisam igrao od petka... :)
Ma davno, Mislim da je bio prije mjesec dana. 1.3.2.
u tom slučaju ne - nemam tih problema koje opisuješ... meni je veći problem što nikako da se maknem iz gold lige... prošli tjedan sam imao faking winning streak, 10 zaredom i ništa... :)= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Ma brijem da to nije uvijek povezano s win/lossom nego valjda ima i veze s time kako si odigrao koji game. (možda oni bodovi na kraju itd)
Meni je problem da se is prektisa maknem,znam da mogu skipat al kad ocu da odigram sve one practice,i nemogu vjerovat da me jos dobijaju,a taktika mi je uglavnom da researcham warp gate i onda spamam stalkere,zealoteve i ponekog templara
ste vidli moguće balance promjene u sljedećem patchu... :shock: igram s tossa i moram priznati da će mi se igra podosta promijeniti...
ali sviđa mi se shorter building time za gateway unitse, ovi arogantni 15-hatch FE zergovi će sad dobro razmisliti prije tog poteza... nema više tako olakog ekspandiranja bez scoutanja... :)
Drago mi je da su smanjili pylon power radius. Iako su cannon pushevi rijetki, ovaj zadnji mi je ostao u gorkom sječanju.
Pylon u daljini, 2 cannon-a do zida a zerglinzi napadaju i daju vision cannon-u da moze pucati. :hangin: Buraz je igrao tossa, a ja terrrana koji se pokušava zbuksati prije nego zerglinzi dođu.
Evo sad citam da ce blizzard poceti da kaznjava abjuzere,i da ce se fokusirat u iducem peču da promjene protos 4gate taktiku,zato sto je 80 posto partija pvp skoro potpuno jednako.
Što se uopće može abjuzati? Matchmaking system?